Mönchengladbach – Hamburg 2:2 (kon.) | Stuttgart – Hoffenheim 0:3 (kon.) | Hannover – Norimberk 4:1 (kon.)
Freiburg – W. Brémy 1:2 (kon.) | Augsburg – Leverkusen 1:3 (kon.)
konec
Hannover 96
4:1 (2:0)
1. FC Norimberk
Středa 26.09.2012, 20:00 • AWD-Arena, Hannover • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    73
    Nürnberg právě vstřelil branku!

    Tak i Nürnberg se dočkal berličky v podobě gólu. TIMOTHY CHANDLER napřáhl zpoza vápna a brankáři Zielerovi prošel míč mezi prsty do sítě, tady se může domácí brankář pěkně červenat.
     
    64
    Hannover právě vstřelil branku!

    Nürnberg si rozhodl vydat cestou velkého rizika a nyní za to pyká. Hannover se dostal do přečíslení tři na jednoho. DIDIER YA KONAN dostal přihrávku do jasné šance a se zakončením si poradil chladnokrevně a poslal míč pod tělem brankáře Schäfera do sítě.
     
    52
    Hannover právě vstřelil branku!

    Rozhodnuto? Ya Konan zinscenoval vlastní představení po další velké chybě hostující obrany a opět v tom byl namočený Nilsson, který ale tentokrát dostal mizernou přihrávku. DIDIER YA KONAN mu vzal míč, na hranici vápna si poradil i s vybíhajícím brankářem Schäferem a míč poslal do prázdné brány.
     
    29
    Hannover právě vstřelil branku!

    Fatální chyba Pera Nilssona, kterému na levé straně ze svého pohledu uzmul míč SZABOLCS HUSZTI a mířil sám na brankáře Schäfera. Maďarský reprezentant si počkal na vhodnou chvíli a pak zamířil neomylně ke vzdálenější pravé tyči, od které se míč odrazil do brány.
     
    21
    Hannover právě vstřelil branku!

    Parádní akce domácích. Schlaudraff zatáhl míč po pravém křídle, odkud posílal pas do vápna na volného Husztiho. Ten přiťukl proti noze nabíhajícímu LARSI STINDLOVI, který posléze vymetl šibenici.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 21. Stindl, 29. Huszti, 52. Ya Konan, 64. Ya Konan - 73. Chandler

    Karty:   40. Haggui (HAN), 41. Schmiedebach (HAN), 43. Ya Konan (HAN) - 81. Gebhart (NUR), 90. Pinola (NUR)


    Hannover 96: (4 - 4 - 1 - 1) Zieler - Cherundolo, Eggimann, Haggui, Rausch - Andreasen (10. Schmiedebach), da Silva Pinto, Huszti - Schlaudraff (68. Abdellaoue), Ya Konan (82. M. Diouf).
    Trenér: Slomka.

    1. FC Norimberk: (4 - 2 - 3 - 1) Schäfer - Chandler, Nilsson (57. Feulner), Klose, Pinola - Balitsch, Simons - Mak (46. Gebhart), Kiyotake, Esswein (46. Polter) - Pekhart.
    Trenér: Hecking.

    Rozhodčí: Siebert - Häcker, Seidel - Winkmann

    Diváci: 36200
    bahis siteleri