Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.) | Poprad – Skalica 3:2 (po pr.) | Trenčín – Nitra 4:3 (po s.n.)
Piešťany – Martin 2:3 (po s.n.) | Košice – Zvolen 0:0 (zruš.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 12.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    61:39
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dokázali presadiť v predĺžení! Po skvelej backhandovej prihrávke cez bránkovisko v podaní Stanislava Balána nedokázal gólman Trenčan zareagovať úspešne, a tak sa puk dostal len pred MICHAELA VANDASA, ktorý ho skvelým technickým tečom dostal za chrbát skalického gólmana. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Atte Pentikäinen.
     
    48:12
    Poprad dal gól!
    Je to tu! Popradčania dokázali túto presilovú hru využiť a totálne nabudení vsietili vyrovnávajúci gól! Po nádhernej backhandovej prihrávke spoza skalickej brány sa k puku dostal MARCEL ŠTERBÁK! Ten skvelou technickou strelou prekonáva gólmana Trenčana tesne nad jeho betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Róbert Sabolič a Tommi Nikkilä.
     
    25:13
    Skalica dala gól!
    Ďalšia obrovská chyba v popradskej obrane končí gólom v domácej svätyni! Po nádhernej prihrávke do smeru korčuľovania sa na ľavom krídle uvoľnil RENÉ ŠKOLIAK, ktorý technickým zakončením umiestnil puk nechytateľne pod ľavú pažu popradského gólmana. Asistencie si pripisujú hráči Tibor Kutálek a Michal Klejna.
     
    24:33
    Skalica dala gól!
    Je vyrovnané! Popradská defenzíva príliš zaváhala v súboji o puk pri zadnom mantineli! Tam ho vybojoval Holovič, ktorý nádhernou prihrávkou uvoľnil pred popradskú bránu RASTISLAVA KONEČNÉHO! Ten už nemal žiaden problém s presným umiestnením puku za Nikkiläho chrbát. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Holovič a Juraj Jurík.
     
    08:58
    Poprad dal gól!
    Po peknom nastrelení puku od Vandasa na Zdenka Kotvana sa domáci dokázali gólovo presadiť! Obrovský zmätok pred skalickou bránou priniesol puk na hokejku DÁVDA BUCA, ktorý len jemným backhandovým tečom dopravil puk do takmer prázdnej skalickej svätyne. Využíva tak prvú presilovú hru v tomto zápase už po trinástich sekundách. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Michael Vandas.

    Branky a nahrávky: 9. Buc (Balán, Vandas), 49. Šterbák (Sabolič, Nikkilä), 62. Vandas (Balán, Pentikäinen) - 25. Konečný (Holovič, Jurík), 26. Školiak (Kutálek, Klejna)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Sabolič, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Buc - Skokan, Koskinen, Rapáč - Gríger, Takáč, Homa.
    HK Skalica: Kotvan (32. Trenčan) - Vyrúbalík, Trška, Jankovič, Kozák, Barák, Gábriš, Srnec, Jaborník - Kutálek, Školiak, Klejna - Višňovský ("C"), Kudrna, Preisinger - Jurík, Holovič, Konečný - Romančík.

    Rozhodčí: P. Jonák - Kalina, Smrek

    Diváci: 1404
    bahis siteleri