Banská Bystrica – Žilina 4:3 (kon.) | Poprad – Skalica 3:2 (po pr.) | Trenčín – Nitra 4:3 (po s.n.)
Piešťany – Martin 2:3 (po s.n.) | Košice – Zvolen 0:0 (zruš.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Pátek 12.10.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:23
    René Školiak však zinkasoval vylúčenie - konkrétne dve minúty plus do konca zápasu za zdržiavanie hry a úmyselné vyhodenie puku mimo hraciu plochu!
     
    56:57
    Sabolič napokon zinkasoval dvojminútový trest. Na trestnej lavici si posedí dve minúty za nedovolené seknutie.
     
    56:16
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Nervózni Skaličania opäť faulovali. Rastislav Konečný si odchádza sadnúť na dve minúty za seknutie.
     
    47:40
    Skaličanom to ďalej už hlavný rozhodca nemohol trpieť. Za údery posiela na trestnú lavicu Preisingera.
    Obracia sa karta?
     
    41:36
    Popradčania zinkasovali ďalšie dvojminútové vylúčenie. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Dávid Skokan, ktorý zinkasoval päťminútový trest za pichnutie a trest do konca zápasu za nešportovú hru. Popradčania sú tak opäť len v trojici!
     
    38:53
    Skaličania majú teda k dispozíciiu výhodu o dvoch mužov! Dávid Buc si na trestnú lavicu odnáša dvojminútový a päťminútový trest plus trest do konca zápasu! Za napadnutie bol trest dvojminútový a za nešportovú hru 5+ do konca zápasu.
     
    38:25
    Hlavný rozhodca sa rozhodol po tejto akcii vylučovať. Na trestnú lavicu za zovretie puku tentokrát odchádza Atte Pentikäinen.
     
    35:52
    Po súboji v strednom pásme sa bude vylučovať. Na dve minúty za držanie si odchádza na trestnú lavicu schladiť hlavu Branislav Rapáč.
     
    28:37
    Skaličania si zahrajú krátku presilovú hru o dvoch mužov. Na trestnú lavicu Popradu si za hákovanie tentokrát odchádza sadnúť Radoslav Suchý.
     
    26:42
    Skaličania si svojou následnou útočnou aktivitou vybojovali početnú výhodu. Dvojminútový trest za hákovanie zinkasoval Roman Tomas.
     
    11:23
    Na rad prichádza druhá presilová hra pre popradský tím! Na trestnej lavici si desať minút odsedí René Školiak, ktorý zinkasoval dvojminútový trest za podrazenie a následne aj trest desaťminútový za nešportové správanie.
     
    08:45
    Na trestnú lavicu si odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie sadnúť Tibor Kutálek. Má nad čím premýšľať.
     
    03:07
    Popradský hráč Peter Klouda zinkasoval 10minútový osobný trest za nešportové správanie. Rozhodnutie hlavného rozhodcu sa mu nepáčilo, a tak si to odniesol aj s úrokmi na trestnú lavičku.
     
    01:28
    V úvode zápasu si zahrajú presilovú hru Skaličania! Pri prieniku v znení Reného Školiaka nám predviedol nedovolený bránenie Popradčan Róbert Sabolič.

    Branky a nahrávky: 9. Buc (Balán, Vandas), 49. Šterbák (Sabolič, Nikkilä), 62. Vandas (Balán, Pentikäinen) - 25. Konečný (Holovič, Jurík), 26. Školiak (Kutálek, Klejna)


    HK Poprad: Nikkilä (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič, Suchý, Pentikäinen, Jáchym, Kurali, Kramár - Sabolič, Klouda ("C"), Tomas - Vandas, Balán, Buc - Skokan, Koskinen, Rapáč - Gríger, Takáč, Homa.
    HK Skalica: Kotvan (32. Trenčan) - Vyrúbalík, Trška, Jankovič, Kozák, Barák, Gábriš, Srnec, Jaborník - Kutálek, Školiak, Klejna - Višňovský ("C"), Kudrna, Preisinger - Jurík, Holovič, Konečný - Romančík.

    Rozhodčí: P. Jonák - Kalina, Smrek

    Diváci: 1404
    bahis siteleri