N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 6:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 12.10.2012, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je už definitivně rozhodnuto. Torpedo i ve třetí třetině dává druhou branku, jedná se o její třetí z početní výhody. Střelcem se stal VLADIMÍR GALUZIN, který po přesném pasu od Makarova nemohl nedat. Asistence: Dmitrij Makarov, Mikko Kousa.
     
    54:57
    Torpedo si navíc zahraje další přesilovou hru. Vyloučen byl Anton Krysanov za hákování.
     
    51:51
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Jugra snižuje na rozdíl tří branek. ANTON KRYSANOV se spíše se štěstím dostal k puku a přesnou střelou ho poslal pod vyrážečkou Kovala do domácí brány. Bez asistence.
     
    47:18
    Mikhail Varnakov (Torpedo) si odsedí dvě minuty na trestné lavici za držení. Dočkají se hosté alespoň snížení zatím vysokého skóre?
     
    46:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nejspíše je už dnes definitivně rozhodnuto. Gólově se dokázala prosadit i čtvrtá lajna domácích, když po přihrávce Ugarova mířil přesně do černého SEMJON VALUISKY. Asistence: Alexej Ugarov, Denis Arkhipov.
     
    37:47
    Ten samý hráč, Dmitrij Altarjov, následně okusí i pohodlí trestné lavice. Vyloučen byl za sekání. Další přesilová hra pro domácí je zde a na ni se opět chystá nejúdernější domácí formace s Thornergem v čele.
     
    34:55
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A třígolové vedení je zpět na straně domácího celku. Druhý přesilovkový gól v dnešním utkání zaznamenává opět MARTIN THORNBERG, který si tak upevňuje pozici v kanadském bodování celé ligy. Pro něj je to již dnes jeho druhý gól a má tak pěkně zaděláno na hattrick. Assitence: Dmitrij Makarov, Mikko Kousa.
     
    33:09
    Jugra se však následně bude bránit. Jevgeny Lapenkov je vyloučen za nedovolené bránění. Domácí mají šanci vzít si svůj třígólový náskok zpět.
     
    32:34
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    A ten své momentální územní převahy využívá a poprvé v zápase překonává gólmana Kovaleva. Puk za záda domácího gólmana dopravil LINUS VIDELL a snižuje stav utkání na 3:1. Asistence: Alexander Golovin, Ivan Jatšenko.
     
    28:59
    Od modré čáry pálí Pepeljaev, Kovalev jeho ránu vyrazil jen na hůl dojíždějícího Buta, který nezamířil přesně!
     
    27:53
    Dalším vyloučeným hráčem je Dmitrij Makarov (Torpedo), odsedí si dvě minuty za vysokou hůl. Přesilovka pro hosty.
     
    24:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    I do druhé třetiny vstupují o poznání lépe hosté a posílají třetí puk za záda lotyšského gólmana Masalskise. Konkrétním střelcem je ROBER NILSSON, který zužitkoval přesnou spolupráci s Varnakovem a z pravého křídla zamířil přesně. Asistence: Mikhail Varnakov, Alexander Jevsejenkov.
     
    16:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Druhý nejproduktivnější muž KHL MARTIN THORNBERG se znovu přihlásil o své slovo a v přesilové hře navyšuje vedení svého celku. Asistence: Dmitrij Makarov.
     
    15:17
    Druhé vyloučení je zde. Denis Osipov (Jugra) inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    06:13
    První vyloučení v zápase, za sekání putuje na trestnou lavici Mikko Kousa (Torpedo).
     
    01:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se poměrně rychle ujímá vedení! Z nenápadné akce se díky chybě jednoho z hostujících obránců prosazuje RUSLAN ZAINULLIN a otevírá gólový účet zápasu. Bez asistence.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 2. Zainullin, 17. Thörnberg (Makarov D.), 25. Nilsson (Varnakov, Jevsejenkov), 35. Thörnberg (Kousa, Makarov D.), 47. Valuisky (Ugarov, Arkhipov), 56. Galuzin (Makarov, Kousa) - 33. Videll (Golovin, Jatšenko), 52. Krysanov


    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) – Hietanen, Malenkikh, Vasiljev, Jevsejenkov, Volchenkov, Kousa – Galuzin, Makarov, Thornberg – Varnakov, Nilsson, Ščastlivij – Gorbunov, Potapov, Zainullin – Ugarov, Arkhipov, Kitsyn, Valuisky.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Galaiša) - Lekomtsev , Ibragimov, Osipov, Pepeljaev, Trončinský, Putilov, Djakov – Altarjov, But, Demagin – Skorokhodov, Krysanov, Sitnikov – Videll, Putilov, Golovin – Lapenkov, Bocharov, Medveděv, Buljansky.

    Rozhodčí: Ronn, Odins – Koposov, Otmakhov.
    bahis siteleri