Omsk – Riga 4:2 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 5:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 5:6 (kon.)
Čeljabinsk – Mytišči 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 2:3 (po s.n.) | Ufa – HC Slovan 3:2 (po s.n.)
Nižněkamsk – CSKA Moskva 4:5 (po pr.) | Kazaň – Lev 4:2 (kon.) | Viťaz – Doněck 0:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Novokuzněck 3:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:2 (1:1,1:1, 2:0)
Dinamo Riga
Sobota 13.10.2012, 12:00 • Omsk-Arena (10 300) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    SERGEJ KOSTICYN potvrzuje výhru Avangardu Omsk gólem do odkryté klece. Asistence: Sjomin D., Frolov.
     
    53:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    A Avangard tuto přesilovou hru bleskově využívá a má velmi blízko ketřem bodům. Alexander Popov nabil ANTONU BĚLOVOVI, jehož pokus se zastavil až v síti hostující branky. Asistence: Popov, Perežogin.
     
    37:33
    Riga právě vstřelila branku!
    I když už byli domácí v plném počtu, přesto dostali vyrovnávací branku. Před Ramem se dobře zorientoval MARTINS KARSUMS, který bekhendovou kličkou pokořil finského brankáře. Asistence: Schremp.
     
    34:36
    Avangard právě vstřelil branku!
    Kormidlem dnešního utkání zase o něco pootočil domácí kapitán KIRILL LYAMIN, který do branky Mikhaela Tellqvista tečoval střelu Sergeje Kosticyna. Je třeba ale říct, že se o tento gól hodně zasloužil také Frolov, který před hostujícím gólmanem skvěle clonil. Asistence: Kosticyn S.
     
    19:14
    Riga právě vstřelila branku!
    Přeci jenom ale hosté před koncem první třetiny srovnávají. Před brankou Karriho Rameho se nejlépe zorientoval KASPARS DAUGAVINŠ, který tak pro hosty vytěžil z minima maximum. Bez asistence.
     
    13:32
    Avangard právě vstřelil branku!
    Anssi Salmela se na modré čáře odhodnal k dělovéstřele, která se od Tellqvista odrazila k Pivtsakinovi, který však ještě hostujícího brakáře nepřekonal, to se však po dalším odrazu podařilo ALEXANDRU FROLOVOVI. Asistence: Pivtsakin, Salmela.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 14. Frolov (Pivtsakin, Salmela), 35. Lyamin (Kosticyn S.), 54. Bělov (Popov, Perežogin), 60. Kosticyn S. (Sjomin D., Frolov) - 20. Daugavinš, 38. Karsums (Schremp)


    Avangard Omsk: Ramo (Reizvik) – Belov, Nikitin, Salmela, Pivtsakin, Pujacs, Lyamin, Volkov, Kalašnikov – Záborský, Perežogin, Popov – Frolov, Kosticyn S., Sjomin D. – Nesterov, Taraťuchin, Pervišin – Ivanov, Orlov, Mozer.
    Dinamo Riga: Tellqvist (Jucers) - Redlihs K., Galvinš, Redlihs J., Carle, Rekis, Cibulskis – Karsums, Schremp, Johnson – Giroux, Daugavinš, Szczechura – Niživijs, Dzerins, Meija – Ivanans, Bicevskis, Biezais.

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Birin, Zacharenkov

    Diváci: 8030
    bahis siteleri