Dortmund – Stuttgart 0:0 (kon.) | Mönchengladbach – Freiburg 1:1 (kon.) | Hannover – Augsburg 2:0 (kon.)
Norimberk – Wolfsburg 1:0 (kon.) | Hoffenheim – Schalke 3:2 (kon.) | Hamburg – Bayern 0:3 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
0:0 (0:0)
VfB Stuttgart
Sobota 03.11.2012, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Jasná žlutá pro Christiana Gentnera (STU), který musel zastavovat rodící se rychlý brejk domácích.
     
    90+2
    Taktické střídání Stuttgartu, který tak využije i třetí možnost ke střídání. Na hřiště přijde Maza a ze hry jde Vedad Ibiševič.
     
    89
    Lewandowski si ve vápně na levé straně zpracoval míč, otočil se a vypálil. Vypálil opravdu dobře a jeho pokus nakonec orazítkovat břevno. To už je i trochu smůla pro domácí tým.
     
    88
    Druhé střídání hostů. Ze hry odchází dnes velmi aktivní Ibrahima Traore. Na hřiště přijde na poslední minuty Šinži Okazaki.
     
    76
    Poslední střídání Dortmundu. Ze hry možná trochu překvapivě odchází Marco Reus, kterému se dnes příliš nedařilo. Místo něj do hry přichází Ivan Perišič.
     
    74
    Jako tank Tiger se tlačil do šance Ibiševič, který se dostal přes Hummelse a Ibiševič pak pálil z bezprostřední blízkosti pouze do Weidenfellera.
     
    71
    Kamery si našly v hledišti Jakub Błaszczykowskiho, který dnes ještě nemohl zasáhnout do hry, ale už byl se měl zapojit do tréninkového procesu. Právě on je elementem, který možná dnes Dortmundu chybí. Mezitím dostal Vedad Ibiševič (STU) žlutou kartu.
     
    70
    Stuttgart střída. Ze hry odchází Raphael Holzhauser a do hry se podívá Zdravko Kuzmanovič.
     
    60
    Schieber je pár minut na hřišti a už se dostal do velké šance. Byl vysunut pěknou přihrávkou do vápna, překonat Ulreicha se mu však nepovedlo. Ten dokázal celou situaci ustát a dnes svůj tým hodně drží...
     
    56
    Druhé střídání Borussie. Ze hřiště odchází Kevin Großkreutz a nahradí ho Julian Schieber, k němuž přidáme ještě za chvíli malé info.
     
    29
    ...Obrovská šance Hummelse. Ten nejprve nastřelil břevno, když míč vyrazil reflexivně na brankovou konstrukci brankář Ulreich. Hummels se poté dostal ještě k dorážce, ale ani na podruhé se mu nepodařilo míč protlačit za brankovou čáru, když míč na brankové čáře zastavil Boka.
     
    21
    Začíná se nám trochu jiskřit. William Kvist (STU) pořádně přišlápl kopačku jednoho z hráčů Dortmundu a vidí žlutou kartu. Druhá pro Stuttgart v krátkém časovém rozmezí.
     
    20
    Je to tak. Sebastian Kehl jde nuceně ze hry a na hřišti ho nahrazuje Moritz Leitner.
     
    18
    Loket v Kehlově obličeji od Raphaela Holzhausera (STU) a jasná žlutá karta, tady nebylo, co řešit. Kehl musí být ošetřován, dostal opravdu pořádný direkt.
     
    10
    Schmelzer opět v akci, tentokrát pálil hodně nebezpečně zpoza vápna a jeho střela jen těsně minula bližší levou tyč.
     
    9
    ...Schmelzer dával na bránu nepříjemný centr na teč. Hummels si na něj nabíhal, nakonec však míč netečoval, i přesto však lopta skončila v bráně. Gól však neplatil kvůli ofsajdu. Hummels byl totiž v ofsajdu a ačkoliv míč netečoval, ovlivnil hru.

    Zdeněk Plánka

    Branky:

    Karty:   18. Holzhauser (STU), 21. Kvist (STU), 71. Ibiševič (STU), 90+3. Gentner (STU)


    Borussia Dortmund: (4 - 2 - 3 - 1) Weidenfeller - Piszczek, Subotič, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl (20. Leitner) - Reus (76. Perišič), Götze, Großkreutz (56. Schieber) - Lewandowski.
    Trenér: Jürgen Klopp.

    VfB Stuttgart: (4 - 1 - 4 - 1) Ulreich - Sakai, Tasci, Niedermeier, Boka - Kvist - Gentner, Holzhauser (70. Kuzmanovič) - Harnik, Gentner, Holzhauser, Traore (88. Okazaki) - Ibiševič (90. Maza).
    Trenér: Bruno Labbadia.

    Rozhodčí: Zwayer - Osmers, Pelgrim - Bornhorst

    Diváci: 80645
    bahis siteleri