Marseille – Nice 2:2 (kon.) | Lorient – Bordeaux 0:4 (kon.) | Sochaux – Lyon 1:1 (kon.)
Montpellier – PSG 1:1 (kon.)
konec
Montpellier HSC
1:1 (0:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 11.11.2012, 21:00 • Stade de la Mosson • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    60
    Montpellier právě vstřelil branku!


    Po hodině hry se domácí konečně prosazují, po chybě v rozehrávce PSG, kdy míč ztratil Thiago Silva, se k míči dostal REMY CABELLA, který se ocitl na hranici šestnáctky a přesnou střelou k pravé tyči překonává poprvé v utkání brankáře Sirigu.
     
    37
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!


    Už už to vypadalo, že akci "zazdí" Menez, který s míčem na noze prováhal pravý okamžik na střelu, až se mu do cesty postavili dva domácí obránci, ale pak dokázal Mezen přihrát z druhé vlny naběhnuvšímu MAXWELLOVI, který z levé strany, z hranice pokutového území, krásnou technickou střelou přeloboval bránící hráče i Jourdena v bráně Montpellieru a hosté se i přesto, že hrají v oslabení, dostávají do vedení!

    Martin Dvořák

    Branky: 60. Cabella - 37. Maxwell

    Karty:   33. Jeunechamp (MON), 53. Belhanda (MON), 68. Saihi (MON) - 33. Motta (PSG), 50. Verratti (PSG), 70. van der Wiel (PSG)   65. Belhanda (MON) - 10. Sakho (PSG)


    Montpellier HSC: Jourden - Bedimo, Congré, El Kaoutari, Jeunechamp (34. Bocaly) - Belhanda, Estrada, Cabella, Saihi - Charbonnier (74. Herrera), Camara (58. Mounier)
    Paris Saint-Germain: Sirigu - Silva, Sakho, Maxwell, van der Wiel - Matuidi, Verratti (55. Chantome), Motta (76. Gameiro), Menez - Hoarau (12. Alex), Lavezzi

    Rozhodčí: Turpin - Schurra, Danos
    bahis siteleri