Anderlecht – Club Bruggy 6:1 (kon.) | Genk – Mons 5:1 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
6:1 (3:0)
Club Bruggy KV
Neděle 11.11.2012, 14:30 • Constant Vanden Stock Stadium, Anderlecht. • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Gólům stále není konec. DENNIS PRAET využil špatného odehrání míče jedním z hostujících zadáků a vyrazil s míčem do útoku. V pokutovém území obehrál dalšího protihráče a pak vystřelil ke vzdálenější tyči. Míč zaplachtil do branky a Kujovič se natahoval marně.
     
    86
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    LUCAS BIGLIA napálil míč na pravou stranu branky. Kujovič dlouho čekal na středu branky a poté se už natahoval po míči marně.
     
    60
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Jen co se změnil gólman, hosté snižují. Krásná souhra na jejíž konci stál MAXIME LESTIENNE, který střelou po zemi prostřelil vyběhnuvšího domácího brankáře.
     
    54
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Biglia tak tak stihl míč před postranní čárou, skluzem jej přihrál na střed pokutového území, kam si naběhl zcela nepokrytý SACHA KLJESTAN a ranou k pravé tyči nedal Jorgačevičovi nejmenší šanci.
     
    41
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Jestli chce někdo vědět, jak se kopou penalty, nechť se zeptá MILANA JOVANOVIČE. Hráč Anderlechtu v ledovým klidem poslal míč do pravé šibenice branky, jak se říká, v jednoduchosti je krása.
     
    34
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    DIEUMERCI MBOKANI by mohl směle soutěžit o cenu o nejkrásnější gól kola. Vyhnul se ofsajdové pasti, poté naznačil centr, ale míč poslal obloučkem na branku a přeloboval hostujícího gólmana. Ten se natahoval marně. Opravdu krásná branka.
     
    22
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako před chvílí, znovu centrovaný míč směřoval do pokutového území, kde nejprve hlavičkoval Kljestan, ovšem jen do brankáře Jorgačeviče. Ten však míč neudržel a k odrážce se dostal MASSIMO BRUNO, který se z blízka nemýlil.

    Petr Frömel

    Branky: 22. Bruno, 34. Mbokani, 41. Jovanovič (pen.), 54. Kljestan, 86. Biglia, 90+2. Praet - 60. Lestienne

    Karty:   68. Odjidja (BGY)


    RSC Anderlecht: Proto - Kouyaté, Nuytinck, Safari, Biglia, Bruno, Gillet, Kljestan, Praet, Jovanovič, Mbokani.
    Club Bruggy KV: Jorgačevič - Almeback, Buysse, Figueras, Hogli, Blondel, Jorgensen, Lestienne, Odjidja, Tchité, Trickovski.

    Rozhodčí: Luc Wouters.
    bahis siteleri