Den Haag – Eindhoven 1:6 (kon.) | Heerenveen – Waalwijk 0:2 (kon.) | Zwolle – Breda 2:0 (kon.)
Ajax – Venlo 2:0 (kon.) | Groningen – Alkmaar 1:1 (kon.)
konec
HFC ADO Den Haag
1:6 (0:3)
PSV Eindhoven
Sobota 17.11.2012, 18:45 • Den Haag Stadion, Den Haag • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    81
    PSV právě vstřelilo branku!
    Právě střídající ORLANDO ENGELAAR se uvolnil na hranici pokutového území a poslal přízemní střelou k levé tyči Coutinhově branky hosty do pěti brankového vedení. Krásná akce tohoto pikantního zápasu.
     
    72
    PSV právě vstřelilo branku!
    Ovšem domácí opět navyšují skóre zápasu, když se po dorážce trefil TIMOTHY DERIJCK, který dorazil míč za Coutinha, ten si předtím poradil se střelou Mertense, ale jeho pokus vyrazil pouze před sebe, kde stál právě zmiňovaný střele.
     
    62
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Domácí se však díky Jansenovi dostali zpátky do tlaku a další centr vyrazil Waterman pouze na hranici vápna, kde míč vrátil do branky CHARLTON VICENTO a snižuje stav utkání na 1:4.
     
    54
    PSV právě vstřelilo branku!
    Ale domácí ničeho litovat nemuseli, když vybojovali míč na špatné rozehrávce Haagu. Mertens nahrál do prava na rozběhnutého GEORGINOHA WIJNALDUMA, který prostřelil Coutinha.
     
    33
    PSV právě vstřelilo branku!
    A další pěkná akce hostujícího celku z Eindhovenu. Kdy se po levé straně opět probil Strootman, který předložil míč na hranici pokutového území, kde jej převzal belgický útočník DRIES MERTENS a přízemní ránou přesně trefil míč k levé tyči, tam se domácí brankář Coutinho nedostal.
     
    23
    PSV právě vstřelilo branku!
    Parádní akce po levé straně, kdy se probil do vápna soupeře Wijnaldum, který nahral do druhé vlny na KEVINA STROOTMANA, ten si nahrál s Lensem a překonal vyběhnutého Coutinha krásným lobem.
     
    14
    PSV právě vstřelilo branku!
    Krásná akce na jejímž konci byl LUCIANO NARSINGH, který si pohrál se svým strážcem, posunul si míč více ke středu a přízemní ránou ke vzdálenější tyči překonal Coutinha.

    Jaroslav Keř

    Branky: 62. Vicento - 14. Narsingh, 23. Strootman, 33. Mertens, 54. Wijnaldum, 72. Derijck, 81. Engelaar

    Karty:   15. Chery (HAA), 24. Malone (HAA), 37. Meijers (HAA) - 56. Marcelo (PSV)


    HFC ADO Den Haag: Coutinho - Malone, Beugelsdijk, Wormgoor, Meijers - Jansen, Visser(46.van Duinen), Toornstra - Chery(46.Supusepa), Poepon, Vicento.
    PSV Eindhoven: Waterman - Willems(71.Bouma), Marcelo, Derijck, Hutchinson - van Bommel, Wijnaldum, Strootman(76.Engelaar) - Mertens(78.Depay), Lens, Narsingh.

    Rozhodčí: Liesveld - Lobbert, Inia
    bahis siteleri