B. Bystrica – Myjava 1:1 (kon.) | Nitra – Prešov 4:1 (kon.) | Ružomberok – Žilina 1:0 (kon.)
Senica – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Trenčín – Trnava 6:0 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
1:1 (1:0)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 17.11.2012, 14:30 • Štadión Štiavničky, Banská Bystrica • Niké liga
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu boli výrazne aktívnejšími hosťujúci hráči z Myjavy, ktorým sa už v 50. minúte podarilo vyrovnať, keď po presnej prihrávke od Sládeka technicky zakončil Peter Kuračka, ktorý loptou preloboval domáceho gólmana Belica. Hra sa nám v strede polčasu vyrovnávala až ju napokon v závere prevzali do svojich rúk hráči Banskej Bystrice, ktorým sa už však nepodarilo s týmto zápasom niečo urobiť. Pozorná myjavská obrana na čele s gólmanom Solničkom domácim odolala, a tak si oba tímy do tabuľky odnášajú po jednom bode.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:24:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Pri lopte sú myjavskí hráči, ktorí sa snažia zdržať hru a očividne sú z bodu na banskobystrickom štadióne veľmi spokojní. Už sa nič vážne nestane.
     
    90+2
    Tréner Myjavy nám predviedol aj posledné striedanie. Namiesto strelca gólu Kuračku do hry nastupuje pozorný Harsányi.
     
    90+1
    Po peknom centri od Považanca sa k lopte dostal Brašeň, no ten bol tvrdo tiesnený a nedokázal tak loptu už poslať za Solničkov chrbát. Nasleduje odkop od myjavskej brány.
     
    90
    Domáci získali štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 25 metrov, ktorú odišiel zahrávať Hučko. Ten nám predviedol dôraznú strelu, no gólman Solnička loptu napokon vyrazil do bezpečia!
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    89
    Do nekompromisného zakončenia sa mohol dostať Pančík, no pozorný Myjavčan Častulín loptu ešte pred jeho zakončením stečoval za vlastnú bránu.
     
    88
    Do veľkej gólovej šance sa dostal aj Hlinka, no gólman Solnička bol pripravený a po jeho skvelej hlavičke nám predviedol krásne hodenie sa po lopte a následný zákrok svojími rukavicami!
     
    87
    Brašeň nám predviedol po skvelom centri od Hlinku nádherné zakončenie! Po teči od Černáčeka však gólman Solnička nemusel zasahovať, pretože lopta rozvlnila len bočnú sieť jeho brány.
     
    86
    Po zaujímavom centri od Hučka sa k lopte dostal Považanec, no napokon bol mierne neúspešný. Jeho tvrdá delovka smerovala o poriadny kus mimo myjavskej brány.
     
    85
    Domáci tréner nám pred oči prináša aj posledné tretie striedanie. Namiesto vystriedaného Slančíka do hry nastúpi oddýchnutý Šovčík.
     
    84
    Aj tréner Myjavy nám predviedol druhé striedanie. Namiesto Kosíka nastupuje na banskobystrický trávnik oddýchnutá nádej Myjavy - Majerník.
     
    83
    Pri lopte sú stále domáci hráči, no Myjavčania na nich vysunuli vysoké napádanie, ktoré im robí pri rozohrávke poriadne problémy. Pri lopte sú teda hostia.
     
    82
    Domáci hráči stále tlačia a snažia sa z tohto zápasu vyťažiť tri body, no zatiaľ sa im nedarí. Pozorná myjavská obrana je v strehu a veľmi dobre bráni.
     
    81
    Turňa nám predviedol ďalšie nepríjemné zakončenie pred myjavskou bránou! Gólman Solnička nám však predviedol ďalší úspešný zákrok, po ktorom odkopáva loptu.
     
    80
    Ďalší ofenzívny prienik domácich hráčov zastavil asistent rozhodcu, ktorý nám naznačil offsajdový verdikt. Pri lopte sú teda Myjavčania, ktorí získali voľný kop.
     
    79
    Domáci hráči sú pri ofenzívnej chuti a tlačia svojho súpera hlboko na obrannú polovicu! Po peknej prihrávke od Ferenčíka sa k lopte dostal Hučko, no ten nedokázal úspešne zakončiť. Lopta letí mimo myjavskej brány.
     
    78
    Považanec nám predviedol skvelý rohový kop, no nabiehajúci Slančík a Pančík sa k lopte už nedostali a gólman Solnička tak nemusel zasahovať. O malú chvíľu nám predvedie výkop od vlastnej brány.
     
    77
    Černáček sa dostal k lopte pred gólmanom Belicom a chcel loptu ešte pretlačiť na Kosíka, no napokon sa mu to nepodarilo. Pri lopte sa ocitol Brašeň, ktorý loptu posiela ďaleko do bezpečia.

    Branky: 22. Hučko - 50. Kuračka


    MFK Dukla Banská Bystrica: Belic - Hučko, Poljovka, Gyömbér, Sakhniuk (61. Slančík) (85. Šovčík), Považanec, Ferenčík, Turňa, Brašeň, Hlinka, Savić (61. Pančík).
    TJ Spartak Myjava: Solnička - Kosík (84. Majerník), Černáček, Kukoľ (46. Bruško), Kuračka (90+2. Harsányi), Častulín, Ďuriš, Marček, Mrva, Siva, Sládek.

    Rozhodčí: Július Straka - Mária Súkeníková, Dušan Kubačka
    bahis siteleri