Swansea – Liverpool 0:0 (kon.) | Southampton – Newcastle 2:0 (kon.) | Chelsea – Manchester City 0:0 (kon.)
Tottenham – West Ham 3:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:1 (1:0)
West Ham United
Neděle 25.11.2012, 17:00 • White Hart Lane, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    82
    West Ham právě vstřelil branku!
    ANDY CARROLL střílí čestný gól a West Ham snižuje na 3:1. Centrovaný balon do pokutového území adresoval O'Brien a CARROLL se prezentoval přesnou hlavičkou.
     
    64
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Ve středu hřiště špatně přihrával Carroll a z toho domácí hráči těžili. Okamžitému protiútoku nedokázal zabránit ani Diame, ani Reid a ani Tomkins. Lennon šel sám na brankáře a na levé straně se mu nabízel JERMAIN DEFOE, který měl lehkou úlohu a tu splnil. Míč do prázdné branky dopravil a o dnešním utkání je nejspíš už rozhodnuto.
     
    58
    Tottenham právě vstřelil branku!
    GARETH BALE obdržel přihrávku za obranu, balon si jedním dotekem zpracoval na levačku a vystřelil. Jeho střelecký pokus se odrazil od tyče do brány a Kohouti vedou 2:0.
     
    44
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Minutu před koncem prvního poločasu posílá JERMAIN DEFOE svůj tým do vedení. DEFOE skvěle obešel hned několik protihráčů, udělal si kličku a vystřelil. Tento střelecký pokus k bližší tyči byl výstavní a Jaaskelainen byl takřka bez šance.

    Lucie Rapantová

    Branky: 44. Defoe, 58. Bale, 64. Defoe - 82. Carroll

    Karty:   34. Defoe (TOT) - 7. O'Brien (WHU), 29. Noble (WHU)


    Tottenham Hotspur: Lloris - Walker, Caulker, Dawson, Vertonghen - Sandro (87. Livermore), Huddlestone - Lennon (79. Dembele), Dempsey, Bale - Defoe (94. Sigurdsson).
    West Ham United: Jaaskelainen - O'Brien, Reid, Tomkins, McCartney - Noble, Nolan (69. Cole), O'Neil (55. Taylor), Maiga (31. Jarvis) - Diame - Carroll.

    Rozhodčí: Marriner - Ledger, Bryan
    bahis siteleri