Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:3 (2:1, 3:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 25.11.2012, 17:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli vše, přeji pěkný zbytek večera a na počtenou. (19:30:56)
     
    Zápas bohatý na góly si lépe užili určitě domácí hráči. Těm se totiž i v oslabené sestavě zápas náramně povedl. Kometa nakonec Liberec rozstřílela poměrem 7:3 a dvěma góly se zaskvěl obránce Tomáš Žižka a také liberecký Jan Výšek. Oba hráči byli také zvoleni hráči utkání.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Zápas už se pouze dohrává, Liberec dnes v Brně nepředvedl dobrý výkon a hlavně své gólmany často nechával na holičkách.
     
    58:20
    Vylouče Boris Valábik (KOM) na dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro Liberec.
     
    57:40
    Kometa právě vstřelila branku!

    Gól Komety musel po dalším tlaku logicky přijít. Vošvrdovi opět nepomohla obrana a domácí se tak opět prosazují z dorážky. Holcovu střelu uklidil do brány JAN HRUŠKA. Asistence: Miroslav Holec.
     
    56:49
    Silné momenty na straně domácích. Nejprve se řítila Kometa do přečíslení dva na jednoho. Hořava přihrál Dočekalovi, který chtěl ještě celou akci vyšperkovat kličkou, což se mu částečné povedlo, ale zakončit už nedokázal. Pak se řítil do další šance opět Dočekal, tentokrát zasáhl Vošvrda.
     
    56:04
    Bárta střílel z pravého kruhu. Trvaj se však stačil proti jeho střele přesunout a na pokus se tak připravit.
     
    54:43
    Liberec zamkl Kometu v obranném pásmu, ale hrálo se převážně kolem mantinelů. Tygři se nedokázali k dostat k žádné střele.
     
    54:16
    Síly na ledě se srovnají. Vyloučen je Leoš Čermák (KOM) na dvě minuty za podražení.
     
    53:36
    Diváci už si utkání užívají a Kajot Arenou obíhá mexická vlna. Mezitím se Kometa snaží vstřelit sedmý gól, ale Liberec se zatím dobře brání.
     
    53:17
    Bude se opět vylučovat. Vyloučen je Jakub Čutta (LIB) na dvě minuty za držení protihráče. Přesilovka pro Kometu.
     
    52:29
    Na férovku si to nyní na ledové ploše rozdali Boris Valábik a David Štich. Štich byl zpočátku aktivnější, pak ale dostal od Valábika několik úderů. Oba dva hráči dostávají dvě plus dvě minuty za hrubost.
     
    52:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    V tomto zápase padá opravdu hodně gólů. JAN VÍŠEK se dokázal prosadit tvrdou střelou kousek od modré. Je to dnes poprvé, co se Liberec dokázal prosadit v rovnoměrném počtu hráčů na ledě. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    51:12
    Liberec se snaží o nějaké útočné akce, ale hostům už chybí morální síly. Za takového stavu už se hraje velmi složitě.
     
    50:33
    Troufám si říct, že o třech bodech už je rozhodnuto. Kometa byl dnes jasně lepším týmem, zatímco Liberec bude po utkání určitě znatelně zpytovat svědomí.
     
    49:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Erat zatáhl puk do útočného pásma a k puku se přes Petrovického dostal k TOMÁŠI MALCOVI, který se nakonec trefil přesně z levého kruhu k bližší tyči. Asistence: Róbert Petrovický, Roman Erat.
     
    48:44
    Víšek se snažil tečovat nahození, to se mu však nepovedlo a puk tak opět skončil u Jiřího Trvaje, který opět přerušil hru. Nyní jsou aktivnější hostů, což je ale dáno tím, že Kometa už se nikam netlačí.
     
    48:29
    Víšek dával na Jonáka, který následně prověřil brankáře Trvaje. Ten se však překonat nenechal a stav je tak nadále stejný. Vhazovat se bude právě před Trvajem.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 12. Žižka (Hořava), 17. Hořava (Dočekal), 25. Petrovický (Erat, Holec), 31. Žižka (Hořava, Kováčik), 39. H. Zohorna (J. Hruška, Valábik), 50. Malec (Petrovický, Erat), 58. J. Hruška (Holec) - 9. Víšek (Čakajík, Nedvěd), 33. Nedvěd (Bárta, Šmíd), 53. Víšek (Nedvěd)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Malec, Valach, Bičánek (C), Valábik, Krejčiřík – Hořava, Čermák, Dočekal – Holec, Petrovický, Erat – H. Zohorna, J. Hruška, Němec – Wasserbauer, Mrázek, Jenyš.
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (od 31. Vošvrda) – Šmíd, Čutta, Výtisk, Štich, Čakajík, Derner, Kajínek – Duda, Nedvěd (C), Vlach Roman – Pospíšil, Dušek, Víšek – Krejčík, Filippi, Špaček – Bárta, Jonák, Vlach Jaroslav – Galamboš.

    Rozhodčí: Šír, Jeřábek - Bryška, Novák

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri