Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:3 (2:1, 3:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 25.11.2012, 17:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Vylouče Boris Valábik (KOM) na dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro Liberec.
     
    54:16
    Síly na ledě se srovnají. Vyloučen je Leoš Čermák (KOM) na dvě minuty za podražení.
     
    53:17
    Bude se opět vylučovat. Vyloučen je Jakub Čutta (LIB) na dvě minuty za držení protihráče. Přesilovka pro Kometu.
     
    52:29
    Na férovku si to nyní na ledové ploše rozdali Boris Valábik a David Štich. Štich byl zpočátku aktivnější, pak ale dostal od Valábika několik úderů. Oba dva hráči dostávají dvě plus dvě minuty za hrubost.
     
    38:22
    Tomáš Žižka (KOM) vyloučen na dvě minuty za podražení. Liberec bude hrát přesilovku.
     
    31:22
    Tomáš Malec (KOM) dostává dvě minuty za vysokou hůl a Kometa tak jde do tří, to je pro Liberec velmi dobré šance nato, aby se opět dostal do zápasu.
     
    30:42
    Boris Valábik (KOM) si při předchozí šanci počínal po odpískání nedovoleně, když ještě sekl brankáře Pince a po zásluze odchází na trestnou lavici, dostal dvě minuty za sekání.
     
    29:10
    Podruhé v utkání si na trestnou lavici musel jít sednout Tomáš Pospíšil (LIB), který dostává dvě minuty za podražení. Opět tu tedy máme přesilovou hru Komety.
     
    24:30
    Opět přesilová hra pro Kometu. Na dvě minuty za nedovolené bránění je vyloučen Jan Víšek (LIB). Krušné chvíle pro Liberec.
     
    22:01
    Přesilovka Komety. Na dvě minuty za hákování je vyloučen Tomáš Pospíšil.
     
    17:52
    Liberec teď dohrával tvrdě, ale podle pravidel brněnské hráče. Ovšem do útoku se dostal Leoš Čermák, proháčkoval se do mezikruží, kde ho musel hákovat chtě, nechtě David Štich (LIB) a dostává dvě minuty.
     
    07:14
    Vyloučen Radim Bičánek (KOM) za zdržování hry, když vystřelil puk mimo hrací plochu. Liberec si tak zahraje první přesilovku tohoto utkání.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 12. Žižka (Hořava), 17. Hořava (Dočekal), 25. Petrovický (Erat, Holec), 31. Žižka (Hořava, Kováčik), 39. H. Zohorna (J. Hruška, Valábik), 50. Malec (Petrovický, Erat), 58. J. Hruška (Holec) - 9. Víšek (Čakajík, Nedvěd), 33. Nedvěd (Bárta, Šmíd), 53. Víšek (Nedvěd)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Malec, Valach, Bičánek (C), Valábik, Krejčiřík – Hořava, Čermák, Dočekal – Holec, Petrovický, Erat – H. Zohorna, J. Hruška, Němec – Wasserbauer, Mrázek, Jenyš.
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (od 31. Vošvrda) – Šmíd, Čutta, Výtisk, Štich, Čakajík, Derner, Kajínek – Duda, Nedvěd (C), Vlach Roman – Pospíšil, Dušek, Víšek – Krejčík, Filippi, Špaček – Bárta, Jonák, Vlach Jaroslav – Galamboš.

    Rozhodčí: Šír, Jeřábek - Bryška, Novák

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri