Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:3 (2:1, 3:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 25.11.2012, 17:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli vše, přeji pěkný zbytek večera a na počtenou. (19:30:56)
     
    Zápas bohatý na góly si lépe užili určitě domácí hráči. Těm se totiž i v oslabené sestavě zápas náramně povedl. Kometa nakonec Liberec rozstřílela poměrem 7:3 a dvěma góly se zaskvěl obránce Tomáš Žižka a také liberecký Jan Výšek. Oba hráči byli také zvoleni hráči utkání.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Zápas už se pouze dohrává, Liberec dnes v Brně nepředvedl dobrý výkon a hlavně své gólmany často nechával na holičkách.
     
    58:20
    Vylouče Boris Valábik (KOM) na dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro Liberec.
     
    57:40
    Kometa právě vstřelila branku!

    Gól Komety musel po dalším tlaku logicky přijít. Vošvrdovi opět nepomohla obrana a domácí se tak opět prosazují z dorážky. Holcovu střelu uklidil do brány JAN HRUŠKA. Asistence: Miroslav Holec.
     
    56:49
    Silné momenty na straně domácích. Nejprve se řítila Kometa do přečíslení dva na jednoho. Hořava přihrál Dočekalovi, který chtěl ještě celou akci vyšperkovat kličkou, což se mu částečné povedlo, ale zakončit už nedokázal. Pak se řítil do další šance opět Dočekal, tentokrát zasáhl Vošvrda.
     
    56:04
    Bárta střílel z pravého kruhu. Trvaj se však stačil proti jeho střele přesunout a na pokus se tak připravit.
     
    54:43
    Liberec zamkl Kometu v obranném pásmu, ale hrálo se převážně kolem mantinelů. Tygři se nedokázali k dostat k žádné střele.
     
    54:16
    Síly na ledě se srovnají. Vyloučen je Leoš Čermák (KOM) na dvě minuty za podražení.
     
    53:36
    Diváci už si utkání užívají a Kajot Arenou obíhá mexická vlna. Mezitím se Kometa snaží vstřelit sedmý gól, ale Liberec se zatím dobře brání.
     
    53:17
    Bude se opět vylučovat. Vyloučen je Jakub Čutta (LIB) na dvě minuty za držení protihráče. Přesilovka pro Kometu.
     
    52:29
    Na férovku si to nyní na ledové ploše rozdali Boris Valábik a David Štich. Štich byl zpočátku aktivnější, pak ale dostal od Valábika několik úderů. Oba dva hráči dostávají dvě plus dvě minuty za hrubost.
     
    52:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    V tomto zápase padá opravdu hodně gólů. JAN VÍŠEK se dokázal prosadit tvrdou střelou kousek od modré. Je to dnes poprvé, co se Liberec dokázal prosadit v rovnoměrném počtu hráčů na ledě. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    51:12
    Liberec se snaží o nějaké útočné akce, ale hostům už chybí morální síly. Za takového stavu už se hraje velmi složitě.
     
    50:33
    Troufám si říct, že o třech bodech už je rozhodnuto. Kometa byl dnes jasně lepším týmem, zatímco Liberec bude po utkání určitě znatelně zpytovat svědomí.
     
    49:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Erat zatáhl puk do útočného pásma a k puku se přes Petrovického dostal k TOMÁŠI MALCOVI, který se nakonec trefil přesně z levého kruhu k bližší tyči. Asistence: Róbert Petrovický, Roman Erat.
     
    48:44
    Víšek se snažil tečovat nahození, to se mu však nepovedlo a puk tak opět skončil u Jiřího Trvaje, který opět přerušil hru. Nyní jsou aktivnější hostů, což je ale dáno tím, že Kometa už se nikam netlačí.
     
    48:29
    Víšek dával na Jonáka, který následně prověřil brankáře Trvaje. Ten se však překonat nenechal a stav je tak nadále stejný. Vhazovat se bude právě před Trvajem.
     
    47:46
    Z dobré pozice pálil Holec, ale těsně míjí levou Vošvrdovu tyč.
     
    46:10
    Obrovská šance Liberce, který mohl snížit na rozdíl dvou branek. Fillipi poslal přesný pas před bránu na Víška a ten trefuje pouze připraveného brněnského brankáře.
     
    43:18
    Holec projel do útočného pásma a pak pálil z levého kruhu, ale znovu jen nalezl lapačku Vošvrdy, Liberec se zatím příliš nemůže dostat do nějakých šancí.
     
    41:34
    Kometa se tlačila do útoku a dostala se i ke střele. Vošvrda byl však na svém místě a puk lapil do lapačky a přerušil tak hru.
     
    40:28
    Závěrečná třetina rozehrána. Jestli bude závěrečná se však ještě uvidí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhou třetinu opanovala Kometa, který si postupně vypracovala až třígólový náskok. Liberec se ještě dokázal vrátit do hry gólem Nedvěda z dvojnásobné přesilovky. Jenže domácí ještě přidali pátou brankou těsně v závěru druhé třetiny. Ještě nutno připomenout, že Liberec po čtvrté brance Komety střídal brankáře, Pince nahradil Vošvrda.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Šmíd držel od modré čáry do hrudi Trvaje, který nakonec puk podržel a hru po jistotu přerušil.
     
    39:07
    Holec se dostal v oslabení do samostatného nájezdu, Vošvrda ale nakonec nemusel zasahovat, protože střela šla těsně vedle levé tyče, to už by byl pro Liberec těžký direkt.
     
    38:22
    Tomáš Žižka (KOM) vyloučen na dvě minuty za podražení. Liberec bude hrát přesilovku.
     
    38:09
    Kometa právě vstřelila branku!

    Liberec se dostal pod velký tlak a tomuto tlaku už neodolal. Jan Hruška vyjel zpoza brány až do střelecké brány. Vošvrda sice jeho střelu lapil, ale Kometa se opět prosadila dorážkou. Autorem góle HYNEK ZOHORNA, který už před sebou měl prázdnou bránu. Asistence: Jan Hruška, Boris Valábik.
     
    37:27
    Brněnský střela byla nyní ztečována do ochranné sítě, čehož si ale rozhodčí nevšimli a hra tak pokračovala dál.
     
    36:08
    Holec se dostával do samostatného nájezdu, neměl však rychlost. Přesto dokázal najít před bránou Erata, který mohl zakončovat, vybruslil si však ještě do levé strany. Vošvrda už ležel, Erat však následně netrefil prázdnou bránu.
     
    35:20
    Špaček se dostal po přihrávce zpoza brány ke střele, ale Trvaj byl na svém místě. Liberci jednoznačně gól pomohl, Kometa už nemá zdaleka tolik navrch.
     
    34:27
    Výjimečně nezáživná chvíle, z které rezultovalo zakázané uvolnění hostujícího týmu, Vhazuje se před Vošvrdou.
     
    34:00
    Zohorna se snažil získat pro Kometu pásmu, ale to se mu nakonec nepovedlo. Stejně si však vedli i hosté. Nyní je to především bitva o střední pásmo.
     
    33:30
    Liberec měl ještě krátkou přesilovku pět na čtyři, ale tu už hosté nevyužili. Tygři sice zůstali u puku, ale hru pak přerušil Trvaj, před kterým se také bude následně vhazovat.
     
    32:32
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté využívají dvojitou přesilovku a opět se dostávají do hry. Pěknou kombinaci Tygrů zakončil z pravé strany PETR NEDVĚD. Trvaj se sice přesouval poměrně rychle, ale gólu už nezabránil. Asistence: Michal Bárta, Ladislav Šmíd.
     
    32:00
    Liberci si přesilovka příliš nedaří. Kometa dokázala dvakrát vyhodit. Na třetí pokus už to hostům vycházelo lépe. Vzešla z toho však pouze jedna střela Nedvěda.
     
    31:22
    Tomáš Malec (KOM) dostává dvě minuty za vysokou hůl a Kometa tak jde do tří, to je pro Liberec velmi dobré šance nato, aby se opět dostal do zápasu.
     
    30:58
    Liberec střídá brankáře. Marek Pinc odchází na střídačku a v brankovišti ho nahradí Tomáš Vošvrda.
     
    30:58
    Kometa právě vstřelila branku!

    Ve hře čtyři na čtyři se lépe vedlo domácím. Miloslav Hořava narýsoval pěknou přihrávku na TOMÁŠE ŽIŽKU, který mohl jet sám na Pince a bekhendovým blafákem zasunul puk mezi brankářovi betony. Asistence: Miloslav Hořava, Jozef Kováčik.
     
    30:42
    Boris Valábik (KOM) si při předchozí šanci počínal po odpískání nedovoleně, když ještě sekl brankáře Pince a po zásluze odchází na trestnou lavici, dostal dvě minuty za sekání.
     
    30:42
    Pěkná spoluráce Němce s Hruškou, který dostal puk do dobré pozice v mezikruží. Odtud však pálil pouze do Pince.
     
    29:48
    Petrovický udělal špatný pohyb a upadl na ledovou plochu. Nevypadá to příliš dobře a na brněnskou marodku se tak možná přidá další hráč. Petrovický odchází v doprovodu spoluhráčů na lavičku.
     
    29:27
    Kometa rozvinula zámek a vyměňovala si puk. Valach pak dostal křižnou přihrávku, který však byla prudší a brněnský obránce si ji musel zpracovat. Přišel tak o moment překvapení a Pinc se stačil přesunout.
     
    29:10
    Podruhé v utkání si na trestnou lavici musel jít sednout Tomáš Pospíšil (LIB), který dostává dvě minuty za podražení. Opět tu tedy máme přesilovou hru Komety.
     
    28:23
    Čermák málem vypracoval šanci, nakonec ale podlehl přesile a do útoku mohli jít hosté. Puk jim však dlouho nezůstal a naopak do přečíslení šla Kometa. Dočekal pálil z levého kruhu, jeho pokus Pinc vyrazil a skvěle se dokázal přesunout i proti dorážce Hrušky.
     
    27:42
    Liberec teď nemohl pokračovat do útočného pásma, protože by se vystavil ofsajdové situaci. Po krátké chvíli se dostal k puku domácí a střílel Jan Hruška. Jeho pokus skončil nad bránou.
     
    27:10
    Duda předvedl své šikovné ruce a málem se prokličkoval až ke střele, k té ale nakonec nedošlo. Na druhé straně musel být v pozoru Pinc.
     
    26:17
    Třináct vteřin před vypršením přesilové hry byla posunuta zásluhou Brněnských Pincova brána, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    25:43
    Brněnská přesilová hra není tolik intenzivní jako ta předchozí, i když Pinc musel řešit pár situaci, nebylo to však nic vážného.
     
    24:30
    Opět přesilová hra pro Kometu. Na dvě minuty za nedovolené bránění je vyloučen Jan Víšek (LIB). Krušné chvíle pro Liberec.
     
    24:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    V přesilovce sice branka nepadla, ale v plném počtu už ano. Erat napřáhl kousek od modré čáry a jeho tvrdou střelu Pinc jen vyrazil. Před bránou však hlídkoval úplně sám a nehlídaný RÓBERT PETROVICKÝ, který puk dorazil mezi brankářovy betony. Asistence: Roman Erat, Miroslav Holec.
     
    23:49
    Blíží se konec přesilové hry Brna a vypadá to, že Liberec už se ubrání. Za pár vteřin naskočí Pospíšil opět do hry. Mezitím se Kometě nepovedlo dostat se k nějaké nebezpečné střele.
     
    23:10
    Přesilovka Komety přinesla zatím několik zajímavých střel, ovšem Pinc všechny zlikvidoval a nebo skončily mimo bránu. Každopádně není to špatná přesilová hra pro domácí, chybí jí jenom branka.
     
    22:01
    Přesilovka Komety. Na dvě minuty za hákování je vyloučen Tomáš Pospíšil.
     
    21:10
    Velká šance Komety. Leoš Čermák zavezl puk za bránu Liberce a přihrával Kováčikovy. Jeho ostrou střelu Pinc kryl a k dorážce už nedošlo.
     
    20:17
    Druhá třetina rozehrána. Liberec sice vyhrál vhazování, ale práci měl Pinc, leč brněnský útok brankou neskončil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou velmi zajímavou první část. Liberec se dostal do vedení díky přesilové hře. Kometě se však povedlo skóre otočit . Kometa byla i aktivnější, o čemž svědčí poměr střel, který byl 14:6 pro domácí tým.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:21
    Zohorna se protáhl do útočného pásma, když už byl za bránou, tak poslal přihrávku k levé tyči na číhajícího Němce, který se ale k zakončení nedostal, když byl tvrdě atakován.
     
    18:46
    Hruška nahrával před bránu a tam se puk odrazil buď od Dernera, nebo Valábika do brány. Puk mířil mezi Pincovi betony, ten si ale se složitou situací dokázal poradit.
     
    18:20
    Kometa se usadila v libereckém obranném pásmu a dlouho si vyměňovala puk. Malec pak nastřelil Jaroslav Vlacha a od něj se puk odrazil do středního pásma. Kometa se pak při následném útoku vystavila ofsajdu.
     
    17:52
    Liberec teď dohrával tvrdě, ale podle pravidel brněnské hráče. Ovšem do útoku se dostal Leoš Čermák, proháčkoval se do mezikruží, kde ho musel hákovat chtě, nechtě David Štich (LIB) a dostává dvě minuty.
     
    17:27
    Kometě se tak povedla v závěru třetiny otočit skóre a teď budou muset dotahovat hosté. Nicméně aktivnější zůstává nadála domácí tým.
     
    16:12
    Kometa právě vstřelila branku!

    Při signalizované výhodě dokázali Brňané skórovat. Bylo to především díky dobré individuální akci Martina Dočekala, který se protáhl až před bránu, kde ho sice Pince vychytal, ale k úspěšné dorážce se dostal MILOSLAV HOŘAVA. Asistence: Martin Dočekal.
     
    15:37
    Kováčik byl připravený na modré čáře ke střele, hodně dlouho měl napřaženo a nemohl se rozhodnout. Do cesty si mu totiž lehl jeden z libereckých hráčů. Brněnský obránce nakonec přece jen vypálil, ale k úspěchu to nevedlo.
     
    14:20
    Snad poprvé v tomto utkání vidíme poměrně klidnější pasáž hry, kterou se ale Tygři snažili změnit. Špaček hledal před bránou Pospíšila, který se ale k zakončení nedostal.
     
    13:41
    Ani teď se Brnu v útoku dvakrát nevedlo a jeho snažení skončilo zakázaným uvolněním. Bude se tedy vhazovat před Trvajem.
     
    13:29
    Kometa musela zakládat útok od vlastní brány a dlouho nemohlo nic na soupeře vymyslet, až přišel dlouhý tečovaný pas za branku Liberce, kde si ale hosté situaci pohlídali.
     
    12:37
    Teď je to pro změnu Liberec, který operuje před brankářem Trvaje. Ten musel likvidovat pár střeleckých pokusů. Zatím se hraje velmi zajímavý hokej.
     
    11:51
    Kometa právě vstřelila branku!

    Vyrovnáno! Velký tlak Brna skončil brankou. Hořava se u pravého mantinelu dostal k puku, přes dva protihráče dokázal dát přihrávku na mezikruží, kde byl obránce TOMÁŠ ŽIŽKA, který se trefil přesně nad lapačku Pince a ze své trefy měl obrovskou radost. Asistence. Miroslav Hořava.
     
    11:31
    Roman Vlach z ojedinělého útoku střílel švihem a jen těsně minula bránu. Pak už se hra vrátila opět k tlaku na libereckou bránu, který se ocitla pod velkým tlakem.
     
    10:39
    Němec se tlačil do šance, jenže obě jeho střely byly zblokované. Ta druhá už měla poměrně velkou naději na úspěch, ale obrana Liberce dnes dobře blokuje.
     
    09:50
    Petrovický nahodil do pásma, kde se však nepovedlo Brněnským puk získat. Domácí ale stále zůstávají aktivní a hra zůstává před Pincem, který si na nudu rozhodně stěžovat nemůže.
     
    09:27
    Na tahu je tedy nyní Kometa, která se také hned tlačila do útoku. Jihomoravané jsou dnes poměrně oslabeni a tak to nemají úplně jednoduché, hlavní útoční tahouni jí chybí.
     
    08:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři využívají přesilovku a dostávají se do vedení. Čakajík nahodil od modré puk velmi svižně na bránu. Trvaj toho moc neviděl a puk vyrazil. K dorážce se však dostal JAN VÍŠEK a dorazil puk do brány, v čemž už mu nezabránil ani Malec.
     
    07:54
    Radek Duda je zatím hodně vidět. Teď se dostal do střelecké pozice, ale nebyla úplně ideální. Trvaj navíc dokázal zasáhnout pravým betonem. Kometa se poté osvobodila a Petrovický pálil z velkého úhlu.
     
    07:34
    Výtisk pálil tvrdě od modré a puk skončil někde pod betonem Trvaje, který však nevěděl, kde má puk a na to okamžitě reagoval Radek Duda, který chtěl vyšťourat puk. To samozřejmě hodně rozlítilo brněnské obránce.
     
    07:14
    Vyloučen Radim Bičánek (KOM) za zdržování hry, když vystřelil puk mimo hrací plochu. Liberec si tak zahraje první přesilovku tohoto utkání.
     
    06:44
    Kometa se nenechala z pásma vystrnadit a Liberec měl velké problémy. Od modré čáry pálil Tomáš Malec, ale jeho střela šla přímo doprostřed brány. Druhá dorážka už se k Pincovi nedostala.
     
    06:18
    Dočekal dobře dohrával souboje v obranném pásmu. Kometa se však k puku nedostala. Po krátké chvíli už se ale domácí usadili před Pincem a ten musel opět pozorný a nakonec musel přerušit hru.
     
    05:17
    Liberec kontroval střelou ihned po buly v obranném pásmu Komety. Trvaj byl však připravený a poradil si i s dotírajícím Dudou. Na druhé straně se do střelecké pozice dostal Jan Hruška. Jeho střela nakonec skončila někde ve výstroji brankáře, který ale vůbec nevěděl, kde puk má.
     
    04:50
    Dvakrát pálil Hynek Zohorna, který se dostal i k druhému pokusu, když byl sám před brankou. V dobré šanci trefil jen Výtiska, který zaskočil výtečně za brankáře Pince.
     
    04:36
    Erat měl trochu prostoru u levého mantinelu a tak to zkusil na Pince střelecky. Jeho střela po ledě však nenadělala Pincovi žádná problémy. Puk se dostal opět do středního pásma a další přechod Komety do útoku znamenal ofsajd.
     
    03:45
    Malec si teď zahrál trochu na kaskadéra a padl do liberecké střely. Stav tedy zůstává stále bezbrankový. Hraje se velice svižný hokej.
     
    03:00
    Leoš Čermák to teď dvakrát zkoušel, ale Pinc byl pozorný. Na druhé straně pak dělal velké problémy domácím Radek Duda, který nenechal Brněnské chvíli v klidu.
     
    02:22
    Brno teď předvedlo dobrý přechod přes střední pásma a slibný přechod zakončoval střelou z pravého kruhu Jan Hruška. Ostrá rána jen těsně proletěla kolem Pincovy brány.
     
    01:30
    Erat nahodil puk do útočného pásma a za pukem se hnal Holec, byl ale dobře zpacifikován domácí obranou a hra se tak opět dostala po chvíli za Trvajovu bránu. Poté od modré nahazoval Čakajík, ale jeho pokus byl tečovaný.
     
    00:39
    Ihned po vyhraném brněnském vhazování pálil Žižka. Pinc ale dobře zasáhl betony a hra se tak mohla obrátit na druhou stranu, kde Tygři operovali za brankou, ale k zakončení se nedostali.
     
    00:13
    Dnešní utkání bylo zahájeno, vhazování vyhrál Liberec. Poté se mu však nezdařila rozehrávka a bylo z toho zakázané uvolnění. Vhazuje se před Pincem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    ROZHODČÍ: Šír, Jeřábek - Bryška, Novák.
     
    SESTAVA LIBEREC: Pinc (Vošvrda) – Šmíd, Čutta, Čakajík, Derner, Výtisk, Kajínek, Štich – Pospíšil, Nedvěd (C), Duda – Víšek, Dušek, Bárta – Krejčík, Filippi, Špaček – Jonák, R. Vlach, J. Vlach – Galamboš.
    Trenér: Filip Pešán.
     
    SESTAVA KOMETA: Falter (Trvaj) - Žižka, Kováčik, Bičánek (C), Valábik, Malec, Valach, Krejčiřík - Erat, Petrovický, Holec, Jenyš, H. Zohorna, Hořava, Petrovický, Mrázek, Němec, J. Hruška, Wasserbauer, Dočekal.
    Trenér: Zdeněk Venera.
     
    První vzájemný zápas obou týmů v sezoně dopadl lépe pro Liberecké. V domácím prostředí Tipsport Areny sice prohrávali, dokázali ale zápas otočit a po výhře 3:2 brali všechny tři body. Dvěma trefami se na tom podílel již zmiňovaný Simmonds, jeho absence tak Brňany určitě nemrzí.
     
    Bílí Tygři Liberec nezažívají sezonu podle svých představ. Oproti předsezonním odhadům se Severočeši pohybují na samém dně extraligové tabulky. Z dvaceti jedna zápasů vytěžili dvacet čtyři bodů. Na předposlední Karlovy Vary ztrácejí Bílí Tygři dva bodíky, navíc mají hned tři zápasy k dobru. To by jim sice mělo pomoci z posledního místa, to je pro ambiciozní tým stále málo.

    Právě s Energií přitom Liberec odehrál svůj prozatím poslední zápas. Poprvé do něj v modrobílém dresu naskočili dvě nové posily - Tomáš Pospíšil a Radek Duda. Právě druhý jmenovaný udělal ze své premiéry v libereckém dresu pořádnou show. Zlobivé dítě českého hokeje vstřelilo na úvod svého angažmá hned dvě branky.

    Naopak v kádru Liberce už nenajdeme jména tří posil z NHL, zůstal zde pouze obránce Ladislav Šmíd. Brankář Ondřej Pavelec odjel do Ameriky, stejně jako útočník Wayne Simmonds. Další kanadský forvard Chris Stewart odešel do německé druhé ligy.
     
    HC Kometa Brno v posledních dnech neprochází zrovna jednoduchým obdobím. Trenéra Veneru trápí rozsáhlá marodka mužstva, sestava je tak často poněkud improvizovaná, navíc od začátku zápasů musí Kometa hrát jenom na tři pětky. To je asi hlavním důvodem, proč Brno ze dvou zápasů, které tento týden již odehrálo nevytěžilo ani bod. Nejprve prohrálo na led Vítkovic, následně doma nestačilo na Pardubice.

    Otázkou je, kdo dnes nastoupí do brněnské branky. Proti Pardubicím dostal před Jiřím Trvajem přednost Martin Falter. Tým sice prohrál, ostravský rodák však podal velmi solidní výkon. Uvidíme, zda dnes opět nastoupí od první minuty on, nebo se do branky Trvaj, v minulé sezoně vyhlášen nejlepším brankářem ELH.

    Po páteční prohře 2:3 s Východočechy spadla Kometa z druhého na čtvrté místo nabité tabulky. O vyrovnanosti letošní extraligy svědčí fakt, že po dnešku se může Kometa teoreticky ocitnout jak zpět na druhém, tak naopak na sedmém místě.
     
    Přeji vám dobrý den z brněnské KAJOT ARENY, která se dnes stane dějištěm zápasu 25. kola Tipsport extraligy. Domácí Kometa poměří síly s libereckými Bílými Tygry.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 12. Žižka (Hořava), 17. Hořava (Dočekal), 25. Petrovický (Erat, Holec), 31. Žižka (Hořava, Kováčik), 39. H. Zohorna (J. Hruška, Valábik), 50. Malec (Petrovický, Erat), 58. J. Hruška (Holec) - 9. Víšek (Čakajík, Nedvěd), 33. Nedvěd (Bárta, Šmíd), 53. Víšek (Nedvěd)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Malec, Valach, Bičánek (C), Valábik, Krejčiřík – Hořava, Čermák, Dočekal – Holec, Petrovický, Erat – H. Zohorna, J. Hruška, Němec – Wasserbauer, Mrázek, Jenyš.
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (od 31. Vošvrda) – Šmíd, Čutta, Výtisk, Štich, Čakajík, Derner, Kajínek – Duda, Nedvěd (C), Vlach Roman – Pospíšil, Dušek, Víšek – Krejčík, Filippi, Špaček – Bárta, Jonák, Vlach Jaroslav – Galamboš.

    Rozhodčí: Šír, Jeřábek - Bryška, Novák

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri