Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:3 (2:1, 3:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 25.11.2012, 17:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Kometa právě vstřelila branku!

    Gól Komety musel po dalším tlaku logicky přijít. Vošvrdovi opět nepomohla obrana a domácí se tak opět prosazují z dorážky. Holcovu střelu uklidil do brány JAN HRUŠKA. Asistence: Miroslav Holec.
     
    52:29
    Liberec právě vstřelil branku!

    V tomto zápase padá opravdu hodně gólů. JAN VÍŠEK se dokázal prosadit tvrdou střelou kousek od modré. Je to dnes poprvé, co se Liberec dokázal prosadit v rovnoměrném počtu hráčů na ledě. Asistence: Petr Nedvěd.
     
    49:41
    Kometa právě vstřelila branku!

    Erat zatáhl puk do útočného pásma a k puku se přes Petrovického dostal k TOMÁŠI MALCOVI, který se nakonec trefil přesně z levého kruhu k bližší tyči. Asistence: Róbert Petrovický, Roman Erat.
     
    38:09
    Kometa právě vstřelila branku!

    Liberec se dostal pod velký tlak a tomuto tlaku už neodolal. Jan Hruška vyjel zpoza brány až do střelecké brány. Vošvrda sice jeho střelu lapil, ale Kometa se opět prosadila dorážkou. Autorem góle HYNEK ZOHORNA, který už před sebou měl prázdnou bránu. Asistence: Jan Hruška, Boris Valábik.
     
    32:32
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté využívají dvojitou přesilovku a opět se dostávají do hry. Pěknou kombinaci Tygrů zakončil z pravé strany PETR NEDVĚD. Trvaj se sice přesouval poměrně rychle, ale gólu už nezabránil. Asistence: Michal Bárta, Ladislav Šmíd.
     
    30:58
    Kometa právě vstřelila branku!

    Ve hře čtyři na čtyři se lépe vedlo domácím. Miloslav Hořava narýsoval pěknou přihrávku na TOMÁŠE ŽIŽKU, který mohl jet sám na Pince a bekhendovým blafákem zasunul puk mezi brankářovi betony. Asistence: Miloslav Hořava, Jozef Kováčik.
     
    24:14
    Kometa právě vstřelila branku!

    V přesilovce sice branka nepadla, ale v plném počtu už ano. Erat napřáhl kousek od modré čáry a jeho tvrdou střelu Pinc jen vyrazil. Před bránou však hlídkoval úplně sám a nehlídaný RÓBERT PETROVICKÝ, který puk dorazil mezi brankářovy betony. Asistence: Roman Erat, Miroslav Holec.
     
    16:12
    Kometa právě vstřelila branku!

    Při signalizované výhodě dokázali Brňané skórovat. Bylo to především díky dobré individuální akci Martina Dočekala, který se protáhl až před bránu, kde ho sice Pince vychytal, ale k úspěšné dorážce se dostal MILOSLAV HOŘAVA. Asistence: Martin Dočekal.
     
    11:51
    Kometa právě vstřelila branku!

    Vyrovnáno! Velký tlak Brna skončil brankou. Hořava se u pravého mantinelu dostal k puku, přes dva protihráče dokázal dát přihrávku na mezikruží, kde byl obránce TOMÁŠ ŽIŽKA, který se trefil přesně nad lapačku Pince a ze své trefy měl obrovskou radost. Asistence. Miroslav Hořava.
     
    08:56
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři využívají přesilovku a dostávají se do vedení. Čakajík nahodil od modré puk velmi svižně na bránu. Trvaj toho moc neviděl a puk vyrazil. K dorážce se však dostal JAN VÍŠEK a dorazil puk do brány, v čemž už mu nezabránil ani Malec.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 12. Žižka (Hořava), 17. Hořava (Dočekal), 25. Petrovický (Erat, Holec), 31. Žižka (Hořava, Kováčik), 39. H. Zohorna (J. Hruška, Valábik), 50. Malec (Petrovický, Erat), 58. J. Hruška (Holec) - 9. Víšek (Čakajík, Nedvěd), 33. Nedvěd (Bárta, Šmíd), 53. Víšek (Nedvěd)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Žižka, Kováčik, Malec, Valach, Bičánek (C), Valábik, Krejčiřík – Hořava, Čermák, Dočekal – Holec, Petrovický, Erat – H. Zohorna, J. Hruška, Němec – Wasserbauer, Mrázek, Jenyš.
    Bílí Tygři Liberec: Pinc (od 31. Vošvrda) – Šmíd, Čutta, Výtisk, Štich, Čakajík, Derner, Kajínek – Duda, Nedvěd (C), Vlach Roman – Pospíšil, Dušek, Víšek – Krejčík, Filippi, Špaček – Bárta, Jonák, Vlach Jaroslav – Galamboš.

    Rozhodčí: Šír, Jeřábek - Bryška, Novák

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri