Jekatěrinburg – Barys 4:5 (po pr.) | Čeljabinsk – Omsk 4:6 (kon.) | Magnitogorsk – Chanty-Mansijsk 1:2 (po pr.)
Ufa – Riga 7:3 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Kazaň – Doněck 6:4 (kon.)
Čerepovec – Minsk 4:3 (po s.n.) | Petrohrad – Viťaz 4:3 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 3:2 (kon.)
po s.n.
Severstal Čerepovec
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
Neděle 25.11.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    VADIM BĚRDNIKOV rozhoduje tento zápas. Vadim na nic nečekal a tvrdě vypálil z mezikruží k levé tyčce.To znamená, že domácí celek dnes vítězí po samostatných nájezdech a získává tak dva body.
     
    57:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Podařilo! Domácí teď výborně zabojovali v útočném pásmu. Velkou zásluhu má na to Wandell, který obkroužil branku a svým pasem našel před brankovištěm přesně postaveného VADIMA BĚRDNIKOVA, který si i přes velký závar před brankou dokázal zorientovat a propasíroval kotouč za bezmocného brankaře!
     
    45:49
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jenže střelnice pokračuje a domácí vzápětí snižují na rozdíl jediné branky a nutno dodat, že to byla nádherná souhra domácího celku. Čerepovec se dostal do přečíslení 3 na 2. Kazionov poslal pas na Kovyrshina, který kotouč následně přenechal na Kazakovcev Nikolaj NIKOLAJE KAZAKOVCEVA, který se s ničím nepáral a mezikruží střelou pod víko nedal brankaři šanci. Asistence: Kazionov, Kovyrshin.
     
    44:57
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A Dinamo o pouhou minutu později získává dvoubrankové vedení! Pavelski obkroužil branku a svým pasem našel před bránou zcela osamoceného ZBYŇKA IRGLA, který měl lehkou práci a puk poslal za brankovou čáru. Domácí brankař se nestihl přesunout včas. Asistence: Pavelski, Chernook.
     
    43:57
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zmýlil jsem se. Předchozí akce hostující tým rozhodně mrzet nemusí. Odvážný únik ALJAXANDRA KULAKOV končí brankou! Zmiňovaný hráč si najel z pravé strany až před brankovištěu Košečkina a přes obránce nechytatelnou střelou pod víko posílá svůj tým do vedení!
     
    43:09
    Ale přeci jen se zrodila krásná akce na straně Minsku. Do samostatného úniku se dostal jeden z hráčů hostujícího týmu, ale svou kličkou na brankaře nevyzrál. Tohle by mohlo Dinamo v pozdější fázi hry mrzet.
     
    30:05
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A domácí svojí přesilovku využívají. NICLAS BERGFORS obdržel přihrávku od Lehtonena na nic nečekal a z pravého kruhu tvrdě vypálil. Jeho přesně mířená střela našla mezírku ve výstroji hostujícího brankaře, který na jeho ránu příliš neviděl, protože mu jeden z domácích hráčů clonil ve výhledu. Nestihl včas sklepnout betony a mohl se jen bezmocně dívat jak se puk dostal až za brankovou čáru. Asistence: Lehtonen, Rjazancev.
     
    28:28
    Serverstal si za svou aktivitu zahraje přesilovou hru. Murphy dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    23:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ale to nemusí mrzet hosty mrzet, protože z další akce už se Minsk raduje. Dinamo výborně napadlo rozehrávku hostů Stapleton se z rychlé protiakce dostal za obranu Čerepovce. Z levé strany tvrdě vypálil. Košečkin sice jeho pokus vyrazil, ale pro jeho smůlu se kotouč odrazil na hokejku TEEMU LAINEHO, který už měl lehkou práci a puk doklepl do prázdné branky. Asistence: Stapleton, Stas.
     
    17:01
    A je tu další vyloučení. Za podražení je vyloučen domácí Berdnikov.
     
    14:24
    A přichází další přesilovka domácích. Menší trest dostává znovu Stapleton.
     
    13:35
    Ale teď mohlo být všechno jinak! Kutuzov se zjevil z ničeho nic před brankou Rinneho a dostal přihrávku přímo na hokejku. Z první vypálil, ale z blízkosti ho nedokázal tvrdou střelou propálit!
     
    10:03
    A přichází první vyloučení. Za hákování dostává menší trest Stapleton. Přesilovka pro Čerepovec.
     
    03:54
    Až teď se domácím povedlo vytvořit dobrou kombinaci, která málem skončila brankou! Lehtonen dostal krásnou přihrávkou přímo před branku, ale tváří v tvář nedokázal Rinneho překonat.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 31. Bergfors (Lehtonen, Rjazancev), 46. Kazakovcev (Kazionov, Kovyrshin), 58. Běrdnikov (Wandell), 65. Berdnikov - 24. Laine (Stapleton, Stas), 44. Kulakov, 45. Irgl (Pavelski, Chernook)


    Severstal Čerepovec: Košečkin – Kiseljevič, Rjazancev, Wandell, Ketov, Šipačov – Andersen, Čáslava, Bergfors, Lehtonen, Fedoseyev – Jegoršev, Stasenko, Kazakovcev, Medvěděv, Kazionov – Popov, Běrdnikov, Kovyršin, Kutozov, Bučnevič.
    HC Dinamo Minsk: Rinne – Karalhti, Niskala, Stapleton, Stas, Laine – Krajíček, Denisov, Irgl, Pivko, Pavelski – Murphy Čarnavok, Linglet, Kulakov, Kitarov – Kane, Meleško, Drozd, Khužejev.
    bahis siteleri