Žilina – Piešťany 2:5 (kon.) | Trenčín – Poprad 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.)
Nitra – Košice 2:0 (kon.) | Martin – Skalica 1:5 (kon.)
po s.n.
HK DUKLA Trenčín
2:3 (1:1, 0:0, 1:1)
HK Poprad
sk Neděle 25.11.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Poprad dal gól!
    Rozhodujúci nájazd predviedol ROMAN TOMAS.
     
    54:50
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva dnes aj svoju druhú presilovku na vyrovnávajúci gól. Takto má vyzerať presilová hra, ako Popradčania ukázali. Balán z pravého kruhu poslal puk smerom na opačnú tyčku bránku Dukly, kde stál osamotený MICHAEL VANDAS, ktorý bez problémov vyrovnáva. Asistencie: Stanislav Balán, Radoslav Suchý.
     
    47:20
    Trenčín dal gól!
    Broska hodil puk do jazdy TOMÁŠOVI KLÍMOVI, ktorý po prechode modrou ukázal, že strelu švihom má skutočne skvelú a tentoraz nedal Sidorovi absolútne žiadnu šancu. Asistencia: Ondrej Broska.
     
    11:52
    Poprad dal gól!
    10 sekúnd pred koncom trestu sa napokon podarilo Popradu presilovku využiť. Hostia kombinovali v pásme, strelu od modrej vyslal Suchý a pred Škrečkom tečoval puk MARCEL ŠTERBÁK. Asistencie: Radoslav Suchý, Lukáš Hvila.
     
    09:35
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa po presilovke dokázala udržať v pásme, puk sa dostal na modrej k TOMÁŠOVI BOKROŠOVI, ktorý sa s ním ešte otáčal, nakoniec sa pozrel pred bránku, uvidel tam hradbu tiel, vystrelil príklepom a puk skončil v bránke. Asistencia: Ľubomír Vaškovič.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 10. Bokroš (Vaškovič), 48. Tomáš Klíma (Broska) - 12. Šterbák (Suchý, Hvila), 55. Vandas (Balán, Suchý), 65. Tomas


    HK DUKLA Trenčín: Škrečko – Koma, Bednár, Pozník, Bagin, Vizváry, Bokroš, Imrich – Pardavý, Marosz, Gašparovič – Sojčík, Lelkeš, Tybor – Vaškovič, Broska, T.Klíma – Jakúbek, Kopecký, Mravík.
    HK Poprad: Sidor – Šterbák, Suchý, Kovačevič, Jáchym, Špelda, Kurali, Kramár – Vandas, Balán,Hvila – Tomas, Klouda, Buc – Paločko, Koskinen, Jabrocký - Gríger, Takáč, Homa.

    Rozhodčí: D. Konc, Gašparík – Holienka, Zvrškovec

    Diváci: 1370
    bahis siteleri