Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Lev 2:3 (kon.) | Novosibirsk – HC Slovan 1:2 (kon.)
Omsk – Barys 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Kazaň 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 3:2 (kon.)
Čerepovec – Jekatěrinburg 5:0 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Mytišči – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 6:1 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 4:3 (po s.n.)
konec
Spartak Moskva
6:1 (0:0, 3:1, 3:0)
SKA Petrohrad
Pátek 30.11.2012, 16:30 • Sokolniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:01
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po střele z mezikruží v podání Olega Gubina, vyrazil kotouč hostující brankář Sergej Bobrovskij kotouč pouze před sebe a ANATOLIJ NIKONCEV překonal již ležícího gólmana. Asistence: Oleg Gubin, Alexandr Kochlachjov.
     
    52:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    U pravé tyče zůstal úplně nekrytý MICHAIL JUŇKOV, který tak dlouhou čekal před brankou až dostal kotouč a prostřelil již dezorientovaného hostujícího brankáře Sergeje Bobrovskijeva. Proměněnou přesilovou hrou posílá svůj tým už do čtyřbrankového vedení. Asistence: Nikita Ščitov, Eduard Levandovskij.
     
    46:53
    Spartak právě vstřelil branku!
    Další branka v síti Petrohradu z hole Suglobova, který po přesné přihrávce Gubina prostřeluje Bobrovskijeva v brance. Asistence: Oleg Gubin, Oleg Petrov.
     
    35:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak se také hosté z přesilové hry prosadili. Na rozdíl dvou branek snižuje Patrik Thoresen, který prostřelil Borisova od levého mantinelu Thoresena. Asistence: Dmitrij Kalinin.
     
    33:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Opět nedůrazní hosté před svojí brankou. Když střelu Suglobova dorazil za Ježova záda přesnou ránou do horního růžku OLEG GUBIN, který posílá svůj tým do třígólového trháku. Asistence: Andrej Šefer, Alexandr Suglobov.
     
    32:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    A další branka v síti Ježova, který stačil reagova na pokus Bušujeva, ale na dorážku ALEXANDRA KOCHLACHJOVA už nestačil. Ten ho prostřelu k tyči a nedává ležícímu brankáři šanci. Bez asistence.
     
    29:54
    Spartak právě vstřelil branku!
    Překvapivě se domácí ujímají vedení, když při rychlém protiútoku udeřil ANATOLIJ NIKONCEV, který přebruslil svého strážce a podporován svými spoluhráči zavěsil za záda bezmocného Ježova, kterému pod betonem projel puk do branky. Domácí Spartak se ujímá vedení. Asistence: Nikita Ščitov.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 30. Nikoncev (Ščitov), 33. Kochlachjov, 34. Gubin (Šefer, Suglobov), 47. Suglobov (Gubin, Petrov), 53. Juňkov (Ščitov, Levandovskij), 56. Nikoncev (Gubin, Kochlachjov) - 36. Thoresen (Kalinin)


    Spartak Moskva: Borisov (Suškov) - Šefer, Nakládal, Budkin, Ščitov, Mamkin, Morisson, Želdakov, Pokrovskij - Petrov, Gubin, Suglobov - Levandovskij, Juňkov, Radivojevič (C) - Nikoncev, Bušujev, Kochlachjov - Michajlov, Žukov, Medvěděv.
    SKA Petrohrad: Ježov (34.Bobrovskij) - Kalinin, Čudinov, Alexandrov, Dallman, Vorobjov, Běrďjukov, Serkin - Martensson, Průcha, Thoresen - Kovalčuk (C), Fjodorov, Tarasenko - Kučerjavenko, Makarov, Klimenko - Něprjajev, Rybin, Afinogenov - Sigarjov.

    Rozhodčí: Gogman, Kulakov - Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 3262
    bahis siteleri