Kometa Brno – Olomouc 6:5 (po pr.) | Chomutov – HC Plzeň 2:1 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
HC Kladno – Slavia 6:1 (kon.) | Vsetín – Přerov 7:4 (kon.) | Hr. Králové – Písek 7:2 (kon.)
Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:1 (kon.) | Letňany – Sparta 3:2 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 5:3 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 4:5 (po s.n.) | Pardubice – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
po s.n.
HC Dukla Jihlava
4:5 (2:1, 2:1, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 30.11.2012, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jan Mandát se pokusil o to samé, jako chvilku před ním Aleš Krátoška, jenže střela mu nesedla a Sova chytá. Autorem rozhodujícho nájezdu je tak Aleš Krátoška.
     
    42:03
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A to se také hostům daří. Hráči Dukly asi zůstali duchem ještě v kabině. Jinak si tak mizerný vstup do třetí části hry nedovedu vysvětlit. Jihočeši totiž využívají dalších zmatků v obraně Jihlavy a KAREL VÁCHA vyrovnává stav zápasu. Asistence: Jiří Smejkal.
     
    41:01
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Ani jsem ještě nestihl ve třetí třetině nic napsat, když mne k tomu přinutil VÁCLAV PAŠEK. Ten využil špatné rozehrávky v obraně Dukly a snižuje na rozdíl jediné branky. Bez asistence.
     
    38:07
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jan MANDÁT si na hůl převzal puk za domácí brankou. Cestou k hostujícímu gólmanovi se dokázal několika otočkami vyhnout všem bránícím hráčům a z bezrpostřední blízkosti mířil mezi Sovovy betony. Bez asistence.
     
    27:22
    Dukla právě vstřelila branku!

    Při signalizovaném trestu se Dukla dostala před gólamana. Půža od modré velmi nepřesně vystřelil, puk se však od mantinelu za brankou odrazil ke zcela volnému Janu MANDÁTOVI, který již neměl problém zamířit do prázdné branky. Asistence: Václav Půža, Roman Čermák.
     
    25:09
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Po chybě obrany se ke kotouči dostala dvojice Pašek, Ruda, která připravila pro Radka PROKEŠE dělovou střelu, která byla vypálena z mezikruží. Asistence: Václav Pašek, David Ruda
     
    13:40
    Dukla právě vstřelila branku!

    V krátkém sledu se kotouč dostal podruhé za Sovovy záda. První formace připravila střelu pri Jana MANDÁTA, ketrý z mezikruží propállil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Jícha, Lukáš Anděl.
     
    12:34
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí se po oslabení dostala do tlaku. Po několika nepřesných třelách připravil David Košař střelu, která se po dorážce Lukáše VYKOUKA dostala za Sovovy záda. Asistence: David Košař.
     
    01:03
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Ihned po vhazování se hosté doslati v přeslivé hře do tlaku před Vacka. Ten se snažil tlaku odolat, ale na střelu Davida RUDY, kterou dostal od Radka Prokeše však nenalez odpověď. Asistence Radek Prokeš.

    Tomáš Lysý

    Vlasta Hledíková

    Branky a nahrávky: 13. Vykouk (Košař ), 14. Mandát (Jícha, Anděl ), 28. Mandát J. (Půža, Čermák), 39. Mandát J. - 2. Ruda (Prokeš), 26. Prokeš (Pašek , Ruda ), 42. Pašek, 43. Vácha (Smejkal), 65. Krátoška


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Svoboda) - Půža, Čermák, Košař, Port, Žuček, Mandát M., Brussmann - Anděl, Jícha, Mandát J. - Beran, Vykouk, Balaštík - Hotař, Dvořák, Bambula
    Banes Motor České Budějovice: Sova (Trelc) - Břečka, Malovec, Matoušek, Piegl, Vavřík, Žáček, Kutiš - Suchánek, Panáček, Krátoška - Samohejl, Smejkal, Vácha - Šafář, Koupal, Michálek - Prokeš, Ruda, Pašek

    Rozhodčí: Doležal - Jeletz, Rampír
    bahis siteleri