Omsk – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 4:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:4 (po s.n.)
Čeljabinsk – Novokuzněck 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:5 (kon.) | Barys – Mytišči 5:4 (po s.n.)
Petrohrad – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – HC Slovan 2:1 (po s.n.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Středa 26.12.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    A je pravděpodobně definitvně rozhodnuto! Domácí obrana opět zcela zaspala a nechala Ahonena na holičkách. Úvodní dvě dorážky ještě gólem neskončily, ale ta následná z hole JONASE ENLUNDA si již cestu do branky našla. Asistence: Alexander Nikulin, Maxim Krivonožkin.
     
    42:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ahonen dnes evidentně nemá svůj den a pouští další gól z kategorie těch, které si gólman v KHL nemůže dovolit propustit za svá záda. Z poměrně těžkého úhlu spíše zkoušel jeho pozornost MAXIM KRIVONOŽKIN a vyplatilo se. Bez asistence.
     
    37:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Úderná domácí formace motala obraně hlavy tak dlouho až Malkin zpoza branky našel dobře najetého SERGEJE MOZJAKINA a ten v pádu z první našel skulinu mezi betony Gajdučenka. Za stavu 3:3 se tak začíná prakticky od začátku. Asistence: Jevgenij Malkin, Nikolaj Kulemin.
     
    25:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesně v čase, kdy se již vracel vyloučený Veličkin, se domácí prosazují. DMITRIJ KAZJONOV zůstal trestuhodně sám před brankou a doslova dotlačil puk za bezmocného Gajdučenka. Bez asistence.
     
    20:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup Novosibirsku do druhé třetiny jako hrom. Obrana Magnitogorsku zaspala a Lehtera našel před brankou úplně volného MAXIMA KRIVONOŽKINA, který se střelou z první nemýlil. Asistence: Jori Lehtera.
     
    13:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk jde opět do zaslouženého vedení, když je prozatím střelecky aktivnější. VIKTOR BOBROV získal ve středním pásmu puk a střelou přes obránce poněkud překvapil Ahonena, kterému prošel puk mezi betony. Asistence: Igor Veličkin.
     
    10:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak i Magnitogorsk dokázal velmi rychle využít svou početní výhodu. Předvedl navíc velice podobnou akci jako Novosibirsk při své úvodní trefě. SERGEJ MOZJAKIN dostal pěknou přihrávku na kruh a z první překonal Gajdučenka. Asistence: Jevgenij Malkin, Sergej Gončar.
     
    06:14
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk nakonec svou početní výhodu využívá. Nutno říci, že to hosté sehráli skutečně na jedničku. Nikulin našel na kruhu volného VIKTORA DRUGOVA a ten se bez problémů trefil do odkrytého místa u levé tyče branky. Asistence: Alexander Nikulin.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 11. Mozjakin (Malkin, Gončar), 26. Kazjonov, 38. Mozjakin (Malkin, Kulemin) - 7. Drugov (Nikulin), 14. Bobrov (Veličkin), 21. Krivonožkin (Lehtera), 43. Krivonožkin, 58. Enlund (Nikulin, Krivonožkin)


    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) – Antipin, Mišarin, Gončar, Chabarov, Bondarev, Bernackij, Antonovskij – O'Reilly, Platonov, Kazjonov – Mozjakin, Malkin, Kulemin – Hodgman, Zuccarelo, Potěchin – Zdunov, Jakubov, Michajlov.
    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Glass) – Zajcev, Lekomcev, Kulda, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Ignatovič, Karavajev – Lehtera, Enlund, Krivonožkin – Kopejkin, Drugov, Nikulin – Šumakov, Fjodorov, Malyšev – Veličkin, Bobrov, Romanov.

    Rozhodčí: Buturlin, Ravodin – Sazonov, Čubykin.
    bahis siteleri