Čeljabinsk – Novosibirsk 2:3 (po s.n.) | Omsk – Mytišči 0:1 (kon.) | Barys – N.Novgorod 5:4 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 4:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 7:0 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Petrohrad – Lev 5:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
CSKA Moskva
Neděle 30.12.2012, 12:00 • Lužniki (8 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV pět vteřin před koncem třetí části pečetil do prázdné klece tříbodové vítězství svého týmu, který si z ledu Dynama odveze cenné tři body! Asistence: Michail Grabovskij.
     
    51:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A hostující borci trestají! ILJA ZUBOV se blýsknul krásnou individuální akcí. Útočník CSKA si vybruslil zpoza branky a sám zasunul mezi Jerjomenkovy betony, čímž využil druhou početní výhodu hostů v zápase a posílá CSKA do vedení 3:2. Asistence: Sergej Širokov.
     
    39:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo Moskva padesát vteřin před koncem druhé třetiny vyrovnává! K puku se dostal ALEXANDER OVEČKIN, který udělal obránci CSKA jeho typickou stahovačku. Ta se mu ale nepovedla, ovšem Staňu natolik zmátla, že mu puk proklouznul mezi betony! Ovečkin tedy dává svou osmnáctou branku v sezóně, tahle byla ale hodně šťastná. Bez asitence.
     
    36:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají početní výhodu! Alexander Radulov několik vteřin operoval za brankou Jerjomenka, stále čekal, než se některý z jeho spoluhráčů objeví v dobré pozici. V té se nakonec ocitl švédský forvard NIKLAS PERSSON, který přízemní střelou propálil Jerjomenka a strhnul vedení na stranu CSKA. Asistence: Alexander Radulov.
     
    22:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Dynama úplně zapomněli na zcela volného IGORA RADULOVA, který na útočné modré převzal kotouč po dlouhém pasu od Kvaši. Tváří v tvář Jerjomenkovi uspěl s forhendovou kličkou a je srovnáno! Asistence: Oleg Kvaša, Sergej Širokov.
     
    16:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo jde do vedení! Jakov Rylov za svou brankou udělal žákovskou chybu, když nahrával před branku, tam se puku ale zmocnil domácí Cvetkov, který ho ještě posunul na DENISE KOKAREVA, který nechytatelnou ránou otevírá skóre utkání! Asistence: Alexej Cvetkov.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 17. Kokarev (Cvetkov), 40. Ovečkin - 23. Radulov I. (Kvaša, Širokov), 37. Persson (Radulov A.), 52. Zubov (Širokov), 60. Radulov A. (Grabovskij)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Graňák, Gorochov, Novák, Solovjov, Višnějvskij, Šchadilov – Ovečkin, Gorovikov, Komarov – Sojn, Bebenko (C), Koňkov – Cvetkov, Volkov K., Kokarev – Kvapil, Mosaljov, Pěstunov – Goldenkov.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Rjasenskij, Rylov, Mäenpää, Denisov, Kondratěv, Sergejev, Marčenko – Radulov A., Dacjuk, Grabovskij – Zubov, Persson, Širokov (C) – Kvaša, Žarkov, Radulov I. – Davis, Barbašev, Grigorenko.

    Rozhodčí: Olenin, Romaško – Birin, Šeljanin

    Diváci: 5432
    bahis siteleri