Čeljabinsk – Novosibirsk 2:3 (po s.n.) | Omsk – Mytišči 0:1 (kon.) | Barys – N.Novgorod 5:4 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Jaroslavl 4:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 3:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 7:0 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Petrohrad – Lev 5:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
CSKA Moskva
Neděle 30.12.2012, 12:00 • Lužniki (8 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV pět vteřin před koncem třetí části pečetil do prázdné klece tříbodové vítězství svého týmu, který si z ledu Dynama odveze cenné tři body! Asistence: Michail Grabovskij.
     
    58:13
    Šestý hráč Dynama je na ledě!
     
    57:38
    Navíc je tu velká šance v podobě vyloučení Andreje Sergejeva (MOS). Nejspíš uvidíme přesilovku šest na čtyři!
     
    57:19
    Jerjomenko je na střídačce! Domácí do zkoušejí bez brankáře hodně brzy!
     
    51:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A hostující borci trestají! ILJA ZUBOV se blýsknul krásnou individuální akcí. Útočník CSKA si vybruslil zpoza branky a sám zasunul mezi Jerjomenkovy betony, čímž využil druhou početní výhodu hostů v zápase a posílá CSKA do vedení 3:2. Asistence: Sergej Širokov.
     
    50:52
    Tentokrát už byl ale Alexander Radulov zastaven za hranicí pravidel. Podražením hvězdy CSKA se provinil Dominik Graňák (DMS), který oslabuje svůj celek už podruhé v utkání.
     
    48:27
    Americký útočník Patrick Davis se zjevil před brankářem Jerjomenkem, tam na něj také mířil puk, ale Davis v obrovské šanci trefil jenom brankáře Dynama!
     
    42:19
    Po dohodě všech prohovaných borců je vyloučen Igor Radulov (MOS), který už potřetí v utkání pyká. Tentokrát vyhodil kotouč mimo hrací plochu.
     
    39:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo Moskva padesát vteřin před koncem druhé třetiny vyrovnává! K puku se dostal ALEXANDER OVEČKIN, který udělal obránci CSKA jeho typickou stahovačku. Ta se mu ale nepovedla, ovšem Staňu natolik zmátla, že mu puk proklouznul mezi betony! Ovečkin tedy dává svou osmnáctou branku v sezóně, tahle byla ale hodně šťastná. Bez asitence.
     
    36:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají početní výhodu! Alexander Radulov několik vteřin operoval za brankou Jerjomenka, stále čekal, než se některý z jeho spoluhráčů objeví v dobré pozici. V té se nakonec ocitl švédský forvard NIKLAS PERSSON, který přízemní střelou propálil Jerjomenka a strhnul vedení na stranu CSKA. Asistence: Alexander Radulov.
     
    35:50
    Rjasenského dělovku od modré čářy likviduje Jerjomenkovo výborným zákrokem pravým betonem!
     
    35:05
    Alexander Ovečkin (DMS) je podruhé v utkání na trestné lavici. Tentokrát za zdržování hry.
     
    32:05
    Ovečkinova nádherná individuální akce! Největší hvězda domácích obešla stahovačkou Rjasenského, ale mezírku mezi betony slovenského brankáře nenašla.
     
    31:15
    Je tu první plnohodnotná početní výhoda pro Dynamo. Na trestnou lavici odchází Denis Denisov (MOS).
     
    30:23
    Jerjomenko teď musel hájit branku proti divokému nájezdu Olega Kvaši. Brankář Dynama si poradil i s následnou dorážkou Igora Radulova.
     
    26:21
    Na pár vteřin se bude hrát ve stejném počtu hráčů, poté se ale Dynamo dočká první početní výhody v utkání Dynamo. Na trestnou putuje Igor Radulov (MOS).
     
    25:11
    Po chvíli se ale ke střele dostal Michal Grabovskij a v hale to jenom zahučelo! Puk se zřejmě otřel o břevno!
     
    24:29
    Dynamo během krátké chvíle znovu zapomnělo na zadní vrátka. Zubov v situaci dva na jednoho předal na obránce Maenpaaeho, ten byl ale zahákován Alexandrem Ovečkinem (DMS). Přesilovka pro CSKA.
     
    22:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Dynama úplně zapomněli na zcela volného IGORA RADULOVA, který na útočné modré převzal kotouč po dlouhém pasu od Kvaši. Tváří v tvář Jerjomenkovi uspěl s forhendovou kličkou a je srovnáno! Asistence: Oleg Kvaša, Sergej Širokov.
     
    18:25
    Početní výhoda pro CSKA. Za podražení putuje natrestnou lavici Dominik Graňák (DMS).
     
    18:15
    Velká šance pro Radulova, který nejprve vypálil na Staňu jedovatou ránu, kterou pouze domácí brankář vyrazil. Puk se chvíli povaloval v brankovišti, ale Radulova nepustil k dorážce výborným obranným zákrokem Cvetkov.
     
    16:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo jde do vedení! Jakov Rylov za svou brankou udělal žákovskou chybu, když nahrával před branku, tam se puku ale zmocnil domácí Cvetkov, který ho ještě posunul na DENISE KOKAREVA, který nechytatelnou ránou otevírá skóre utkání! Asistence: Alexej Cvetkov.
     
    16:40
    Vyloučení na obou stranách. Za domácí Filip Novák (DMS), za hosty Igor Radulov (MOS). Oba hrubost.
     
    16:26
    Marek Kvapil mohl otevřít skóre utkání! Dostával se do úniku, jenže na zádech měl obránce, který ho zastavil dovoleným způsobem.
     
    13:02
    Tentokrát už je tu přesilovka. Za podražení putuje na trestnou lavici Ilja Gorochov (DMS).
     
    10:07
    Máme tu první utkání. Přesilovku si však nezahraje ani jeden z týmů. Na trestnou lavici ve stejném času usedají kapitán CSKA Sergej Širokov (MOS) a Konstantin Gorovikov (DMS).
     
    04:43
    Dmitrij Višněvskij nechal vyniknout slovenského gólmana Rastislava Staňu. Nikdo z hráčů CSKA nevěnoval domácímu obránci moc pozornosti, ten si vybruslil až před brankáře hostů, ale ve velké šanci napálil kotouč pouze do levého betonu.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 17. Kokarev (Cvetkov), 40. Ovečkin - 23. Radulov I. (Kvaša, Širokov), 37. Persson (Radulov A.), 52. Zubov (Širokov), 60. Radulov A. (Grabovskij)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Graňák, Gorochov, Novák, Solovjov, Višnějvskij, Šchadilov – Ovečkin, Gorovikov, Komarov – Sojn, Bebenko (C), Koňkov – Cvetkov, Volkov K., Kokarev – Kvapil, Mosaljov, Pěstunov – Goldenkov.
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Rjasenskij, Rylov, Mäenpää, Denisov, Kondratěv, Sergejev, Marčenko – Radulov A., Dacjuk, Grabovskij – Zubov, Persson, Širokov (C) – Kvaša, Žarkov, Radulov I. – Davis, Barbašev, Grigorenko.

    Rozhodčí: Olenin, Romaško – Birin, Šeljanin

    Diváci: 5432
    bahis siteleri