Hr. Králové – Kadaň 4:3 (kon.) | Olomouc – Most 5:6 (po pr.) | Jihlava – Benátky n/J 2:1 (kon.)
Třebíč – Šumperk 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 1:2 (po pr.)
Písek – Beroun 2:3 (po s.n.)
po prodl.
HC Olomouc
5:6 (2:1, 2:0, 1:4 – 0:1)
HC Most
Sobota 05.01.2013, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:56
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši v prodloužení úspěšně dokonávají obrat v zápase a z Hané si odvážejí dvoubodové vítězství! Tomeček střílel z levé strany, před Kašíkem poté dorážel JAN DIVÍŠEK, který si v dnešním utkání připsal hattrick! Čepice na led jak pro něj, tak pro celou mosteckou družinu. Asistence: Jan Tomeček.
     
    62:09
    Pekr nastřelil tyč Volkeho branky!
     
    60:32
    Po nepříjemném zákroku na Houdka je vyloučen mostecký Martin Frolík za jiný zákrok za hákování. Bude se tedy hrát více než minutu tři na tři.
     
    59:59
    Most právě vstřelil branku!
    Osm desetin vteřiny před koncem Severočeši srovnávají skóre! A na mostecké střídačce propuká ohromná radost! Frolík nejdříve střílel na Kašíka, jeho střela proletěla celým brankovištěm až k osamocenému JANU DIVÍŠKOVI, který do odkryté branky střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Martin Frolík, Tomáš Čurilla.
     
    59:41
    Kohouti budou hrát ve třech! Vyloučen je za vražení domácí kapitán Jakub Bartoň. S pomocí spoluhráčů ale odjíždí na střídačku olomoucký Ondrušek.
     
    59:20
    Charousek opět tvrdě vypálil od modré, kotouč se poté odrazil zpět před Kašíka, kde ho odklidil do rohu Hampl.
     
    59:06
    Most hraje bez brankáře!
     
    58:35
    Nyní nastanou asi horké chvilky pro domácí. Robin Staněk totiž usedne na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    57:33
    Za nesportovní chování obdržel hostující kapitán Jindřich Kotrla dvojnásobný osobní trest, což pro něj znamená odchod do sprchy.
     
    51:35
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši snižují na rozdíl jediné branky! Z levého kruhu vypálil nechytatelnou střelu VÍTĚZSLAV NEDRDA, který vymetl šibenici Kašíkovy branky. Závěr dnešního duelu tedy možná ještě dramatický. Asistence: Tomáš Rohan.
     
    Na olomoucký zimní stadión dnes dorazilo 1310 diváků!
     
    50:31
    Olomouc vlastní chybou přichází o přesilovku. Radim Kucharczyk je vyloučen za nedovolené bránění. Bude se tedy hrát čtyři na čtyři.
     
    49:59
    Domácí budou opět hrát v pěti proti čtyřem. Za zdržování hry byl potrestán gólman hostů Martin Volke, trest si za něj odpyká Alexey Skvortsov.
     
    49:48
    Z ničehonic se sám před Volkem ocitl s pukem Kucharczyk, zkoušel střílel nad gólmanovu vyrážečku, Volke ale vyráží!
     
    46:34
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši také rychle proměňují svou početní výhodu v gól! Jako už typicky při přesilovce Mostu napřáhl od modré KAMIL CHAROUSEK a jeho bomba za pomoci břevna skončila až za bezmocným Kašíkem. Opravdu krásná střela. Asistence: Martin Frolík, Jan Divíšek.
     
    46:05
    Přesilová hra pro Most. Na dvě minuty je vyloučen Jiří Ondrušek za hákování.
     
    45:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti rychle využívají nabídnutou přesilovku! Z levé strany vystřelil při ledu Selingr, dráhu kotouče těsně před Volkem poté změnil svou holí RICHARD DIVIŠ, a vstřelil tak pátou branku domácích. Asistence: Pavel Selingr.
     
    45:06
    Další přesilová hra pro Olomouc. Michal Nevyhoštěný byl vyhoštěn na dvě minuty za vražení.
     
    42:04
    Olomouc bude hrát v početní výhodě pět na tři. Jan Divíšek je vyloučen za krosček na dvě minuty.
     
    42:03
    Velký závar před Volkem! Několikrát z beprostřední blízkosti chtěl dorážet Diviš do téměř odkryté branky, Volke však svou lapačkou zachránil Most od inaksování!
     
    40:18
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši krátce po začátku závěrečné části střílí svou druhou branku v zápase! Divíšek poslal puk zpoza brány MICHALU PAVLŮ, který prostřelil mezi betony Kašíka. Asistence: Jan Divíšek, Martin Frolík.
     
    39:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti šest sekund před koncem prostřední části využívají podruhé přesilovku! Kucharczyk našel před brankou hostů PETRA KOLOUCHA, který zamíchal s pukem, a poté přesnou střelou rozvlnil síť Volkeho svatyně. Asistence: Radim Kucharczyk, Zbyněk Hampl.
     
    39:32
    Půl minuty před koncem třetiny je vyloučen na dvě minuty za podražení Michal Pavlů.
     
    38:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci před koncem druhé třetiny zvyšují svůj náskok na dvougólový! Řípa ukázkově našel před brankou volného MATĚJE PEKRA a olomoucký nejproduktivnější hráč střelil puk přímo do šibenice Volkeho branky. Asistence: Jiří Řípa, Jakub Herman.
     
    36:55
    Osamocený Diviš dostal puk do pozice mezi kruhy, chvíli se rozmýšlel, kam puk pošle, a nakonec trefil přesně Volkeho lapačku!
     
    36:31
    Od modré střílel Kucharczyk, tentokráte už lépe tečoval puk Kolouch, kotouč propadl za Volkeho, kterému však pomohli jeho obránci a vyhodili puk pryč ze třetiny.
     
    34:42
    Další přesilová hra pro Olomouc. Za nedovolené bránění si na dvě minuty na trestnou lavici sedne Alexey Skvortsov.
     
    33:26
    Frolík jako před malou chvílí Rohan M. hledal z pravé strany spoluhráče před brankou, jeho žabička však tentokráte přistála na holi Divíška, který však si kotouč ideálně nezpracoval, a nestihl tak zakončit.
     
    26:20
    Richard Diviš si odpyká dvouminutový trest za hru vysokou holí, další přesilová hra pro Severočechy. Vytvoří si tentokrát Most více šancí?
     
    25:18
    Na konci přesilovky měla Olomouc solidní gólovou příležitost. Mezi kruhy dostal puk Kolouch, jeho pokus Volke pouze vyrazil před sebe, ale následně vychytal i několikanásobnou dorážku Selingra.
     
    23:21
    Přesilovku si zahrají také Kohouti. Za podražení je vyloučen Jan Tomeček.
     
    21:11
    Petr Kolouch je vyloučen na dvě minuty za hákování, Most bude hrát přesilovku.
     
    20:47
    Pěkná akce domácích. Kolouch z pravého kruhu našel křížnou přihrávkou Kucharczyka, který pálil z první, Volke se však stihl přesunout a chytá!
     
    17:37
    Dalším, kdo zazvonil na tyčku Volkeho branku byl Selingr, který střílel osamocený před brankovištěm!
     
    15:45
    Další obrovská šance hostů! Do samostatného úniku se dostal tentokrát mostecký Frolík, ale i jeho nájezd vychytal ve stylu Dominika Haška domácí čaroděj Kašík.
     
    14:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se ujímá vedení v zápase! Zadovkou od pravého mantinelu poslal Vodný puk na ROMANA RÁCE, který z bezprostřední blízkosti překonal Volkeho. Asistence: Michal Vodný.
     
    13:55
    Další samostatný únik, tentokrát v podání Mostu! Nevyhoštěný ujížděl sám na Kašíka, olomoucký gólman tváří v tvář vychytal hostujícího útočníka!
     
    12:15
    Velká šance Kohoutů! Ve vlastním oslabení Hampl uvolnil do skvělé příležitosti Kucharczyka, který zkusil bekhendový blafák a nastřelil tyč hostující branky!
     
    11:33
    Charousek vyslal od modré další tvrdou ránu, Kašík efektně chytá lapačkou.
     
    10:18
    Přesilovku si zahraje i Most. Na dvě minuty je vyloučen za hru vysokou hůl Ondřej Švaňhal.
     
    09:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovku a srovnávají stav utkání! Houdek přihrál na levý kruh ROBINU STAŇKOVI, který tvrdou střelou překonal mosteckého gólmana. Asistence: Tomáš Houdek, Petr Kolouch.
     
    08:52
    Pekr nabral rychlost, dostal se až před Volkeho, ve finální fázi ale zakončil nad!
     
    08:20
    První přesilovou hru si v zápase zahrají domácí. Pavel Kuběna si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:43
    Šance na druhé straně. Bartoň nahazoval puk od modré, poté ho ještě tečoval některý z domácích útočníků, kotouč však končí těsně vedle Volkeho svatyně!
     
    02:42
    Další velká šance Mostu! Kuběna poslal chytrou zadovkou puk Čurillovi a olomoucký gólman měl jediné štěstí, že se mostecký útočník špatně zorientoval a nezakončil přes ležícího Kašíka.
     
    02:30
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši se ujímají rychle vedení! A nutno dodat, že po nádherné akci! Nerdra získal puk v pásmu Mory, zpoza brány přihrál Frolíkovi, který ještě excelentně předložil kotouč do vyložené šance JANU DIVÍŠKOVI. Most nyní naprosto rozebral domácí obranu. Asistence: Martin Frolík, Vítězslav Nedrda.
    Marken.cz

    Luděk Stránský

    Branky a nahrávky: 10. Staněk (Houdek, Kolouch), 15. Rác (Vodný), 39. Pekr (Řípa, Herman), 40. Kolouch (Kucharczyk, Hampl), 46. Diviš (Selingr) - 3. Divíšek (Frolík, Nedrda), 41. Pavlů (Divíšek, Frolík), 52. Nedrda (Rohan T.), 60. Divíšek (Frolík, Čurilla), 63. Divíšek (Tomeček)


    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Houdek, Staněk, Janáček, Valenta, Schejbal J. – Pekr, Řípa, Herman – Kucharczyk, Kolouch, Hampl – Heža O., Diviš, Selingr – Rác, Švaňhal, Vodný.
    HC Most: Volke (Melichar) – Parýzek, Pavlů, Hora, Rohan M., Hranáč, Tomeček, Čechura, Kabeláč, Charousek – Frolík, Divíšek, Nedrda – Rohan T., Kuběna, Čurilla – Kotrla (C), Vaněk, Nevyhoštěný – Výrut, Skvortsov.

    Rozhodčí: Škach – Adamec, Poruba
    bahis siteleri