Olomouc – Kometa Brno 3:2 (po s.n.) | Zlín – Jihlava 2:4 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 2:5 (kon.)
Liberec – Ústí n/L 7:3 (kon.) | Slavia – HC Kladno 4:0 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 3:5 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:8 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 3:4 (po s.n.)
po s.n.
HC Olomouc
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 – 0:0)
HC Kometa Brno
Sobota 05.01.2013, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    65:00
    Rozhodující trefu zaznamenal v samostatných nájezdech RADEK ČÍP.
     
    44:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hra se ve třetí části přelévá ze strany na stranu a Kometa díky povedenému protiútoku srovnává stav střetnutí. Na střelu Jakuba Peslara sice domácí brankář zareagoval, ovšem kotouč vyrazil jen před sebe, kde si jej mezi bruslemi domácích hráčů našel JAN LAŠÁK, který skóroval. Asistence: Jakub Peslar, Silvester Kusko.
     
    41:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hokejisté od úvodních vteřin třetí části bušili do soupeřovy obrany a nyní se dočkávají zasloužené odměny. Vedoucí branku vsítil RICHARD VACULÍN. Asistence: Dominik Novotný.
     
    19:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci na konci první části srovnávají stav utkání na 1:1. V přesilové hře se k domácímu útočníkovi LUKÁŠI KRÁLÍKOVI se štěstím odrazil kotouč, který nebyl pro hráče Mory složitý dopravit za brankovou čáru. Asistence: David Šťastnný.
     
    13:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se dostávají do vedení. PETR MRÁZEK převzal na útočné modré kotouč a v samostatném nájezdu překonal Jakuba Kochtu bekhendovým blafákem. Asistence: Jan Sedlák, Jan Boček.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 20. Králík (Šťastný), 42. Vaculín (Novotný), 65. Číp - 14. Mrázek (Sedlák, Boček), 45. Lašák (Peslar, Kusko)


    HC Olomouc: Kochta (Venkrbec) – Jergl J., Rašner, Škůrek, Nesvadba, Brančík, Kovář, Vondra, Pšeja – Machala, Číp, Jergl A. – Kunce, Králík, Šťastný – Ostřanský, Novotný, Vaculín – Hes J., Beták, Zítka.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Oujezdský) – Šidák, Peslar, Sedlák, Vojáček, Vágner, Krejčiřík, Dittrich – Pospíšil, Račanský, Raška, Beneš, Mrázek, Papp, Lašák, Boček, Kusko, Buhaj, Wasserbauer, Janoušek.

    Rozhodčí: Mikula – Rožánek, Vengřín
    bahis siteleri