Omsk – Lev 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 1:8 (kon.) | Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:1 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Doněck – Mytišči 3:0 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 18.01.2013, 16:30 • Sokolniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Radivojevič dostal kotouč z vlastní třetiny a namířil si to přímo na Sanforda. Těsně před ním předložil kotouč na svého kolegu ANATOLIJE NIKONCEVOVA, který prostřeluje hostujícího brankáře. Asistence: Branko Radivojevič, Andrej Ankudinov.
     
    43:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Parádní přesilovková kombinace v útočném pásmu. Obšut vypálil od modré a kotouč skončil po několika odrazech za brankovou čárou Sanfordovy branky. Gól připsán po teči VJAČESLAVOVI KOZLOVOVI Domácí se tak dostávají opět do dvoubrankového vedení. Asistence:Branko Radivojevič, Jaroslav Obšut.
     
    38:42
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A dokonce ve vlastním oslabení vstřílí branku. Za brankou obral o kotouč Petrov Redlihse, poslal jej před branku, kde byl úplně volný JEGOR AVERIN, který prostřeluje Lášaka ke vzdálenější tyčce. Asistence: Jurij Petrov.
     
    32:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    A další branka v síti hostující brankáře! Ve druhé třetině se strhává střelecká přestřelka. Prudká rána NIKOLAJE BUŠUJEVOVA z mezikruží pouští Kolesnik za svoje záda a Spartak tak překvapivě vede o dvě branky. Asistence: Stefan Růžička, Denis Bodrov.
     
    31:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí obránce NIKITA ŠČITOV nachytal hostujícího brankáře Kolesnika na švestkách. Pálil od modré, prudkou ránu gólman Lokomotivu podcenil a ta končí v síti. Spartak obrací skóre zápasu! Asistence: Alexandr Suglobov.
     
    24:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    V zápětí však domácí Spartak srovnává krok. Když se dostal ke střele domácí NIKOLAJ BUŠUJEV z mezikruží a propálil vyjetého Kolesnika. Asistence: Stefan Růžička.
     
    23:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    JEGOR AVERIN si najel na vyražený kotouč Lašákem a vrací jej do domácí branky po střele Guskovova . Domácí obrana hodně zaspala. Asistence: Alexandr Guskov, Vladislav Kartajev.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 25. Bušujev (Růžička), 32. Ščitov (Sublobov), 33. Bušujev (Růžička, Bodrov), 44. Kozlov (Radivojevič, Obšut), 49. Nikoncev (Radivojevič, Ankudinov) - 24. Averin (Guskov, Kartajev), 39. Averin (Petrov)


    Spartak Moskva: Lašák (Jachin) - Bodrov, Šefer, Ščitov, Obšut, Vasiljev, Morisson, Mamkin - Růžička, Bušujev, Petrov - Sublobov, Radivojevič (C), Kozlov - Nikoncev, Voronin, Ankudinov - Michajlov, Gubin, Romanovskij.
    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (33.Sanford) - Kronwall, Flood, Pašnin, Guskov, Višnějvskij, Jakovlev, Amirov - Hagman, Kaljužnyj (C), Ljudučin - Černikov, Petrov, Averin - Plotnikov, Redlihs, Apalkov - Soloduchin, Kručinin, Malcev - Kartajev.

    Rozhodčí: Nalivajko, Naumov - Goljak, Děďjunov

    Diváci: 3589
    bahis siteleri