Omsk – Lev 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 1:8 (kon.) | Chanty-Mansijsk – HC Slovan 3:1 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Doněck – Mytišči 3:0 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:4 (1:2, 2:2, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 18.01.2013, 18:30 • Arena Riga (10 300) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    I když se přesilovka Novgorodu ze začátku opět nejevila nijak přesvědčivě, nakonec končí brankou! MARTINU THORNBERGOVI se povedlo tečovat razantní střelu z hole Makarova a Torpedo zase vede! Asistence: Dmitrij Makarov, Alexander Jevsejenkov.
     
    34:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Potřetí v zápase máme srovnáno! Sotnieks přenechal puk Miksu Indrašisovi, jenže se nadvakrát pokusil přehodit levý beton brankáře Kovala. Nakonec ale Indrašis postrčil kotouč na MARTINSE KARSUMSE, který neměl problém trefit odkrrytou klec. Asistence: Miks Indrašis, Kristaps Sotnieks.
     
    31:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod ale přeci jenom svoji přesilovku dokázal zužitkovat. Varnakovovo nahození těsně před Jucersem tečoval VLADIMIR MALENKICH a hosté potřetí v utkání vedou. Kapitán Torpeda Varnakov si dnes připisuje už třetí bod (1+2). Asitence: Michail Varnakov, Matt Ellison.
     
    23:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí proto odpovídají brankou a podruhé v utkání se svým sokem srovnali krok! Po nahození od modré čáry se v brankoviště srdnatě bil Martins Karsums. Chvíli puk zůstal volný, čehož využil PAUL SZCZECHURA, který svou druhou brankou v utkání vyrovnává na 2:2. Asistence: Martins Karums, Martins Porejs.
     
    17:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na tlak Rigy odpovídá Novgorod svým způsobem, a to brankou na 2:1 z jeho pohledl. Kapitán Torpeda MICHAIL VARNAKOV si vzal kotouč už ve středním pásmu, vletěl s ním do prostoru pravého kruhu, odkud vystřelil a následnou dorážkou podruhé v utkání překonal Jucerse. Asistece: Alexander Jevsejenkov.
     
    07:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat stav utkání, když bleskově zužitkovali přesilovou hru. Nahození od modré Koval neudržel a na brankovišti nikým nehlídaný PAUL SZCZECHURA dává branku na 1:1. Asistence: Krisjanis Redlihs, Miks Indrašis.
     
    03:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jako první se do vedení dostávají hosté z Novgorodu. Šťastným střelcem branky je MAXIM POTAPOV, který dostal za branku přihrávku od Varnakova a zakončením k tyči překonal domácího brankáře Jucerse. Asistence: Michail Varnakov, Matt Ellison.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 8. Szczechura (Redlihs K., Indrašis), 24. Szczechura (Karsums), 35. Karsums (Indrašis, Sotnieks) - 4. Potapov M. (Varnakov, Ellison), 18. Varnakov (Jevsejenkov), 32. Malenkich (Varnakov, Ellison), 37. Thornberg (Makarov, Jevsejenkov)


    Dinamo Riga: Jucers (Gudlevskis) – Redlihs K., Rekis, Lavinš, Cibulskis, Sotnieks, Porejs, Redlihs J. – Karsums, Szczechura, Indrašis – Giroux, Johnson, Ankipans – Dzerinš, Meija, Biezais – Ivanans, Pavlovs, Skvorcovs – Bicevskis.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Koval (Maslakov) – Hietanen, Malenkich, Vasiljev, Davydov, Tjuljapkin, Jevsejenkov – Andersson, Makarov, Thornberg – Varnakov, Potapov M., Ellison – Gorbunov, Smoleňák, Ugarov – Valujskij, Galuzin, Miščenko – Potapov A.

    Rozhodčí: Běljajev, Cyplakov – Pavlov, Morozov.

    Diváci: 4880
    bahis siteleri