Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Prešov – Detva 2:3 (po s.n.) | Prievidza – Topoľčany 0:7 (kon.)
Bardejov – Michalovce 4:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 3:1 (kon.) | Senica – Trebišov 3:1 (kon.)
konec
HK Bardejov
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 18.01.2013, 17:301. liga (SR)
Partner:
     
    50:06
    Dukla dala gól!
    Šechný v snahe poslať puk do brány prihral po bránkovej čiare na TOMÁŠA BANOVSKÉHO, ktorý bez problémov zasunul puk do brány. Asistencie: Richard Šechný, Ľubomír Chovan.
     
    42:40
    Dukla dala gól!
    Natlačením puku aj hráčov pred bránu padol gól hostí. Autorom je ŠTEFAN RUSNÁK, ktorý sa dostal k odrazenému puku a puk strelil do poloodkrytej brány. Asistencie: Martin Drotár.
     
    35:09
    Bardejov dal gól!
    Gajdoš vyslal bombu od modrej. Kurali nemal šancu na gólový teč MARTINA HAJNIKA. Asistencie: Martin Gajdoš, Radim Valchař.
     
    28:40
    Bardejov dal gól!
    ONDREJ GMITTER utiekol obrane hostí a od modrej pohodlne potiahol puk do forhandového blafáku. Kurali bol prikrátky na jeho blafák a puk končí v bráne. Asistencie: Dominik Kramár.
     
    26:37
    Bardejov dal gól!
    DOMINIK KRAMÁR predviedol strelu ako z hokejovej knihy. Kurali nestihol lapačkou zareagovať a strela vymietla pravý horný roh brány. Asistencie: Ondrej Gmitter.
     
    03:35
    Bardejov dal gól!
    TOMÁŠ STRÍŽ si narazil puk s konštrukciou brány a Kurali sa obzeral, kde sa puk odrazil. Následnú dorážku do prázdnej brány nebolo problém zasunúť. Obrana nechala príliš veľa voľného miesta. Asistencie: Juraj Dancsák, Radim Valchař.

    Dominik Dolhý

    Branky a nahrávky: 4. Stríž (Dancsák, Valchař), 27. Kramár (Gmitter), 29. Gmitter (Kramár), 36. Hajnik (Gajdoš, Valchař) - 43. Rusnák (Drotár), 51. Banovský (Šechný, Chovan)


    HK Bardejov: Andreanin - Valentín, Kramár, Polaček, Gajdoš, Šimo, M. Tkáč - Gmitter, Belušár, Baláž - Stríž, Dancsák, Valchař - Hajnik, Boltun, Halás - Česelka
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Kurali - Hrubý, Gavura, Rusnák, Žemba, Chovan, Šeliga, T. Tkáč - Banovský, Šechný - Šimčák, Palovčík, Čížek - Cmorej, Linet, Zorvan - Čavrk

    Rozhodčí: Stano - Beňuška, Bľanda
    bahis siteleri