Třinec – Liberec 6:1 (kon.) | Přerov – Sparta 2:6 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Letňany 1:3 (kon.) | Vsetín – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 0:2 (kon.) | Olomouc – Slavia 3:7 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.)
Motor ČB – Chomutov 5:6 (po s.n.) | Písek – HC Kladno 4:1 (kon.) | Havířov – K. Vary 2:1 (po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 18.01.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:59
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Do třetice už to JINDŘICHU ABDULOVI vyšlo. Po Ščotkově přihrávce přejel za polovinu a odsud zamířil přesně. Asistence: Jan Ščotka.
     
    58:59
    Abdul znovu netrefil odkrytou bránu, tentokrát od modré.
     
    58:32
    Domácí jeli tři na jediného beka. Abdul místo přihrávky před prázdnou bránu vystřelil od modré a trefil obránce na brankovišti.
     
    58:12
    Jenže Valaši propadli v útočném pásmu a hostující akce tři na dva skončila obrovským závarem před Vlachem. Ten ve skrumáži jen marně hledal puk a domácí měli štěstí, že hlavní rozhodčí přerušil hru, neboť domácí brankář přišel o helmu.
     
    57:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen vykřesávají jiskřičku naděje a nutno dodat, že s velkým štěstím. MICHAL MUSIL nahodil puk před domácí branku a puk se, od brusle jednoho z domácích beků odrazil za záda nešťastného Vlacha. Asistence: Josef Wolf.
     
    49:37
    Bezděk poslal puk z vlastního pásma na tribunu, jsou z toho proto dvě minuty za zdržování hry. Přesilovka Hradce tedy končí.
     
    48:56
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Abdulovo vyhození doslova trefilo ONDŘEJE GRYGARA. Ten se, s obránce na zádech, řítil sám na Veselého. Střílel už v pádu, s oběma nohama nad ledem, povedlo se mu ale v této akrobatické pozici přesně zasáhnout skulinku mezi veselého betony. Vsetín tak v oslabení zvyšuje svém náskok. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    48:26
    Ščotka vyloučen za hrubost, přesilovka pro Hradec.
     
    45:41
    Ščotka trefil od modré tyč, následná dorážka Hořanského ze vzduchu se doslova o centimetry nevešla mezi tři tyče.
     
    45:03
    Několik nadějných situací ale hosté neřešili dobře, navíc poté pustili domácí do rychlého protiútoku a Novotnému nezbylo než faulovat - dvě minuty, podražení.
     
    41:33
    Pilař dostal nabito na mezikruží. Pálil pohotově a prudce, Vlach, přestože toho asi moc neviděl, dokázal nějakým způsobem zasáhnout.
     
    40:30
    Domácí vlétli do třetí třetiny aktivně, zapomněli ale na Voženílka a jeho rodící se únik zastavil Žabčík jen za cenu faulu. Vyloučen je Žabčík za držení.
     
    35:35
    První přesilovka v zápase pro Vsetín. Za podražení je na dvě minuty vyloučen Bezděk.
     
    34:28
    Třetí tutovka VHK v krátkém sledu. Tydlačka jel zcela sám na Veselého, udělal mu kličku, brankář hostů s ním ale dokázal držet krok a zakončení zastavil elegantním skluzem.
     
    32:09
    Obrovská chyba Veselého který rozehrávkou zpoza brány našel přímo hůl Račického. Ten, jsa z úhlu, ještě přihrával před prázdnou bránu Panczovi, mrštný Veselý se ale rychle dokázal vrátit a do přihrávky vložil hůl. Svou hrubici tak v poslední chvíli napravil.
     
    31:01
    Puk se od mantinelu odrazil hostům přímo do jízdy. První šanci ale zastavil Vlach, dorážka Gančarčíka pak odkrytou domácí branku minula.
     
    28:47
    Hajda vyhodil puk na tribunu, Hradec Králové si zahraje čtyřicet sekund pět na tři.
     
    27:27
    Další zbytečný domácí faul v útočném pásmu. Za podražení míří za katr znovu Kuchařík.
     
    25:23
    K Musilovi se teď šťastně odrazil puk. Hradecký útočník neváhal a z blízka vypálil bekhendem, branku Vsetína ale přestřelil.
     
    21:39
    VHK mohl v oslabení zvýšit. Domácí hráč sám před Veselým ještě hledal u tyčky číhajícího spoluhráče. Ten ale možná přihrávku nečekal, každopádně puk minul.
     
    20:00
    Lukáš Kuchařík, dvě minuty, krosček.
     
    16:32
    Zbytečnou chybu teď vyplodili Valaši ve vlastní třetině a Voženílek jel z úhlu sám na Vlacha. Pokusil se naznačit kličku a zakončit mezi betony, Vlach ale jeho úmysl vyčíhl.
     
    12:09
    Hosté ale znovu chybovali v rozehrávce a málem pykali. Tydlačka se protáhl s pukem před brankáře, udělal mu kličku, tísněn třemi hostujícími holemi ale nedokázal zamířit potřebným směrem. Puk tak prošel o kousek mimo.
     
    05:19
    A z protiútoku mohlo být vyrovnáno. Jebavý dostat pas před bránu, v rychlosti ale usměrnil puk několik decimetrů vedle odkryté tyče Vlachovy klece.
     
    05:06
    Navrátilec na Valašsko Abdul předvedl krásný průnik po levém křídle, natlačil se před gólmana, udělal mu kličku, Veselý ale fantastickým zákrokem lapačkou dokázal, na brankové čáře, zastavit puk, pomalu mířící do opuštěné brány.
     
    00:40
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Po následné rozehrávce už se ale Valaši prosazují. Jan Forch přistrčil puk na modrou JANU ŠČOTKOVI a jeho přesně mířená střela zápěstím se otřela o pravou tyč a zapadla do brány. Asistence: Jan Forch.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 1. Ščotka (Forch), 49. Grygar (Abdul), 60. Abdul (Ščotka) - 57. Musil (Wolf)


    VHK ROBE Vsetín: Vlach (Gottwald) – Hajda, Žabčík, Běhula, Svozílek, Hryciow, Ščotka, Hohl – Pancza, Forch, Světlík, Račický, Tydlačka, Haničinec, Kuchařík, Grygar, Abdul, Hořanský.
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Červený) – Skála, Novotný, Souček, Matějček, Voříšek, Bureš, Bezděk – Musil, Matouš, Malinský, Drašnar, Šeda, Gančarčík, Wolf, Voženílek, Miškář, Jebavý, Pilař.

    Rozhodčí: Libiger – Havlík, Štěpán
    bahis siteleri