Havířov – Frýdek-M. 3:2 (po s.n.) | Písek – Strakonice 1:0 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 5:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 18.01.2013, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    57:34
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    A vzápětí valašipřidávají další branku, která již zřejmě rozhodla o tom, že si hosté odvezou z Hodonína všechny body. Kývala ujel s KAMILEM VALENTÍKEM do přečíslení dva na jednoho, nahrál svému klegovi z útoku a ten lehkým obloučkem překonal přesouvajícího se Masaryka. Asistence: Kývala.
     
    56:47
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté ze Vsetína narozdíl od jejich protějšků využili přesilovou hru téměř okamžitě! Daněk potáhl puk za brankou a nahrál jej DALIMILU ZVONKOVI mezi kruhy, který si nejprve tělem odstavil obránce a následně z otočky zasunul puk po zemi těsně k pravé tyči! Asistence: Daněk.
     
    37:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zřejmě jsem se ukázal být dobrým prorokem, domácí totiž po další krásné akci snižují stav utkání na rozdíl jediného gólu! Miklík na modré čáře naznačil střelu, ale přenesl hru na Smetanu, před kterým se v pásmu vytvořila dálnice. Jenže ani on střelu neuspěchal a ideálním pasem oslovil JAKUBA TOMIHO, který pouze zametl kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Smetana, Miklík.
     
    27:51
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se dostávají do dvougólového trháku a nutno podotknout, že jim k tomu domácí, jmenovitě Strapina, výrazně pomohli. Hodonínský obránce nezpracoval dobře přihrávku na vlastní modré čáře, puku se zmocnil DALIMIL ZVONEK a propálil Masaryka střelou těsně nad ledem k levé tyči. Bez asistence.
     
    15:21
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    A vzápětí se již hosté dostávají poprvé v zápase do vedení! Koutný našel nikým nehlídaného TOMÁŠE VAŠÍČKA na modré čáře a hostující obránce propálil razantní střelou hodonínského golmana mezi betony. Asistence: Koutný.
     
    11:56
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se ale nenechali rozhodit aktivní hrou Drtičů a srovnávají krok s jihomoravany! Uchin nejprve prověřil Masarykovu pozornost střelou z úhlu a poté zpoza branky našel přesně hůl JOSEFA DAŇKA, který střelou z mezikruží překonal Masaryka. Asistence: Uchin.
     
    01:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Neskutečná gólová akce, kteoru předvedli domácí hokejisté! Vrba převzal kotouč ve středním pásmu od Tomiho, zatáhl jej do útočného pásma, ekvilibristicky se vyhnul dotírajícímu obránci a předložil lahůdkový pas RADOSLAVU SMETANOVI doslova do prázdné branky! Úžasná technika v podání Lukáše Vrby. Asistence: Tomi, Vrba.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 2. Smetana (Vrba, Tomi), 38. Tomi (Smetana, Miklík) - 12. Daněk (Uchin), 16. Vašíček (Koutný), 28. Zvonek, 57. Zvonek (Daněk), 58. Valentík (Kývala)


    SHK Drtiči Hodonín: Masaryk (Jež) - Kulyk, Oško, Miklík, Kukliš, Polák, Polesný, Horinka - Vrba, Křivánek, Buřič, Duchoslav, Janota, Fojtík, Smetana, Výmola, Strapina, Kučera, Sedlák, Tomi, Čavoj
    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Mana) - Báchor, Valentík, Hradil, Vašíček, Koutský, Žabčík, Daněk, Kývala, Uchin, Gromus, Ondra, Koutník, Zvonek, Rod

    Rozhodčí: Slavka - Maťašovský, Čech
    bahis siteleri