Žilina – Piešťany 0:3 (kon.) | Nitra – Košice 2:3 (kon.) | Martin – Skalica 2:3 (po s.n.)
Trenčín – Poprad 5:1 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:3 (0:0, 0:0, 0:3)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 25.01.2013, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine nám žilinskí hokejisti predviedli niekoľko obrovských chýb v defenzíve, ktoré už nedokázal zažehnať ani gólman Žigárdy. Ten sa po treťom góle v 48. minúte nechal vystriedať. Piešťanci zvrátili zápas na svoju stranu za 98 sekúnd, keď sa najskôr presadil TIbor Melichárek, následne Henrich Ručkay a tretí úspešný zásah pridal Peter Šišovský, ktorý si gólmana Žigárdyho skvele vychutnal. Následne mali dobré šance aj Žilinčania, no gólman Tomáš Tomek bol v strehu a už nechcel inkasovať. To sa mu vyplnilo, a tak je právom na čele rebríčka najlepších gólmanov extraligy.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Tipsport extraligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:58:44)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Pri puku sú momentálne žilinskí hráči, ktorí sa snažia predrať cez stredné pásmo, no Piešťanci sú proti. V tomto zápase sa už pravdepodobne nič vážne nestane.
     
    59:19
    Šišovský tvrdo pálil z pravej strany, no gólman Mikoláš bol v strehu a puk úspešne zblokoval na zadný mantinel svojími pozornými betónmi.
     
    58:41
    Piešťanskí hokejisti hru už len dohrávajú. Predviedli nám zbytočné zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude vhadzovať pred Tomekom.
     
    58:15
    Pred nami sú posledné dve minúty tretej tretiny a pri puku sú žilinskí hráči, ktorí si držia puk za vlastnou bránou a snažia sa niečo proti Piešťancom vykúzliť.
     
    57:50
    Tomek nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát znekošdil tvrdú delovku z medzikružia, ktorú na neho namieril Koba Jass. Tomek dobre zakročil svojími betónmi.
     
    57:25
    Po dobrej prihrávke od Jakuba Ručkaya sa k puku dostal Henrich Ručkay, no gólman Mikoláš bol v strehu a Henrichovu tvrdú strelu vyrazil do bezpečia.
     
    56:59
    Piešťanskí hráči sa napokon dokázali ubrániť. Žilinčania hrali veľmi dobre, no nenašli recept na dnes veľmi dobrého gólmana Tomáša Tomeka.
     
    56:15
    Domáci "vlci" sa očividne nevzdávajú! Po skvelej prihrávke od Krajčiho sa k puku dostal Sýkora a následne Drábek, no piešťanský gólman Tomek puk vyráža do bezpečia svojími betónmi.
     
    55:28
    Tomek nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Piešťanský gólman tentokrát deklasoval zakončenie Kokavca a aj následnú dorážku Drábeka.
     
    54:58
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu Piešťan si na dve minúty za držanie odchádza sadnúť Urban.
     
    54:29
    Po skvelej prihrávke od Kokavca sa k puku dostal Peter Kopecký, no ten bol napokon zneškodnený Tomekom, ktorý jeho dobrý švih zblokoval svojou vyrážačkou!
     
    53:58
    Piešťanci sa usadili v útočnom pásme a momentálne si robia pred žilinskou bránou to, čo len chcú. "Vlci" sú mimo hernej vlny a vyzerá to tak, že tento zápas už len dohrávajú.
     
    53:25
    Po zblokovanej strele od Melicháreka sa k puku na ľavej strane dostal Cunik, no ten bol napokon neúspešný. Jeho strelu zblokoval pozorný Zicho.
     
    52:52
    A je tu ďalšia nepresnosť hosťujúceho celku. "Havrani" sa opäť uponáhľali a predviedli nám postavenie mimo hry. Čiarovému rozhodcovi to neuniklo a okamžite píska.
     
    51:56
    Tomek nám predviedol ďalší dobrý zákrok. Tentokrát ho tvrdou delovkou od modrej čiary preveroval Drevenák, no piešťanský gólman uspel svojím ľavým betónom.
     
    51:20
    Do dobrej palebnej pozície na pravej strane sa tentokrát dostal Kokavec, no gólman Tomek bol v strehu. Napokon ani zasahovať nemusel, keďže Kokavec vystreliť nedokázal.
     
    50:55
    Do útoku sa opäť dostali Piešťanci, no tentokrát bol jeden z "havranov" prirýchly. Čiarový rozhodca si to všimol a odpískal jasné postavenie mimo hry.
     
    49:59
    Mikoláša chcel tentokrát obabrať Melichárek, no žilinský gólman nenaletel a puk piešťanskému útočníkovi vypichol svojím ľavým betónom.

    Branky a nahrávky: 46. Melichárek (Nemec), 47. Henrich Ručkay, 48. Šišovský (Cunik, Nemec)


    MsHK Žilina: Žigárdy (48. Mikoláš) - Dlouhý, Leško, Drábek, Brcko, Sekáč, Staňo, Slota - Drevenák, Krajši, Jass - Kokavec, Kopecký, Varga - Valášek, Ďuriš, Lipovský - Zicho, Heffernan, Sýkora.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Cunik, Škadra, Filip, Drgoň, Urban, Bučka, Hruška, Hudec - Šišovský, Nemec, Melichárek - Jakub Ručkay, Mišura, Henrich Ručkay - Saliji, Mertel, Stupka - Chylo, Peško, Haring.

    Rozhodčí: J. Bachúrik - Kalina, Smrek
    bahis siteleri