Žilina – Piešťany 0:3 (kon.) | Nitra – Košice 2:3 (kon.) | Martin – Skalica 2:3 (po s.n.)
Trenčín – Poprad 5:1 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:3 (0:0, 0:0, 0:3)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 25.01.2013, 17:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:50
    Tomek nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Tentokrát znekošdil tvrdú delovku z medzikružia, ktorú na neho namieril Koba Jass. Tomek dobre zakročil svojími betónmi.
     
    54:58
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu Piešťan si na dve minúty za držanie odchádza sadnúť Urban.
     
    54:29
    Po skvelej prihrávke od Kokavca sa k puku dostal Peter Kopecký, no ten bol napokon zneškodnený Tomekom, ktorý jeho dobrý švih zblokoval svojou vyrážačkou!
     
    47:37
    Nasleduje striedanie žilinských gólmanov! Namiesto Žigárdyho nastupuje do domácej brány Mikoláš.
     
    47:37
    Piešťany dali gól!
    Piešťanci roztočili svoj ofenzívny kolotoč naplno! V priebehu dvoch minút vsietili aj svoj tretí gól a sú teda v trojgólovom vedení! O tento gól sa postaral PETER ŠIŠOVSKÝ, ktorý skvelou sťahovačkou a následným zakončením z pravej strany obabral gólmana Žigárdyho. Asistencie si pripisujú hráči Matej Cunik a Vladimír Nemec.
     
    46:05
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    46:05
    Piešťany dali gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po nepresnej prihrávke od Drábeka sa k puku dostal HENRICH RUČKAY, ktorý stál pred Žigárdym osamotený a napokon mu vymietol pavučinku medzi jeho betónmi. Bez asistencií.
     
    45:58
    Piešťany dali gól!
    Obrovské zaváhanie žilinskej obrany je potrestané! Po nepresnej prihrávke od jedného zo žilinských obrancov sa k puku dostal TIBOR MELICHÁREK. Ten si následne vymenil puk s Nemcom a predviedol nám skvelé zakončenie, na ktoré bol už aj žilinský gólman Žigárdy príliš krátky. Ani jeho rozkľak gólu v žilinskej sieti nezabránil. Asistenciu si pripisuje Vladimír Nemec.
     
    41:49
    Nasledovať bude vylúčenie na domácej strane. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Tomáš Staňo.
     
    34:01
    Henrich Ručkay sa skvele presúval po ľavej strane a následne prihral na Mišuru! Ten si puk potiahol na stred a následne tvrdo zakončil, no jeho tvrdá strela trafila len výstroj gólmana Žigárdyho!
     
    31:18
    Tak Žigárdy bude nočnou morou Piešťancov! Po obrovskej chybe Drábeka za vlastnou bránou sa k puku dostal Melichárek, ktorý tvrdo pálil, no gólman Žiliny sa dobre presunul a puk zblokoval svojou výstrojou.
     
    30:25
    Žigárdy nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Po skvelej prihrávke od Mišuru sa k pukud dostal Jakub Ručkay, ktorý tvrdo zakončoval z ľavej strany. Gólman Žiliny však puk z vinkla vyrazil svojou vyrážačkou.
     
    29:20
    Peter Kopecký sa dostal do skvelej gólovej šance po úniku cez pravé krídlo, no gólman Tomek nám predviedol fantastický zákrok, keď puk zblokoval na zadný mantinel!
     
    26:25
    Do skvelej gólovej šance sa po menšom nedorozumení pred žilinskou bránou sa k zakončeniu dostal Marek Mertel, no ten svojím backhandovým zakončením trafil len dobre postaveného Žigárdyho!
     
    24:56
    Piešťanci sa dostali do skvelej gólovej šance! Dostali sa do prečíslenia troch na jedného, no napokon si mierne nerozumeli a po prihrávke od Mišuru stratil Henrich Ručkay puk! Gólman Žigárdy následne úspešne zasiahol.
     
    23:25
    Po dobrej strele od Drábeka puk vyrazil gólman Tomek pred seba. Tam sa ho zmocnil pozorný Zicho, ktorý však trafil len dobre postaveného gólmana Piešťan!
     
    16:45
    Poriadne zaváhanie nám predviedol domáci Leško! Následne sa k puku dostal Jakub Ručkay, ktorý tvrdo vypálil, no gólmana Žigárdyho zachránila ľavá žŕdka jeho brány!
     
    08:53
    Nasledovať bude vylúčenie aj na piešťanskej strane. Na dve minúty za držanie si odchádza sadnúť Henrich Ručkay.
     
    08:29
    Zicho sa po skvelej prihrávke od Heffernana dostal do zakončenia na pravej strane, no napokon nedokázal prekonať pozorného gólmana Tomeka. Ten jeho zakončenie zblokoval svojou vyrážačkou.
     
    05:18
    Henrich Ručkay sa po skvelej prihrávke od Jakuba Ručkaya dostal do dobrej palebnej pozície na ľavom krídle, no napokon nedokázal vsietiť gól! Jeho strela minula priestor žilinskej brány.
     
    04:36
    Nasledovať bude prvé vylúčenie domáceho Milana Drevenáka, ktorý si odpyká dvojminútový trest za hákovanie. Presilovú hru si teda zahrajú hosťujúci Piešťanci.

    Branky a nahrávky: 46. Melichárek (Nemec), 47. Henrich Ručkay, 48. Šišovský (Cunik, Nemec)


    MsHK Žilina: Žigárdy (48. Mikoláš) - Dlouhý, Leško, Drábek, Brcko, Sekáč, Staňo, Slota - Drevenák, Krajši, Jass - Kokavec, Kopecký, Varga - Valášek, Ďuriš, Lipovský - Zicho, Heffernan, Sýkora.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Cunik, Škadra, Filip, Drgoň, Urban, Bučka, Hruška, Hudec - Šišovský, Nemec, Melichárek - Jakub Ručkay, Mišura, Henrich Ručkay - Saliji, Mertel, Stupka - Chylo, Peško, Haring.

    Rozhodčí: J. Bachúrik - Kalina, Smrek
    bahis siteleri