Chabarovsk – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Riga 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Doněck 2:5 (kon.)
Ufa – Chanty-Mansijsk 5:4 (kon.) | Nižněkamsk – Omsk 1:4 (kon.) | Kazaň – Barys 2:4 (kon.)
Jaroslavl – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 5:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Magnitogorsk 2:1 (po s.n.) | HC Slovan – Minsk 1:2 (kon.) | Lev – Čerepovec 5:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 28.01.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Thoresen našel krásným pasem za obranou osamoceného TONYHO MARTENSSONA, který si najel až k brance Kasutina a střelou nad lapačku ho překonává. Asistence: Patrick Thoresen, Alexej Semenov.
     
    45:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru bleskově využívají! Po vyhraném vhazování se ke střele od modré dostal YURI ALEXANDROV, jenž tvrdou střelou k pravé tyči propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    44:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rychlá protiakce domácích končí brankou! Martensson zavezl kotouč do útočného pásma, natáhl na sebe dva hráče a nádherným zpětným pasem nalezl osamoceného českého hráče Petra Průchu, který se tváří v tvář před Garnettem nemýlil a dělovkou ho propálil. Asistence: Tony Martensson, Patrick Thoresen.
     
    25:26
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Thoresen obkroužil bránu a od mantinelu nahodil kotouč směrem ke Garnettovi. Letící gumový projektil zachytil TONY MARTENSSON, který číhal u hostujícího brankaře. Nastavil svojí hůl a přesně tečoval kotouč za bezmocného Garnetta. Asistence: Yury Alexandrov, Patrick Thoresen.
     
    14:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A to Traktor potvrdil v další akci, protože srovnává skóre! STANISLAV CHISTOV se dostal k odraženém kotouči, dokázal jej v prostoru mezikruží zpracovat a rychlou střelou k levé tyči propálil Kasutina, který měl zakrytý výhled. Asistence: Evgeny Kuzněcov.
     
    4:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A domácí svou přesilovou hru v závěru využívají! Viktor Tichonov dostal přesný pas od Klimenka a z levé straně se krásně protlačil před Garnetta a ačkoliv byl tísněný dokázal i v pádu propasírovat puk za jeho záda. Asistence: Gleb Klimenko.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 5. Tichonov (Klimenko), 26. Martensoon (Alexandrov, Thoresen), 45. Průcha (Martensson, Thoresen), 46. Alexandrov, 53. Martensson (Thoresen, Semenov.) - 15. Chistov (Kuzněcov)


    SKA Petrohrad: Kasutin (Ivannikov) – Alexandrov, Dallman, Martensson, Průcha, Thoresen – Kalinin, Pervyšin, Tichonov, Makarov, Ramstedt – Sejmonov, Chudinov, Kučerjavenko, Arťuchin, Klimenko, Běrďjukov, Neprjajev,
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Quint, Ryabykin, Chistov, Bulis, Kuzněcov – Vasilčenko, Belov, Kontiola, Jakunceja, Panov – Katičov, Razin, Glinkin, Kosticyn, Antipov – Šipin, Nesterov, Dugin, Ničuškin, Karpov.
    bahis siteleri