Lipt. Mikuláš – Orange 20 3:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:0, 1:0)
HK Orange 20
sk Pondělí 28.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas medzi Liptovským Mikulášom a Orange 20, domáci hráči potvrdili úlohu favorita, i keď v samotnom úvode to tak nevyzeralo, veľký zlom spôsobila druhá tretina, konkrétne 30. minúta a gól Poliačeka, tento hráči si o minútu pripísal aj asistenciu na góle Paukovčeka, ktorý tak stanovil na 2:0, v poslednej tretine videli diváci góly na oboch stranách, najskôr zdramatizoval duel na 2:1 Rosandič, všetko však upokojil v poslednej minúte gólom do prázdnej brány Bartík. (19:08:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere stretnutia domáci hráči spečatili výhru v dnešnom zápase gólom do prázdnej brány, keď rozohrávku hostí zachytil Michal Mravec, ktorý tak bratsky prihral PETROVI BARTIKOVI, ktorý nikým nekrytý do prázdnej brány nezaváhal. Asistencia: Michal Mravec.
     
    Hostia si zobrali oddychový čas, v závere stretnutia odchádza na trestnú Poliaček, brankár Godla ostáva na striedačke.
     
    59:03
    Pomaly sa blížime k záveru zápasu, brankár hostí stále ostáva medzi tyčami.
     
    57:56
    V týchto sekundách sa v útočnom pásme nachádzajú domáci, tí to kombinačne skúšajú hlavne po modrej čiare, súpera vystihol puk, ale prihrávkou nenašiel nikoho, zakázané uvoľnenie.
     
    57:13
    V závere stretnutia nás možno ešte čaká celkom dramatický koniec, Liptovský Mikuláš vyhráva o gól, síce má jemnú prevahu, ale 20-tka vie pohroziť aj z mala, uvidíme...
     
    55:35
    Domáci hráči zatlačili aj o chvíľu, strely od modrej vykryl betónmi brankár Godla, ktorý v dnešnom zápase chytá vskutku výborne, viac krát podržal perfektným zákrokmi svoj tím.
     
    54:56
    Trošku šikovne to skúšal v presilovke Kuric, dostal sa mu puk na hokejku pred brankárom, kde sa ho snažil tak povediac obhodiť, jeho pokus brankár pokryl.
     
    54:11
    Tento trest sme tu už dnes mali, ale pripomenieme si ho ešte raz, o chvíľu sa začne presilovka domácich hráčov, po tom ako 20-tka obdržala trest za veľa hráčov na ľade.
     
    52:19
    HK Orange 20 dalo gól!
    Zrejme som to zariekol, touto cestou sa tak možno aj ospravedlňujem domácemu brankárovi Palkovi, ten v týchto sekundách vyťahuje puk zo siete po tom ako inkasoval po strele MISLAVA ROSANDIČA, ktorý sa mierenou strelou od modrej nemýlil. Asistencie: Martin Krasničan, Ľubomír Dinda.
     
    51:56
    Po dlhšej dobe sa do zakončenia dostali hráči 20-tky, Žilka prenikol popri mantinely, odkiaľ sa presadil aj prízemnou strelou, na ktorú si dal Palko pozor a aj týmto zákrokom je čoraz bližšie k prvému čistému kontu v sezóne.
     
    50:50
    Fabo sa dostal k puku v strednom pásme, po prihrávke sa mohol dostať do situácie 1 na 1, ale nejak sa mu pošmyklo, čo využil aj obranca, ktorý sa zmocnil puku a kľudní situáciu so spoluhráčom.
     
    50:20
    Ďalšia nemohúcnosť domácich v presilovke, síce sa zverenci Dušana Halahiju dostali do pásma súpera, ale tam nezotrvali veľmi dlho, keď pri mantinely stratili puk. 20-tka sa oslobodila.
     
    49:22
    V doterajšej presilovke sa domáci hráči natlačili do pásma, tam však iba kombinovali a nič s koncovkou nevymysleli, viacero prihrávok bez zakončenia využili hostia, ktorí zachytili puk a vyhodili.
     
    48:31
    To čo v dnešnom zápase naozaj ide sú vylúčenia, omylom nekončí ani táto situácia, ktorý si priam doslova po faule Šoltésa vypýtala faul, Liptovský Mikuláš si zahrá dve minúty presilovku.
     
    47:39
    Potvrdilo sa to aj v týchto sekundách, rozohrávka Bačíka z vlastného pásma skončila v strednom, tam ju však zachytil súper, ktorý to s pukom na hokejke natiahol do útoku, kde sa opäť zrodila strata puku, 20-tka to okorenila vyhodeným puku, zakázané uvoľnenie.
     
    46:25
    Nie moc záživný hokej pre oko diváka, ktoré si hlavne pýta záživné akcie a množstvo zakončení. V týchto sekundách, resp. v posledných minútach sa nehrá moc dobrý hokej, puk lieta zo strany na stranu, je tam veľa nepresností a osobne sa ani mne nekomentuje najlepšie.
     
    45:17
    Liptovský Mikuláš začína ďalšiu akciu spoza vlastnej brány, táto už nekončí tak dobre, ako pred pár sekundami, rozohrávka Liptákov nebola najpresnejšia a končí u brankára Godlu.
     
    44:15
    O puk sa v týchto sekundách bojovalo v pásme domácich, tí to tam dobre ubránili a následne sú to oni, ktorí idú do útoku, Po pravej strane prenikol Galko, ktorý aj zakončil z pravej strany, tesne mimo.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 30. Poliaček (Klepáč), 31. Paukovček (Poliaček, Kuric), 60. Bartík (Mravec) - 53. Rosandič


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Mravec, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček
    HK Orange 20: Godla - Bačík, Boboš, Predajniansky, Krasničan, Horvat, Gula, Archs, Dubeň, Milý, Bondra, Šoltés, Rosandič, Mikoláš, Pardavý, Ambroz, Žilka, Dinda, Petráš.
    bahis siteleri