Bordeaux – Lyon 0:4 (kon.) | Remeš – Saint-Étienne 1:1 (kon.) | Sochaux – PSG 3:2 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:4 (0:1)
Olympique Lyon
Neděle 17.02.2013, 14:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    75
    Lyon právě vstřelil branku!
    Což potvrzuje další branka v síti domácího gólmana Carrassa. Z vlastní poloviny vyslal pas na hrot Révelliére, kde podržel míč Ferri pro ALEXANDRA LAZAZETTEHO, který přízemní ránou k tyči a do protipohybu brankáře střílí čtvrtý gól svého celku v zápase.
     
    73
    Lyon právě vstřelil branku!
    CLEMENT GRENIER si vzal penaltu na starost a po přesném zakončení k levé tyči Carrassovy branky posílá svůj tým zřejmě do rozhodujícího tříbrankového vedení. Domácí brankář sice vystihl směr střely, která byla však příliš prudká.
     
    65
    Lyon právě vstřelil branku!
    Další velký šok pro domácí. Kteří vůbec nezachytili útok středem, kde téměř na polovině hrací plochy převzal míč GUEIDA FOFANA od Greniera, udělal několik rychlých kroků před ustupující obranou soupeře a nechytatelnou ránou, která ve vzduchu ještě zaplavala, posílá svůj tým do dvoubrankového vedení.
     
    15
    Lyon právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácí obrany, která se snažila po pasu od Gomise vystavit CLEMENTA GRENIERIHO do offsidu. Ovšem podle rozhodčího vše bylo v pořádku a ofenzivní hráč Lyonu překonal domáího brankáře Carrasse přesnou ránou do protipohybu.

    Jaroslav Keř

    Branky: 15. Grenier, 65. Fofana, 73. Grenier (pen.), 75. Lacazette

    Karty:   88. Carrasso (BOR) - 22. Umtiti (LYO)


    Girondins Bordeaux: Carrasso - Sane, Marange, Planus(46.Sertič), Tremoulinas - Obraniak, Plašil (C), Faubert, Rolan(46.Khalfallah) - Maurice-Belay, Saivet.
    Olympique Lyon: Vercoutre - Révelliére, Biševac, Lovren, Umtiti - Gonalons (C) - Lacazette, Fofana, Grenier(78.Mvuemba), López(54.Ghezzal) - Gomis(61.Ferri).

    Rozhodčí: Rainville - Stien, Viala
    bahis siteleri