Chelsea – Brentford 4:0 (kon.) | Manchester City – Leeds 4:0 (kon.)
konec
Manchester City
4:0 (2:0)
Leeds United
Neděle 17.02.2013, 15:00 • Etihad Stadium, Manchester • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    Na roh už nedošlo, protože sudí Mark Clattenburg hvízdl do píšťalky. Končí nám další utkání osmifinále FA Cupu a Citizens zaslouženě vítězí 4:0 nad druholigovým Leedsem. Ten se ovšem nemusí stydět, protože předvedl bojovný výkon. Bohužel pro něj se prokázala kvalita na straně Manchester. Z mé strany je to pro dnešek vše a přeji přijemný zbytek nedělního dne. (16:54:09)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Citizens se ovšem ubránili a dostali míč na útočnou polovinu. Jejich akci zastavla až branková čára. Roh domácích...
     
    90+1
    Leeds si zaslouží pochvalu. I za nepříznivého stavu vysoko napadá, dělá domácím obráncům problémy a snaží se alespoň jednou potěšit své fanoušky.
     
    90+1
    Hlavní sudí nastavil dvě minutky.
     
    90
    Citizens drželi míč na útočné polovině hřiště, ale nedokázali se prosadit přes bránící hráče Leedsu. S míčem byli vytlačeni až ke své brance, což je vzhledem k výsledku trápit nemusí.
     
    89
    K zajímavé střele se dostal Zabaleta a poslal míč těsně vedle pravé tyče branky Leedsu. Ashdown vykopává míč...
     
    88
    Šance Leedsu skončila v zámezí a Pantilimon musel vykopávat od své branky. Míč v moci domácího týmu, který s ním operuje na polovině hřiště.
     
    86
    Míč byl tečován a Citizens měli možnost osmý roh. Z centru ovšem nezapršelo a Manchester se musí bránit.
     
    85
    Hosté z toho ovšem nic nevytěžili, ale vzápětí měli druhou příležitost. Nepřesnou přihrávkou se o ní připravili a rychlý protiútok Citizens skončil u Džeka, který svou dělovkou rozvlnil boční síť Ashdownovy branky.
     
    83
    Leeds se pokoušel zaútočit po levé straně, ale jeho útočný pokus eliminovala domácí obrana. Míč vrátil do hry Zabaleta, ale následně se pokusil jeden z domácích hráčů přenést hru a poslal míč až za autovou čáru.
     
    81
    Dvougólový Agüero opouští hřiště a místo něho se do hry podívá Edin Džeko.
     
    79
    Střelecký půst přerušil Silva, který se prodral do zakončení po pravé straně hřiště a poslal míč na branku Ashdowna. Míč zaplul do boční sítě.
     
    78
    Oba týmy bojují o míč ve středu hřiště, ale ani jeden z týmů se v posledních desítkách vteřin nedostal ke střele.
     
    77
    Poslední střídání z dílny Leedsu. Hřiště opustil Austin a závěr utkání si užije Michael Tonge.
     
    76
    Po pravé straně tentokrát udeřili hosté a White hledal přízemním centrem někoho ze svých spoluhráčů, ale jeho pas trefil Nastasiće. White se dožadoval penalty kvůli ruce. Nebylo mmu ovšem vyhověno.
     
    74
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester opět trestal. Silva se dostal k míči a poslal centr za domácí obranu, kde stál nehlídaný SERGIO AGÜERO a tváří v tvář Ashdownovi uspěl - 4:0!
     
    73
    Diouf se prodíral do velkého vápna Citizens a v osobním souboji s obráncem upadl. Hostující útočník si říkal o penaltu, ale sudí Clattenburg zůstal klidný - zjevně správně.
     
    71
    Leeds se opět pokoušel prosadit vzduchem, ale míč dopadl až do rukavic Pantilimona. Hra se přelévá ze strany na stranu. Šance ovšem nepřicházejí.

    Daniel Ryl

    Branky: 5. Touré, 15. Agüero (pen.), 52. Tévez, 74. Agüero


    Manchester City: Pantilimon - Zabaleta, K. Touré, Nastasić, Kolarov - Milner, Y. Touré, García (60. Rodwell), Silva - Tévez (64. Maicon) - Agüero (81. Džeko)
    Leeds United: Ashdown - Byram, Lees, Peltier, Warnock - White, Austin (77. Tonge), Brown (46. Norris), Varney - Diouf - McCormack (46. Morison)

    Rozhodčí: Clattenburg - Beck, Burt (vš. ENG)
    bahis siteleri