Ufa – Kazaň 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 2:4 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 12.03.2013, 14:00 • Ufa-Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Kazaň vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, Kazaň dnes vyhraje a sníží stav série. Do prázdné branky se trefuje KIRILL PETROV! Dnes vynikající výkon oslavuje krom pravděpodobné nuly i asistencí na tuto branku brankář hostů Barulin. Asistence: Alexej Těrešenko, Konstantin Barulin.
     
    38:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to je velká rána do vazu Ufy, hosté navyšují před koncem třetiny již na 0:2! První vstřelená branka výrazně pomohla hostům s pohybem a následně vytvořený tlak vyústil v branku DENISE GOLUBJOVA, který přesným zakončením překonává Tarkkiho v domácí brance! Asistence: Jevgenij Bodrov, Nikolaj Žerděv.
     
    37:08
    Kazaň vstřelila branku!
    A tolik očekávaný a podstatný moment přichází, první branku střílí Kazaň a vede tak 1:0! Pesonen našel skvělým pasem najíždějícího JARKKA IMMONENA před brankou, tomu stačilo jen zasunout do prázdné branky! Asistence: Janne Pesonen, Dimitrij Obuchov.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 38. Immonen (Pesonen, Obuchov), 39. Golubjov (Bodrov, Žerděv), 60. Petrov (Těrešenko, Barulin)


    Salavat Julajev Ufa: Tarkki - Sopel, Koněv, Aťušov, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Blaťák, Proškin - Musatov, Stěpanov, Gluchov - Růžička, Filatov, Zinovjev - Svitov, Slepyšev, Pankov - Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov.
    Ak Bars Kazaň: Barulin - Nikulin Kornějev, Kuljaš, Medvěděv, Zacharčuk, Komitský, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obuchov - Těrešenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubjev, Žerděv.

    Rozhodčí: Husev, Zacharov - Michel, Šichanov
    bahis siteleri