Orlová – Val. Meziříčí 0:7 (kon.)
konec
MSK Orlová
0:7 (0:0, 0:4, 0:3)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 13.03.2013, 18:00Baráž o 2. ligu
Partner:
     
    Bobři ve druhém zápase jasně vítězí 0:7. Po prvním utkání, kdy doma padli 3:4p, tak ukázali, že v jejich týmu je síla a vynutili si třetí zápas, který se odehraje v sobotu ve Valašském Meziříčí. Potvrdí Bobři nadvládu z druhého vzájemného zápasu nebo Orlová svým odhodláním opět zaskočí favorita a nakonec se sama bude radovat z postupu do druhé ligy? Uvidíme v sobotu v 17:00. (20:36:44)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:43
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Pátá proměněná přesilová hra a celkem sedmá branka v síti Orlové. Kanadský bod za vstřelenou branku si připisuje JAKUB VOZNICA. Asistence: Martin Ambruz, Jan Heča.
     
    51:50
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Šestá branka v síti domácích. Tentokrát se trefil ONDŘEJ MARTINÍK. Asistence: Tomáš Smetana.
     
    41:53
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Opět se Bobři prosazují v přesilové hře. Tentokrát branku vstřelil MIROSLAV VARGA. Asistence: Miroslav Mikel, Viktor Coufal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři přidávají čtvrtou branku ve druhé třetině a jsou na nejlepší cestě srovnat stav baráže. V akci dva na jednoho se prosadil znovu LUKÁŠ BOKROŠ. Asistence: Martin Ambruz, Michal Maršálek.
     
    29:14
    Jakub Hanzl (ORL) měl šanci snížit nepříznivý stav, ale v trestném střílení proti Slovákovi neuspěl!
     
    25:02
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři po využité přesilovce pět proti třem ještě dohrávali klasickou přesilovku a i v té se dokázali trefit. Jmenovitě RADOVAN VAJDA. Asistence: David Varga, Jakub Voznica.
     
    24:06
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři opět využívají přesilovou hru, tentokrát dvojnásobnou a vedou už o dvě branky. Ve výhodě pět proti třem se přesně trefil MARTIN VARGA. Asistence: Lukáš Bokroš.
     
    20:37
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosadili v početní výhodě a vedou 0:1! Přesnou trefou se prezentoval LUKÁŠ BOKROŠ. Asistence: Jakub Voznica.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání začne v 18:00 a přenos bude dnes bohužel omezen pouze na změny stavu.
     
    Orientační sestavy podle minulého zápasu:

    HC Orlová: Urbánek R.- Podešva, Szašter, Ciupa, Goláb, Zamečník, Plášek, Kotásek, Novák, Studený, Urbánek T., Štefanka, Galgonek, Grepl, Zakuťanský, Kanaloš, Matějíček, Fábry, Hanzl, Mintěl.

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák - Ambruz, Bokroš, Coufal, Heča, Kolovratník, Kvapil, Martiník, Maršálek, Mikel, Prycl, Smetana, Varga D., Vajda, Varga Mar., Varga Mir., Voznica.

     
    První střetnutí zanechalo i šrámy na soupiskách. Utkání nedohrál orlovský Jan Kotásek, kterého museli z ledu dopravit spoluhráči, protože nebyl schopen došlápnout na nohu. Jeho start bude záviset na aktuálním stavu před zápasem. Z tábora Bobrů skončilo střetnutí předčasně pro Viktora Coufala, který má po úderu do obličeje oteklé oko. Z hostujícího tábora nejsou informace, zda dnes nastoupí.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 21. Bokroš (Voznica), 25. Varga Mar. (Bokroš), 26. Vajda (Varga D., Voznica), 40. Bokroš (Ambruz, Maršálek), 42. Varga Mir. (Mikel, Coufal), 52. Martiník (Smetana), 58. Voznica (Ambruz, Heča)


    MSK Orlová: Urbánek R. – Podešva, Szajter, Ciupa, Goláb, Zamečník, Plášek, Kotásek, Novák, Studený, Urbánek T., Štefanka, Galgonek, Grepl, Zakuťanský, Kanaloš, Matějíček, Fábry, Hanzl, Mintěl.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák – Ambruz, Bokroš, Coufal, Heča, Kolovratník, Kvapil, Martiník, Maršálek, Mikel, Prycl, Smetana, Varga D., Vajda, Varga Mar., Varga Mir., Voznica.
    bahis siteleri