Columbus – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Carolina 0:4 (kon.)
Florida – Tampa 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 3:2 (kon.) | Minnesota – Anaheim 1:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:2 (kon.) | Winnipeg – Toronto 5:2 (kon.) | Dallas – Nashville 0:4 (kon.)
Colorado – Edmonton 0:4 (kon.) | Arizona – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (0:2, 0:0, 3:0)
Boston Bruins
Středa 13.03.2013, 00:40 • Consol Energy Center (18 387) • NHL
Partner:
     
    Prozatím se s vámi loučím, pokud ještě nespíte, přepněte si na další ze zápasů NHL. Děkuji za pozornost. (03:13:01)
     
    Hvězdy utkání:
    1. Brandon Sutter (PIT) - 2 body (2+0)
    2. Chris Kunitz (PIT) - 1 bod (1+0)
    3. Zdeno Chára (BOS) - 1 bod (1+0)
     
    Domácí Pittsburgh předvedl ve třetí třetině parádní obrat, díky kterému bere dva body, zato Bruins zbyly jen oči pro pláč. I když Boston po dvou třetinách zásluhou branek Cháry a Seguina vedl 2:0, nestačilo to nakonec na zisk byť jednoho bodu. Ve třetí části totiž dokázali Penguins během čtyř minut dát tři branky, a vyhrát tak celé utkání 3:2. Autory těchto gólů byli Kunitz a dvoubrankový Sutter.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Pittsburgh dokázal během několika málo minut otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Seidenbergovu nedůraznou nahrávku dokázal přečíst BRANDON SUTTER, který si popojel s pukem až do levého kruhu, odkud našel místo nad Chudobinovou lapačkou! Dva góly jsou v hokeji opravdu málo! Bez asistence.
     
    54:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A během chvíle máme vyrovnáno! Tentokrát brankář Bruins nestačil na přesně mířenou ránu z hole BRANDONA SUTTERA! Asistence: James Neal, Beau Bennett.
     
    53:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se dostávájí do hry! Parádní křižnou přihrávkou vybídl Kris Letang ke skórování CHRISE KUNITZE, který šancí nepohrdl a střelou z první prostřelil zatím stoprocentního Antona Chudobina! Asistence: Kris Letang, Deryk Engelland.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    13:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bergeron poslal mezi kruhy parádní nahrávku na TYLERA SEGUINA, který na nic nečekal a z první posílá kotouč do levého horního rohu Fleuryho klece. Boston vede na ledě Pittsburghu 2:0! Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
     
    04:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je tu první branka zápasu! Na modré čáře napřáhl ke své obávané dělovce ZDENO CHÁRA, jehož rána skončila až za záda Marca-Andreho Fleuryho. Svou černou práci nyní na brankovišti parádně odvedl Patrice Bergeron, přes kterého domácí brnakář neviděl vůbec nic. Asistence: Dennis Seidenberg, Rich Peverley
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Fleury (Vokoun) – Orpik, Martin, Letang, Eaton, Engelland, Niskanen – Dupuis, Crosby (C), Kunitz – Neal, Jeffrey, Bennett – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass. Trenér: Dan Bylsma.

    Boston Bruins: Chudobin (Rask) – Boychuk, Chára (C), Seidenberg, Hamilton, McQuaid, Ference – Horton, Krejčí, Lucic – Seguin, Bergeron, Marchand – Pandolfo, Peverley Caron – Thornton, Campbell, Paille. Trenér: Claude Julien

    Rozhodčí: Rooney, L'Ecuyer – Murphy, Sericolo .
     
    Vítejte u sledování přímého přenosu ze zámořské NHL. V dnešním zápase se můžeme těšit na souboj dvou ze tří nejlepších celků Východní konference, a to na bitvu mezi Pittsburghem Penguins a Bostonem Bruins. Utkání začíná v 00:30.
     
    Pittsburgh je momentálně týmem, který se může pyšnit asi nejlepší formou ze všech celků NHL. Tým nejproduktivnějšího hráče ligy Sidneyho Crosbyho, který v minulém zápase společně s Kunitzem zaznamenal neuvěřitelných pět bodů, vyhrál pětkrát za sebou a v dosavadních 26 zápasech nasbíral 36 bodů, což Penguins řadí na druhé místo ve Východní konferenci.

    Vítězové Stanley Cupu z roku 2011 si ve zkrácené sezóně vedou také velice dobře. Boston má ze všech mužstev NHL zatím odehráno nejméně utkání, a to 23, jenže i přesto se svěřenci kouče Juliena drží téměř na samém vrcholu. Z těchto zápasů dokázali Bruins získat dokonce o bod více než Penguins. Jen o bod víc než Boston má Montreal, který tak vede Východní konferenci, a “Bručounům“ tak patří “až“ třetí pozice.
     
    Pittsburgh bude postrádat Jevgenije Malkina, který chyběl už v minulém utkání. Dan Bylsma, trenér Penguins, odhaduje dobu Rusovy rekonvalescence zhruba na jeden až dva týdny.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 54. Kunitz (Letang, Engelland), 55. Sutter (Neal, Bennett), 58. Sutter – 5. Chára (Seidenberg, Peverley), 14. Seguin (Bergeron, Marchand)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Vokoun) – Orpik, Martin, Letang, Eaton, Engelland, Niskanen – Dupuis, Crosby, Kunitz – Neal, Jeffrey, Bennett – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass. Trenér: Dan Bylsma.
    Boston Bruins: Chudobin (Rask) – Boychuk, Chára, Seidenberg, Hamilton, McQuaid, Ference – Horton, Krejčí, Lucic – Seguin, Bergeron, Marchand – Pandolfo, Peverley Caron – Thornton, Campbell, Paille. Trenér: Claude Julien

    Rozhodčí: Rooney, L'Ecuyer – Murphy, Sericolo

    Diváci: 18 640
    bahis siteleri