Slavia – Hr. Králové 3:0 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 2:1 (kon.) | Jablonec – Olomouc 2:1 (kon.)
Slovácko – Ostrava 2:0 (kon.) | Plzeň – Liberec 1:2 (kon.) | Příbram – Brno 2:0 (kon.)
Dukla Praha – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Teplice – Sparta 0:3 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
1:2 (0:1)
FC Slovan Liberec
Neděle 26.05.2013, 18:00 • Doosan aréna, Plzeň • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zápas Viktorie Plzeň se Slovanem Liberec se proměnil v nejsledovanější utkání následujícího kola, může se v něm totiž rozluštit mistrovská hádanka. Hodně napovědělo středeční osmadvacáté kolo, po kterém mají Západočeši před Spartou opět pětibodový náskok. Případná výhra by tak pro ně znamenala zisk druhého titulu v historii klubu.
     
    FC VIKTORIA PLZEŇ

    Plzeňané sice v Olomouci přišli o Lukáše Hejdu, jeho však na hrací ploše pravděpodobně nahradí reprezentant Václav Procházka, který si odpykával trest za žluté karty. Dalším zraněným z utkání na Hané byl Marek Bakoš, za kterého by nejspíš v případě nutnosti zaskočil Stanislav Tecl, účast slovenského útočníka však zůstává nejistá. V Plzni tak mají před tímto veledůležitým duelem k dispozici téměř kompletní základní jedenáctku.

    FC SLOVAN LIBEREC

    Severočeši zatím na jaře kralují a jejich série výher čítá již osm zápasů. Jediným zaváháním v posledních dnech tak bylo neúspěšné semifinále poháru, ve kterém prohráli s pozdějším vítězem – Baumitem Jablonec. Touto skvělou sérií výher se navíc dostali z boje o udržení, který je čekal po podzimní části soutěže, až na třetí příčku, zaručující účast v předkolech evropských pohárů. Největší ofenzivní hrozbou současného Liberce je bezpochyby útočník Michael Rabušic, který skóroval v posledních pěti ligových utkáních hned sedmkrát.
     
    Trenéři před utkáním

    Pavel Vrba (trenér Plzně): „Liberec má hlavně v těch posledních zápasech skvělou formu a tu Evropu si podle mě už vybojovali. Nás čeká velice kvalitní soupeř, který chce hrát svůj fotbal. Doufám, že to utkání bude atraktivní a věřím, že se budou snažit hrát ofenzivně. Samozřejmě si člověk vybaví ten loňský zápas, ale já doufám, že teď se budeme radovat my.“

    (zdroj: www.fcviktoria.cz)

    Jaroslav Šilhavý (trenér Liberce): „Třetí místo je už blízko, ale ve hře je ještě stále šest bodů, teoreticky to ještě není hotové a Olomouc se na nás může dotáhnout. Na zápas v Plzni se samozřejmě všichni moc těšíme, protože to bude zase svátek.“

    (zdroj: www.eurofotbal.cz)
     
    Hráči před utkáním

    Vladimír Darida (hráč Plzně): „Dáme do toho v neděli všechno, abychom už nemuseli jezdit pod tlakem do Hradce. Ještě máme v paměti to utkání z loňské sezony a jen tak nám asi z hlavy nevymizí. Bude to strašně těžký zápas, ale věřím, že to zvládneme. Oni se snaží hrát fotbal, kombinují po zemi a v tom je jejich velká síla.“

    (zdroj: www.fcviktoria.cz)

    Radoslav Kováč (hráč Liberce): „Bude to samozřejmě velmi těžký zápas, který bude mít náboj, protože soupeř hraje o titul a my o třetí místo. Na zápas se připravíme, jak nejlépe umíme a uvidíme, jak to dopadne. Do Plzně pojedeme s respektem, ale s cílem přivézt do Liberce nějaké body.“

    (zdroj: www.fcslovanliberec.cz)
     
    Vzájemná utkání

    Poslední zápas dnešních soupeřů sehráli oba týmy v Liberci u Nisy v rámci 15. kola 17. listopadu loňského roku. Slovan měl zápas skvěle rozehraný, vedl a navíc hrál od konce první půle proti oslabenému soupeři. Viktoria se však zmohla k fantastickému obratu a z utkání, které nabídlo mimo jiné rozlučku Jana Nezmara, brala veledůležité tři body po výsledku 1:2.

    Všichni fanoušci obou táborů ale mají v paměti hlouběji zarytý spíše duel z konce loňské sezony, kdy se v posledním kole na půdě Liberce rozhodovalo právě mezi těmito dvěma týmy o titulu. Podobná situace tak nastává opět po roce, nyní však na půdě Plzně a s tou změnou, že Viktoria může titul jen získat, nikoliv však ztratit. V případě prohry Západočechů by totiž i nadále zůstávalo vše v rukou, či spíše na kopačkách svěřenců Pavla Vrby. Pokud by navíc Sparta v současně hraném utkání zaváhala, mistrovský titul by už Plzeňanům nikdo nesebral.

    Zajímavostí také je, že Viktoria Plzeň dokázala ve Štruncových sadech porazit Slovan Liberec všehovšudy jen třikrát, naposledy to ale bylo 1. dubna 2001. Od jejího návratu na prvoligovou scénu tak Liberec z Plzně ani jednou nedojel bez bodů.
     
    Fanoušci

    Zájem o fotbal je v Plzni v poslední době tradičně obrovský, nyní tím spíše, že se můžou příznivci Západočechů dočkat mistrovského titulu. Lístky na utkání s Libercem tak zmizely z pokladen během několika hodin a už v úterý byla všechna místa vyhrazená pro domácí fanoušky obsazena. Poslední zbytek vstupenek, většinou z nevyzvednutých rezervací, zamíří do prodeje ještě během neděle, dá se však očekávat, že Doosan aréna bude zase jednou zaplněna do posledního místa.
     
    -40
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Procházka, Čišovský, Limberský – Horváth, Darida – Rajtoral, Kolář, Kovařík – Tecl.

    FC Slovan Liberec: Kovář – Kušnír, Kelič, Kováč, Frýdek – Šural, Pavelka, Rybalka, Delarge – Štajner – Rabušic.

    Rozhodčí: Jech – Kovařík, Blažej.
     
    -35
    Náhradníci:

    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Chocholoušek, Hanousek, Končal, Fillo, Ďuriš, Štípek.

    FC Slovan Liberec: Hauzr – Karišik, Janec, Hušek, Janů, Fleišman, Komenda.
     
    -20
    Ani jeden z týmů v zahajovacích sestavách zřejmě ničím nepřekvapil a trenéři posílají na trávník to nejsilnější, co mají momentálně k dispozici. Viktoriáni přišli před tímto duelem o zraněného Marka Bakoše, který se, zřejmě kvůli problémům s kotníkem, které si přivodil v Olomouci, pro dnešek nedostal ani na lavičku.
     
    -10
    Oba týmy už jsou zpět v útrobách plzeňského stadionu a připravují se na zápas, zatímco trávník stále odolává poměrně vydatnému dešti.
     
    -1
    Hráči obou týmů už nastupují na trávník a z plzeňského kotle vylétly konfety. Úvodní hvizd se nám tak možná o chvíli protáhne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Šuralův centr udělal v pokutovém území menší zmatek, ale domácí obránci to nakonec vyřešili a zakládají první útočnou akci.
     
    2
    Po tvrdém souboji Frýdka s Rajtoralem zůstává liberecký obránce vleže na trávníku. Rozhodčí navíc volá nosítka, to nevypadá dobře.
     
    3
    Hra opět pokračuje, na útočné polovině fauloval Pavelka.
     
    4
    Po řadě několika nepřesností míč končí na kopačkách brankáře Kováře.
     
    5
    U postranní čáry se zatím připravuje Fleišman, který naskočí za zraněného Frýdka.
     
    5
    Právě dochází na avizované střídání. Martina Frýdka vystřídal Jiří Fleišman.
     
    6
    Darida si teď nerozuměl s Kovaříkem a po zemi zahrál do autu.
     
    6
    Šurala odzbrojil čistým zákrokem Kovařík.
     
    7
    Kolář mohl vyrazit do protiútoku, ale byl faulován Rybalkou. Sudí zvolil pro tentokráte jen důraznou domluvu.
     
    8
    Fleišman se snažil odkopnout balon od vlastního pokutového území, ale velmi nepříjemně napálil do oblasti břicha právě Rybalku. Ten se však mírně otřesený ihned zapojuje do hry.
     
    9
    První větší šance Plzně přišla po centru Kovaříka. Ten hledal na malém vápnu dobíhajícího Koláře, který však balon jen protečoval kousek za zadní tyč.
     
    10
    Na druhé straně se ke střele z voleje odhodlal Šural. V obtížné pozici nemířil vůbec špatně a přestřelil jen o pár centimetrů.
     
    11
    Rabušic ztrácí balon v souboji s Čišovským.
     
    12
    Severočechům se ale zatím daří aktivní presink po ztrátě balonu.
     
    13
    Další velká šance pro domácí. Z levé strany se protáhl do šestnáctky hostů Tecl, který z poměrně ostrého úhlu napálil bližší tyč branky Liberce!
     
    14
    Kušnír bude po souboji s Kolářem vhazovat.
     
    15
    Čišovský měl s aktivním Rabušicem menší problémy, ale nakonec stihl pod tlakem posunout balon k Procházkovi.
     
    15
    Horváth teď v pokutovém území Liberce zajel skluzem do Rybalky. Rozhodčí ale ani teď kartu udělovat nebude.
     
    16
    Kováč stojí u zrodu postupného útoku Liberce.
     
    16
    Hráče obou týmů zatím na promáčeném terénu trápí zpracování. Nyní na to málem doplatil Limberský, skákavý balon ale nakonec dokázal zpracovat.
     
    17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení po obrovské hrubce v obraně domácích. MICHAEL RABUŠIC běžel od poloviny hrací plochy sám proti Kozáčikovi, kterého také napoprvé nepřekonal. Krkolomnou dorážkou ale dokázal balon o břevno dostat za brankovou čáru. 0:1.
     
    18
    Po neúspěšném útoku domácích bude odkopávat Kovář.
     
    19
    Několik zaváhání hostujících hráčů teď Plzeňané využít nedokázali a jejich další akce končí faulem.
     
    20
    Kušnír si poradil s Kovaříkem a rozehrává přes stopery.
     
    21
    Pavelka vybojoval rohový kop pro Slovan.
     
    21
    Kelič teď v hlavičkovém souboji doslova zboural Čišovského a rozhodčí píská faul.
     
    22
    Řezníkova přihrávka Rajtoralovi byla příliš prudká, hrát mohou hosté.
     
    23
    Vysoký centr na Štajnera si pohlídal Procházka a domácí mohou zamířit dopředu.
     
    23
    Daridovi se teď centr z levé strany vůbec nepovedl a míč končí daleko za brankou Liberce.
     
    24
    Řezníkův centr odvracel výborným obranným zákrokem Kelič. Plzeň bude zahrávat roh.
     
    25
    Rybalka ve skluzu podrazil Tecla a rozhodčí mu sečetl jeho nedovolené zákroky z posledních minut – žlutá karta.
     
    26
    Horváthův centr doplachtil na hlavu Tecla, který zády k brance výborně zakončil. Brankář hostů, Přemysl Kovář byl však ve správný čas na správném místě a míč chytil.
     
    27
    Liberečtí kombinují na polovině hřiště.
     
    28
    Kušnírův dobrý centr odhlavičkoval před Štajnerem Čišovský. Hosté ale zůstávají u balonu.
     
    28
    Další útok Slovanu skončil nepřesnou střelou Delarge. Kozáčik bude odkopávat.
     
    29
    Kovařík dělal ve vápně Liberce co mohl, ale rohový kop nakonec nevybojoval.
     
    30
    Kozáčikův výkop odklízí Kelič hlavičkou do zámezí.
     
    30
    Horváth se vydal po pravé straně hluboko na polovinu hostů a odhodlal se k centru pravačkou. Ten však zamířil jen do rukavic připraveného Kováře.
     
    31
    Na druhé straně bude rohový kop zahrávat Rybalka.
     
    31
    Po Rybalkově centru zaúřadoval ve vápně domácích Procházka.
     
    32
    Šural zkusil Limberského prohodit mezi nohama, to se mu ale nepovedlo a v následném souboji navíc plzeňského zadáka sám fauloval.
     
    33
    Pavelkova přihrávka Kušnírovi byla velmi nepřesná a končí v zámezí. Domácí budou vhazovat.
     
    34
    Kovář otálel s rozehrávkou a před napadajícím Teclem stihl balon jen tak tak posunout k Fleišmanovi.
     
    34
    Kušnír dalším parádním centrem hledal hlavu nabíhajícího Rybalky, domácí obránci však byli opět pozorní.
     
    35
    Rohový kop pro Plzeň.
     
    36
    Darida centroval hned dvakrát, ale ani jednou nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    37
    Rajtoral vybojoval balon na pravé straně a s přehledem jej vrátil volnému Horváthovi.
     
    37
    Vypadalo to, že si v souboji s Procházkou vypomohl Kováč loktem, rozhodčí ale ani přes velkou nevoli domácích příznivců nedovolený zákrok nepíská.
     
    38
    Velkou šanci na vyrovnání měl Procházka, na malém vápně se ale nedokázal včas zorientovat a než našel odražený balon, Kelič jej odkopl do bezpečí.
     
    39
    Plzeňský tlak sílí. Čišovského centr Tecl hlavou jen popostrčil k nohám libereckého brankáře.
     
    40
    Kováčův dlouhý balon na Šurala končí autovým vhazováním domácích.
     
    41
    Limberského fauloval aktivní Rabušic.
     
    41
    Po Kovaříkově centru došlo v pokutovém území hostů k velkému závaru, Darida ale nedokázal balon dorazit do branky přes ležícího Kováře.
     
    42
    Další velkou šanci Plzně měl po nejistém zákroku Kováře Procházka, dorážkou ale nepropálil liberecký obranný val.
     
    42
    Po dalším centru dobře naloženého Kovaříka a následném odrazu se dostal ke střele také Řezník, ani on ale branku hostů z dobré pozice netrefil.
     
    43
    Další Horváthův centr končí v náruči Kováře.
     
    44
    Další kombinaci domácích ukončil rozhodčí, který odpískal faul důraznému Kovaříkovi.
     
    45
    Rychlý kontr Liberce skončil dobrou přihrávkou Štajnera, Procházka ale jeho úmysl přečetl a balon zastavil.
     
    45+1
    Střídající Fleišman se dostal k balonu ve vápně Plzně a z levé strany zkoušel prostřelit Kozáčika, ten ale včas vyběhl a střelecký pokus tělem vyrazil.
     
    45+2
    Rabušice čistým zákrokem odzbrojil Limberský, liberecký útočník však zůstal ležet na trávníku, a tak jeho spoluhráči zakopávají balon do autu.
     
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase jsme se dočkali jen jediné branky, kterou zařídil hostující Rabušic. Ten utekl domácím v sedmnácté minutě a nadvakrát překonal jinak skvěle chytajícího Kozáčika. S postupem času se osmělili také domácí, jejichž tlak ke konci prvního poločasu narůstal. K žádné vyložené šanci se však neprobojovali a všechny náznaky dokázali Liberečtí ubránit. Hned v deváté minutě navíc nastřelil domácí Tecl brankovou konstrukci.

    Druhý poločas začíná přibližně v 19:06.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Teclova zpětná přihrávka našla jen Šurala, který okamžitě obrací směr hry.
     
    47
    Delargovu přihrávku vystihl Darida, odražený balon však ukořistil Kováč.
     
    48
    Kušnír se teď roztáhl po trávníku ve vápně Plzně a dožadoval se penalty, rozhodčí Jech ale zůstává v klidu.
     
    49
    Čišovský si nepohlídal napadajícího Delarge a o balon přišel.
     
    50
    Pěknou kombinaci hostů zakončil střelou ve skluzu Pavelka. Nezamířil však přesně a k ohrožení branky vůbec nedošlo.
     
    51
    Obrovskou šanci domácích měl František Rajtoral, který se opřel do balonu z voleje přibližně na značce pokutového kopu. Tvrdou ránou ale nastřelil jen někoho z bránících hráčů Slovanu.
     
    52
    Rybalka to zkusil střelou ze střední vzdálenosti. Branku Kozáčika netrefil.
     
    53
    Rajtoralův centr hosté odvrátili. Následnou akci domácích pak zastavil zdvižený praporek asistenta na pomezí.
     
    54
    Kovářův výkop propadl až k rozběhnutému Šuralovi. Toho ve vlastním vápně nadvakrát zastavil Čišovský.
     
    55
    První střídání na straně domácích. Stanislava Tecla na hrací ploše nahradil Michal Ďuriš.
     
    56
    Kušnírův nepřesný centr stahuje ze vzduchu Kozáčik.
     
    57
    Rajtoral se přes Fleišmana neprobojoval, ale Plzeňané zůstanou u míče.
     
    58
    Po sporném zákroku Fleišmana nechal rozhodčí Jech pokračovat ve hře a rychlý protiútok hostů zastavil jen za pomoci faulu Horváth, který sestřelil Štajnera.
     
    59
    Nyní se provinil na útočné polovině Rabušic a domácí mohou opět zaútočit.
     
    59
    Kovaříkův sražený centr končí rohem pro domácí.
     
    60
    Daridův centr doplachtil jen na horní síť Kovářovy branky.
     
    61
    Horváthův dlouhý pas na Kovaříka byl nepřesný a končí vhazováním hostů.
     
    62
    Ďurišův sražený centr ještě zůstal na hrací ploše a odrazil se k Řezníkovi, kterého v souboji fauloval Delarge.
     
    62
    Limberský natáhl z nějakých dvaceti metrů a snažil se prostřelit Kováře tvrdou ranou. O nějaký ten metr ale jeho branku minul.
     
    63
    Procházka se stěží dokulhal na vlastní střídačku a vypadá to na další vynucené střídání.
     
    64
    Václava Procházku vystřídal David Štípek.
     
    65
    Před aktivním Ďurišem Kováč raději jen odkopl balon do zámezí.
     
    65
    Josef Šural dostává za faul u vlastního rohového praporku žlutou kartu.
     
    66
    Radoslava Kováče střídá Miloš Karišik.
     
    67
    Dzon Delarge teď velmi nevybíravě zajel do střídajícího Štípka a vidí za svůj faul žlutou kartu.
     
    68
    Po Horváthově centru a dalším závaru u branky hostů rozhodčí nakonec pískají ofsajd.
     
    68
    Řezník si teď velmi lehkovážně počínal na místě stopera, kde zaskakuje podobně jako v posledním duelu s Olomoucí. Delarge jeho obhození vystihl a hnal se s balonem vstříc Kozáčikovi. Plzeňský brankář celou situaci včas vyhodnotil a balon mu z kopaček sebral.
     
    69
    Rybalka fauloval na půlící čáře Daniela Koláře.
     
    70
    Dlouhý centr z levé strany dopadl na hlavu Štípka, který v téměř ideální pozici hlavičkou trefil jen Kováře.
     
    71
    Rajtoral uvolnil na pravé straně Štípka, tomu se však vrhl pod nohy Fleišman a centr zblokoval.
     
    72
    Rabušic trefil z hranice vápna tyč, to vše se ale seběhlo už po odpískaném faulu na jednoho z domácích obránců.
     
    73
    Horváth střílel z voleje nějaký metr za hranicí velkého vápna, ale byl při střele podražen a rozhodčí píská přímý kop.
     
    75
    Horváth se snažil prostřelit zeď na stranu brankáře a to se mu také povedlo, Kovář se však ze svého místa ani nepohnul a balon mu zapadl do náruče.
     
    76
    Rozeběhnutého Štípka opět včas zakřižoval Fleišman, který míč odkopává do autu.
     
    76
    Poslední střídání Západočechů. Daniela Koláře vystřídal Martin Fillo.
     
    77
    Rohový kop pro Plzeň.
     
    77
    Centr plzeňského kapitána Kovář konečky prstů jen prodloužil na opačnou stranu hřiště. Následný centr Daridy už ale chytá.
     
    78
    Kušnír se snažil nůžkami uvolnit Delarge, dlouhý balon ale končí až u Kozáčika.
     
    79
    Daridu fauloval Kelič a rozhodčí přerušil, přestože měli Plzeňští balon stále na kopačkách.
     
    80
    Po Horváthově přiťuknutí se dostal k zakončení uvnitř velkého vápna Čišovský, rozhodčí ale opět správně posoudili ofsajdové postavení a akci přerušují.
     
    81
    Dlouhý centr za obranu z kopačky Čišovského končí jen výkopem brankáře Kováře.
     
    82
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrovská vlna nadšení teď vypukla v ochozech Doosan arény. Kovařík se odhodlal ke střele z dálky a pořádnou bombou protáhl Kováře, který míč jen vyrazil pod nohy DAVIDA ŠTÍPKA. Ten už si věděl rady, poslal balon do odkryté branky a vyrovnal na 1:1.
     
    83
    Aktivního Štípka si teď u vlastního vápna pohlídal Rybalka.
     
    84
    Nyní už se ale píská proti Liberci a Horváth bude zahrávat zkrácený roh.
     
    84
    Liberečtí odvrací jen na další roh.
     
    85
    Štípek teď vlétl trochu ostřeji do souboje se Šuralem a když rozhodčí Jech viděl, že se libereckému hráči vůbec nechce zpět na kopačky, ukázal plzeňskému střelci žlutou kartu.
     
    86
    Štajnerův centr končí ofsajdem Šurala.
     
    87
    Po Štípkově centru na bližší tyč se vrhal Kovařík, ale bude z toho jen další rohový kop.
     
    88
    Po útočném faulu domácích střídají hosté. Dzona Delarge nahradil Luboš Hušek.
     
    89
    Rohový kop budou minutu před koncem základní hrací doby zahrávat hosté.
     
    89
    Do dobré střelecké pozice se s balonem dostal Rajtoral, jeho pokus ale liberečtí obránci dokázali zblokovat na další roh.
     
    90
    Kovařík si na zadní tyči naskakoval na Horváthův centr, ale balon netrefil.
     
    90+1
    Štípkův centr dokázal Rabušic srazit do autu.
     
    90+2
    Daridovu střelu zpoza vápna nejprve jeden z hostujících hráčů zablokoval, při následném kontru zatáhl mladý reprezentant za záchranou brzdu a po taktickém faulu dostává žlutou kartu.
     
    90+2
    Nepřesný centr z kopačky Limberského chytá Kovář.
     
    90+3
    Liberec právě vstřelil branku!
    V poslední minutě rozhoduje utkání střídající LUBOŠ HUŠEK, který při protiútoku Liberce zaběhl do vápna domácích a po Štajnerově přihrávce jen nasměroval balon na zadní tyč za Kozáčikova záda. 1:2!
     
    Konec zápasu.
     
    Plzeň dnes mohla rozhodnout o svém historicky druhém titulu, ale utkání s Libercem nezvládla a po prohře 1:2 se její náskok na čele před posledním kolem ztenčil na pouhé dva body. Sparta totiž v Teplicích nezaváhala a nadále živí mistrovské naděje. Dnešní utkání načal brankou už v 17. minutě Rabušic, který vystihl nedůslednost v obraně domácích a nadvakrát překonal Kozáčika. Domácí měli od té doby více ze hry a z velkého tlaku také vytěžili vyrovnávací branku, kterou zajistil v 82. minutě Štípek. Liberec však v samém závěru nastaveného času využil jeden ze svých protiútoků a zásluhou Luboše Huška zvrátil utkání na svoji stranu.

    Já se s vámi pro dnešek loučím s konstatováním, že mistra letošního ročníku určí až poslední kolo 1. června, a těším se u dalších přenosů. (20:03:12)

    Marek Kratochvíl

    Branky: 82. Štípek (Kovařík) – 17. Rabušic (Rybalka), 90+3. Hušek (Štajner)

    Karty:   85. Štípek (PLZ), 90+2. Darida (PLZ) – 25. Rybalka (LIB), 65. Šural (LIB), 67. Delarge (LIB)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Procházka (64. Štípek), Čišovský, Limberský – Horváth, Darida – Rajtoral, Kolář (76. Fillo), Kovařík – Tecl (55. Ďuriš)
    FC Slovan Liberec: Kovář – Kušnír, Kelič, Kováč (66. Karišik), Frýdek (5. Fleišman) – Šural, Pavelka, Rybalka, Delarge (88. Hušek) – Štajner – Rabušic

    Rozhodčí: Jech – Kovařík, Blažej

    Diváci: 11 315
    bahis siteleri