Srbsko – Turecko 2:1 (kon.) | Litva – Nizozemsko 2:3 (kon.) | Gruzie – Francie 0:0 (kon.)
Španělsko – Portugalsko 1:0 (kon.)
konec
Litva
2:3 (1:2)
Nizozemsko
Sobota 20.07.2013, 17:30 • Dariaus ir Girėno stadionas, Kaunas (LTU) • Mistrovství Evropy U19
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Hráči v oranžových dresech podnikli útočnou akci, ze které vytěžili rohový kop. Ten si vzal na starost Basacikoglu a balon odcentroval ke vzdálenější tyči, kde do balonu vlítli hlavičkující RAI VLOET a nechytatelnou střelou poslal Nizozemsko, v posledních vteřinách, do vedení.
     
    83
    Litva právě vstřelila branku!
    GRATAS SIRGEDAS předvedl výbornou práci s míčem a prokázal své kvality. SIRGEDAS totiž podnikl výborný sprint, ve kterém stihl obehrát dva protihráče, připravit si míč na pravačku a přesnou střelou k tyči vyrovnat. Brankář Van der Hart se natahoval marně, protože SIRGEDASOVA střela byla technická a velmi přesná.
     
    38
    Litva právě vstřelila branku!
    Litva dostala výhodu rohového kopu, který si vzal na starost Petravičius a ze své kopačky vyslal nadýchaný centr. V pokutovém území se skvěle uvolnil hlavičkující LUKAS ARTIMAVIČIUS a přesnou trefou mezi tři tyče snížil skóre na 1:2.
     
    29
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    ANASS ACHAHBAR se raduje z dnešní druhé vstřelené branky. Autorem přihrávky byl Basacikoglu, který balon do vápna poslal z pravé strany. ACHAHBARA stíhali hned dva protihráči, ale nizozemský útočník vyskočil velmi vysoko a centrovaný balon uklidil mezi tři tyče.
     
    10
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Faulovaný byl Ayoub a Nizozemsko dostalo výhodu volného přímého kopu, který rozehrál Basacikoglu a přihrávkou našel svého spoluhráče, kterým byl ANASS ACHAHBAR, jenž přesnou trefou poslal svůj tým do vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 38. Artimavičius, 83. Sirgedas – 10. Achahbar, 29. Achahbar, 90+5. Vloet

    Karty:   19. Čerkauskas (LIT) – 67. Achahbar (NED)


    Litva: Švedkauskas ─ Petrauskas, Artimavičius, Aleksandravičius, Čerkauskas (20. Baravykas) ─ Narbutas, Slivka, Stankevičius, Petravičius (84. Januševskis) ─ Spalvis (61. Sirgedas) ─ Kazlauskas.
    Nizozemsko: Van der Hart ─ Tete, Van Beek, Kongolo, Woudenberg ─ Chacon, Ayoub (90. Dogan) ─ Basacikoglu, Mahi, Darri (61. Vloet) ─ Achahbar (86. Gravenberch).

    Rozhodčí: Martin Strömbergsson (SWE) ─ Derya Oguz (DEN), Leif Erik Opland (NOR)
    bahis siteleri