Atlant – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 28.08.2013, 11:00O pohár republiky Baškortostán
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:13
    Velká pochvala pro Tomáše Rohana. Co tenhle drobný hráč teď ustál, to je neuvěřitelné. Igor Radulov ho během chvíle zfauloval hned dvakrát! A před Energií jsou 4 minuty přesilovky.
     
    52:47
    Mytišči bude hrát přesilovku, málem si ale dali vlastní gól. Nepovedená přihrávka skoro doklouzala až do opuštěné branky. Vyloučen Jiří Doležal za držení.
     
    42:51
    Vachovec se už chtěl vracet, ale ještě počkal a udělal dobře. Mezi kruhy se na něj odrazil puk a prudkou střelou mířil jen těsně nad. Pak si ale dojem ze střídání pokazil faulem.
     
    36:26
    A bude to ještě náročnější. Adam Schusser si pomohl hokejkou v obou rukou. Soupeř možná i trochu zakopl vlastním přičiněním, ale sudí byli rozhodní.
     
    26:15
    Škoda, za podražení vyloučen Hruška.
     
    26:04
    Šance ke srovnání. Za držení vyloučen Petrov.
     
    12:22
    Trochu těžkopádně se do souboje v ošemetné situaci před Závorkou vložil Radek Dlouhý. Svého soupeře stáhl k zemi a už pyká na trestné lavici.
     
    06:08
    A první přesilovka. Za sekání v útočném pásmu vyloučen méně známý bratr Alexandra Radulova Igor.

    Michal Slavík

    Karel Psohlavec

    Branky a nahrávky: 3. Levickij, 26. Engqvist (Sanguinetti), 35. Ševčenko (Aťušov), 37. Engqvist (Sanguinetti, Haataja), 60. Kadějkin – 4. Hruška (Flek, Zaťovič), 33. T. (Koblasa)


    Atlant Moskevská oblast: Tsaragorodsev (Borisov) – Novopašin, Velikov, Michnov, Engqvist, Trubačjov, Majorov, Kopitin, Radulov I., Sanguinetti, Aťušov, Batiršin, Diblenko, Arťuchin, Petrov, Glazunov, Rukavišnikov, Haataja, Levičkij, Kadejkin, Ševčenko, Sošnikov, Jašin O.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Kubka, Parýzek, Drtina, Gulaši, Schusser, Šmach, Bičánek, Rohan M. – Tomeček, Koblasa, Hruška R., Vachovec, Vlach, Zaťovič, Kverka, Dlouhý, Balán, Doležal, Rohan T., Flek.
    bahis siteleri