Atlant – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 28.08.2013, 11:00O pohár republiky Baškortostán
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Atlant právě vstřelil branku!
    A do prázdné přes celé hřiště vše uzavírá ALEXANDR KADĚJKIN.
     
    36:47
    Atlant právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka, tomuhle se nedalo zabránit. Od modré nahazoval polovysokou žabkou Sanquinetti, ANDREAS ENGQVIST puk ve vzduchu zasáhl tak šikovně, že zapadl přímo za Závorku. Asistence: Bobby Sanguinetti, Juka-Peka Haataja.
     
    34:34
    Atlant právě vstřelil branku!
    Atlant zapnul na vyšší stupeň a hodně zmáčkl Vary před brankou. Závorka dlouho zachraňoval, co se jen dalo. Vyrazil i Aťušovovu ostrou ránu od modré. ALEXANDRA ŠEVČENKA před brankovištěm už energetici neporyli. Asistence: Vitalij Aťušov.
     
    32:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A z ničeho nic je na varské střídačce veselo. TOMÁŠ ROHAN si nebojácně najel před branku, v pravé chvíli dostal přihrávku z rohu a rychlým zakončením ke vzdálenější tyči srovnává! Asistence: Petr Koblasa.
     
    25:01
    Atlant právě vstřelil branku!
    Přece se Atlant prosadil. ANDREAS ENGQVIST měl snadnou pozici a pouze napálil z úhlu puk do prázdné branky. Hlavní dřinu zajistil Bobby Sanguinetti, který se probil přes dva beky Varů a přesně nasměroval puk na hůl švédského kanonýra. Asistence: Bobby Sanguinetti.
     
    03:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Bravo. Akce jak přes kopírák. RADIM HRUŠKA napálil švihem puk pod víko branky Atlantu. Důležitý gól! Asistence: Jakub Flek, Martin Zaťovič.
     
    02:07
    Atlant právě vstřelil branku!
    Ale teď už nepokryli důrazného IGORA LEVICKÉHO, který dostal ideální přihrávku zpoza branky. Asistence Alexandr Kudejkin.

    Michal Slavík

    Karel Psohlavec

    Branky a nahrávky: 3. Levickij, 26. Engqvist (Sanguinetti), 35. Ševčenko (Aťušov), 37. Engqvist (Sanguinetti, Haataja), 60. Kadějkin – 4. Hruška (Flek, Zaťovič), 33. T. (Koblasa)


    Atlant Moskevská oblast: Tsaragorodsev (Borisov) – Novopašin, Velikov, Michnov, Engqvist, Trubačjov, Majorov, Kopitin, Radulov I., Sanguinetti, Aťušov, Batiršin, Diblenko, Arťuchin, Petrov, Glazunov, Rukavišnikov, Haataja, Levičkij, Kadejkin, Ševčenko, Sošnikov, Jašin O.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Kubka, Parýzek, Drtina, Gulaši, Schusser, Šmach, Bičánek, Rohan M. – Tomeček, Koblasa, Hruška R., Vachovec, Vlach, Zaťovič, Kverka, Dlouhý, Balán, Doležal, Rohan T., Flek.
    bahis siteleri