Slovensko U17 – Švédsko U17 3:2 (kon.)
konec
Slovensko U17
3:2 (1:2)
Švédsko U17
sk Čtvrtek 19.09.2013, 19:00 • Ljusdal • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    Slovenskí futbaloví reprezentanti do 17 rokov napokon dokázali zdolať favorizovaných Švédov tesným gólovým rozdielom 3:2, keď dvoma gólmi v 72. a 89. minúte otočil vedenie na slovenskú stranu útočník Lukáš Haraslín. Ten do zápasu nastúpil síce len v 59. minúte, no urobil Švédom poriadne vrásky na čele.

    Slovenskí futbalisti si teda na svoje konto pripisujú do tabuľky tri body za výhru proti Švédom.

    Dovidenia pri treťom slovenskom zápase na turnaji štyroch krajín vo Švédsku, ktorý sa odohrá v sobotu od 13:00 proti reprezentácii Nórska.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:56:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Po nepresnom zakončení od Nushiho sa k lopte dostal gólman Junas, ktorý svojim výkopom pohdlne ukončí tento zápas.
     
    90+1
    V polovici ihriska ostal po zrážke s jedným z hráčov Švédska ležať Lukáš Haraslín. Okamžite k nemu pribieha lekársky tím, ktorý sa bude snažiť dať ho do poriadku.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Lukáš Haraslín po svojom druhom góle vyzliekol dres, za čo vidí jasnú žltú kartu.
     
    90
    Slovenský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Vestenického nastupuje do hry Sipľák.
     
    89
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slovenskí mladíci sa v závere zápasu napokon dostávajú do vedenia! LUKÁŠ HARASLÍN predviedol skvelý individuálny prienik, po ktorom sa zbavil domácich obrancov a následne z ľavej strany svojou strelou prekonal gólmana Eskelinena.
     
    88
    Vestenický sa dostal s loptou po pravom krídle až do pokutového územia Švédov, no následna narazil na Rosenqvista, ktorý ho od lopty s prehľadom odstavil.
     
    87
    Slováci mali k dispozícii rohový kop, po ktorom sa do zakončenia dostal Haraslín, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný telom gólmana Eskelinena. Ten bol v správnej chvíli na správnom mieste.
     
    86
    Domáci Rosenqvist tesne pred stredom ihriska zložil k zemi slovenského hráča Vodeckého. Za tento faul mu hlavný rozhodca udelil žltú kartu.
     
    85
    Švédom tento rohový kop veľmi nevyšiel a k lopte sa napokon dostali slovenskí obrancovia. Tí sa snažia dostať pred gólmana Eskelinena, no zatiaľ sa im to nedarí.
     
    84
    Domáci sa dostali pred bránu gólmana Junasa, no ich následné zakončenie skončilo len pri rohovom kope, ktorý odchádza zahrávať Sheriff.
     
    83
    Slovenskí reprezentanti sa opäť previnili ofsajdom, po ktorom majú loptu vo svojej moci domáci Švédi. Uvidíme, či sa im podarí ešte niečo vymyslieť.
     
    82
    Švédski futbalisti začínajú pridávať na ofenzívnej aktivite, no uvidíme, ako dlho im to vydrží. Slováci sa zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    81
    Slovenský hráč Čmelík nepríjemne zložil k zemi na pravom krídle domáceho Lidella, za čo si odnáša žltú kartu.
     
    79
    Tento priamy kop odišiel zahrávať Grič, no jeho delovka síce prešla cez múr švédskych hráčov, no skončila len mimo švédskej brány!
     
    78
    Slovenskí reprezentanti pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite a momentálne majú k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 18 metrov, mierne vľavo!
     
    77
    Slovenskí mladíci sa dostali do prečíslenia a z ľavej strany tvrdo zakončoval Šimon Kupec, no jeho projektil jeden z hráčov Švédska odkopol za postrannú čiaru.
     
    76
    Momentálne sa nervozita na oboch stranách poriadne stupňuje a môžeme vidieť veľké množstvo faulov. Zatiaľ sú pri lopte hosťujúci Slováci.

    Branky: 6. Chvátal, 72. Haraslín, 89. Haraslín – 11. Brodacki, 25. Brodacki

    Karty:   42. Hromada (SVK17), 81. Čmelík (SVK17), 90. Haraslín (SVK17) – 28. Krasniqi (SWE17), 86. Rosenqvist (SWE17)


    Slovensko U17: Junas – Dimun, Vavro, Vodecký, Káčer (71. Grič), Chvátal, Vestenický (90. Sipľák), Hromada, Polievka (59. Haraslín), Rajník (46. Čmelík), Kotrík
    Náhradníci: Grič, Rodák, Čmelík, Sipľák, Kupec, Haraslín

    Švédsko U17: Eskelinen – Andersson, Fridolf, Lidell, Watson, Brodacki, Ejupl (49. Rosenqvist), Krasniqi (70. Kinnander), Lundbäck, Sheriff, Zeqiri (63. Nushi)
    Náhradníci: Brorsson, Cederholm, Dyrestam, Kinnander, Nushi, Rosenqvist

    Rozhodčí: Sigurd Kringstad – Peter Kohronen, Robin Albertsson

    Diváci: 763
    bahis siteleri