Slovensko U17 – Švédsko U17 3:2 (kon.)
konec
Slovensko U17
3:2 (1:2)
Švédsko U17
sk Čtvrtek 19.09.2013, 19:00 • Ljusdal • Přípravný zápas
     
    89
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slovenskí mladíci sa v závere zápasu napokon dostávajú do vedenia! LUKÁŠ HARASLÍN predviedol skvelý individuálny prienik, po ktorom sa zbavil domácich obrancov a následne z ľavej strany svojou strelou prekonal gólmana Eskelinena.
     
    72
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slováci dokázali po štandardnej situácii z veľkej vzdialenosti vyrovnať! Po skvelom centri z pravej strany od Hromadu gólman Eskelinen vybehol zo svojej brány a loptu vyrazil napravo od seba. Tam však stál LUKÁŠ HARASLÍN, ktorý svojou delovkou trafil odkrytý priestor švédskej brány.
     
    25
    Švédsko U17 dalo gól!
    Švédi sa poprvýkrát v zápase dostávajú do jednogólového vedenia! Na ľavej strane sa Sheriff zbavil slovenských obrancov a skvelou prihrávkou na pravé krídlo našiel nebráneného NIKLASA BRODACKEHO, ktorý skóruje už podruhýkrát v tomto stretnutí delovkou z tesnej blízkosti.
     
    11
    Švédsko U17 dalo gól!
    Po poriadnej chybe v slovenských defenzívnych radoch dokázali domáci Švédi vyrovnať! Almir Zeqiri pretlačil loptu z pravej strany cez slovenských obrancov, kde si následne nabehol NIKLAS BRODACKI, ktorý svojou delovkou z tesnej blízkosti nedal slovenskému gólmanovi Junasovi žiadnu šancu.
     
    6
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slovenskí mladíci sa vo Švédsku dostávajú do jednogólového vedenia už v úvode stretnutia! Z pravej strany tvrdo pálil JURAJ CHVÁTAL, ktorý svojim nekompromisným projektilom nedal švédskemu gólmanovi žiadnu šancu na úspešný zásah.

    Branky: 6. Chvátal, 72. Haraslín, 89. Haraslín – 11. Brodacki, 25. Brodacki

    Karty:   42. Hromada (SVK17), 81. Čmelík (SVK17), 90. Haraslín (SVK17) – 28. Krasniqi (SWE17), 86. Rosenqvist (SWE17)


    Slovensko U17: Junas – Dimun, Vavro, Vodecký, Káčer (71. Grič), Chvátal, Vestenický (90. Sipľák), Hromada, Polievka (59. Haraslín), Rajník (46. Čmelík), Kotrík
    Náhradníci: Grič, Rodák, Čmelík, Sipľák, Kupec, Haraslín

    Švédsko U17: Eskelinen – Andersson, Fridolf, Lidell, Watson, Brodacki, Ejupl (49. Rosenqvist), Krasniqi (70. Kinnander), Lundbäck, Sheriff, Zeqiri (63. Nushi)
    Náhradníci: Brorsson, Cederholm, Dyrestam, Kinnander, Nushi, Rosenqvist

    Rozhodčí: Sigurd Kringstad – Peter Kohronen, Robin Albertsson

    Diváci: 763
    bahis siteleri