Slovensko U17 – Švédsko U17 3:2 (kon.)
konec
Slovensko U17
3:2 (1:2)
Švédsko U17
sk Čtvrtek 19.09.2013, 19:00 • Ljusdal • Přípravný zápas
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Lukáš Haraslín po svojom druhom góle vyzliekol dres, za čo vidí jasnú žltú kartu.
     
    90
    Slovenský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Vestenického nastupuje do hry Sipľák.
     
    89
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slovenskí mladíci sa v závere zápasu napokon dostávajú do vedenia! LUKÁŠ HARASLÍN predviedol skvelý individuálny prienik, po ktorom sa zbavil domácich obrancov a následne z ľavej strany svojou strelou prekonal gólmana Eskelinena.
     
    87
    Slováci mali k dispozícii rohový kop, po ktorom sa do zakončenia dostal Haraslín, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný telom gólmana Eskelinena. Ten bol v správnej chvíli na správnom mieste.
     
    86
    Domáci Rosenqvist tesne pred stredom ihriska zložil k zemi slovenského hráča Vodeckého. Za tento faul mu hlavný rozhodca udelil žltú kartu.
     
    81
    Slovenský hráč Čmelík nepríjemne zložil k zemi na pravom krídle domáceho Lidella, za čo si odnáša žltú kartu.
     
    79
    Tento priamy kop odišiel zahrávať Grič, no jeho delovka síce prešla cez múr švédskych hráčov, no skončila len mimo švédskej brány!
     
    78
    Slovenskí reprezentanti pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite a momentálne majú k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 18 metrov, mierne vľavo!
     
    72
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slováci dokázali po štandardnej situácii z veľkej vzdialenosti vyrovnať! Po skvelom centri z pravej strany od Hromadu gólman Eskelinen vybehol zo svojej brány a loptu vyrazil napravo od seba. Tam však stál LUKÁŠ HARASLÍN, ktorý svojou delovkou trafil odkrytý priestor švédskej brány.
     
    71
    Aj slovenský tréner Bútora posiela na trávnik tretie striedanie. Namiesto Miroslav Káčera nastupuje do hry Jakub Grič.
     
    70
    Švédsky tréner Eriksson posiela na trávnik aj posledné striedanie. Namiesto Krasniqiho nastúpi do hry Kinnander.
     
    63
    Aj tréner Švédska strieda druhýkrát. Namiesto Almira Zeqiriho posiela na trávnik Rinora Nushiho.
     
    59
    Slovenský tréner posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Róberta Polievku nastupuje do hry Lukáš Haraslín.
     
    58
    Hosťujúci Chvátal sa snažil preveriť gólmana Eskelinena delovkou, no lopta mu napokon na jeho pravačku nesadla a následná strela bola len veľmi nedôrazná.
     
    51
    Tomáš Vestenický sa svojim šprintom zbavil dvoch švédskych obrancov a následne pálil z hranice švédskeho pokutového územia! Gólman Eskelinen však zasahovať nemusel, keďže Vestenický minul priestor švédskej brány.
     
    49
    Aj švédsky tréner posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Ejupla nastupuje do hry oddýchnutý Rosenqvist.
     
    46
    Slovenský tréner si pripravil polčasové striedanie. Namiesto Mareka Rajníka nastupuje do hry Lukáš Čmelík.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    42
    Slovenský kapitán Hromada išiel do tvrdého súboja s jedným zo svojich protihráčov a nekompromisným sklzom ho zložil k zemi. Za tento faul obdržal jasnú žltú kartu.
     
    34
    Slovenský hráč Vestenický sa mohol dostať do skvelej gólovej šance, no zjavne nikto nečakal, že gólman Eskelinen sa pri letiacej lopte pošmykne! Následne už spomínaný Vestenický loptu nestihol zachytiť.
     
    29
    Slováci mali k dispozícii priamy kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Kotrík. Ten odcentroval loptu pred bránu Švédska, kde náslende tvrdo pálil Chvátal, no jeden zo švédskych hráčov loptu v poslednej chvíli odkopol do bezpečia.
     
    28
    Švédsky hráč Krasniqi sa previnil tvrdým faulom na slovenského Káčera, ktorý sa s loptou presúval po pravom krídle. Hlavný rozhodca neváhal a okamžite ukázal Švédovi žltú kartu.
     
    25
    Švédsko U17 dalo gól!
    Švédi sa poprvýkrát v zápase dostávajú do jednogólového vedenia! Na ľavej strane sa Sheriff zbavil slovenských obrancov a skvelou prihrávkou na pravé krídlo našiel nebráneného NIKLASA BRODACKEHO, ktorý skóruje už podruhýkrát v tomto stretnutí delovkou z tesnej blízkosti.
     
    11
    Švédsko U17 dalo gól!
    Po poriadnej chybe v slovenských defenzívnych radoch dokázali domáci Švédi vyrovnať! Almir Zeqiri pretlačil loptu z pravej strany cez slovenských obrancov, kde si následne nabehol NIKLAS BRODACKI, ktorý svojou delovkou z tesnej blízkosti nedal slovenskému gólmanovi Junasovi žiadnu šancu.
     
    9
    S loptou sa po ľavej strane dobre presúval Káčer, ktorý následne na stred vysunul Polievku. Ten hľadal vpredu Vestenického, no švédski obrancovia zakročili tentokrát úspešne.
     
    6
    Slovensko U17 dalo gól!
    Slovenskí mladíci sa vo Švédsku dostávajú do jednogólového vedenia už v úvode stretnutia! Z pravej strany tvrdo pálil JURAJ CHVÁTAL, ktorý svojim nekompromisným projektilom nedal švédskemu gólmanovi žiadnu šancu na úspešný zásah.
     
    4
    Z pravej strany tentokrát pálil slovenský Rajník, no jeho projektil napokon skončil len v moci gólmana domáceho Švédska.
     
    3
    Slovenskí reprezentanti mali k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vľavo, ktorý odišiel zahrávať Káčer. Ten však loptu umiestnil len do náručia pozorného švédskeho gólmana.

    Branky: 6. Chvátal, 72. Haraslín, 89. Haraslín – 11. Brodacki, 25. Brodacki

    Karty:   42. Hromada (SVK17), 81. Čmelík (SVK17), 90. Haraslín (SVK17) – 28. Krasniqi (SWE17), 86. Rosenqvist (SWE17)


    Slovensko U17: Junas – Dimun, Vavro, Vodecký, Káčer (71. Grič), Chvátal, Vestenický (90. Sipľák), Hromada, Polievka (59. Haraslín), Rajník (46. Čmelík), Kotrík
    Náhradníci: Grič, Rodák, Čmelík, Sipľák, Kupec, Haraslín

    Švédsko U17: Eskelinen – Andersson, Fridolf, Lidell, Watson, Brodacki, Ejupl (49. Rosenqvist), Krasniqi (70. Kinnander), Lundbäck, Sheriff, Zeqiri (63. Nushi)
    Náhradníci: Brorsson, Cederholm, Dyrestam, Kinnander, Nushi, Rosenqvist

    Rozhodčí: Sigurd Kringstad – Peter Kohronen, Robin Albertsson

    Diváci: 763
    bahis siteleri