Real Sociedad – Malaga 0:0 (kon.) | Almería – Levante 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 0:4 (kon.)
Valladolid – Atlético 0:2 (kon.)
konec
UD Almería
2:2 (1:0)
Levante UD
Sobota 21.09.2013, 18:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    60
    Levante právě vstřelilo branku!
    A po tomto rohovém kopu máme také vyrovnáno a radost hloučku diváků v sektoru hostů je evidentní. Nečekané rozehrání až za šestnáctku našlo přímo kopačku PAPAKOULI DIOPA a ten zamířil z voleje naprosto dokonale a srovnává tak na 2:2.
     
    55
    Levante právě vstřelilo branku!
    Červená karta a za chvíli také snížení z pokutového kopu. S přehledem zamířil mezi tři tyče NABIL EL ZHAR a hosté jsou tak rázem opět ve hře o body.
     
    51
    Almería právě vstřelila branku!
    Tak toto byla opravdová fotbalová lahůdka, SUSO dostal trošičku více prostoru, předkopl si míč a krásnou ránou k tyči nedal Navasovi šanci. Pro Levante to bude nyní již velmi těžké se zápasem zkusit něco udělat, času je však stále ještě dostatek.
     
    45+3
    Almería právě vstřelila branku!
    S velkým přehledem poslal VERZA míč k levé tyči a brankář Navas se hodil na druhou stranu. V samotném závěru prvního poločasu tak jdou domácí do vedení.

    Jozef Valenčík

    Branky: 45+3. Verza (pen.), 51. Suso – 55. El Zhar, 60. Diop (Xumetra)

    Karty:   24. F. Soriano (ALM), 47. Verza (ALM), 53. Ch. Fernández (ALM), 57. Pellerano (ALM) – 26. Ríos (LVN), 39. Lell (LVN), 44. Ivanschitz (LVN), 62. Xumetra (LVN), 77. El Zhar (LVN), 86. D. Navarro (LVN), 90+4. da Silva Pinto (LVN)   54. Ch. Fernández (ALM)


    UD Almería: Esteban (C) – Marcos, Pellerano, Trujillo, Ch. Fernández – Vidal, Verza, F. Soriano (58. Rafita), Tébar, Suso (87. Barbosa) – Rodri (75. Díaz).
    Náhradníci: Ustari – M. Silva, Azeez, Corona, Rafita, Díaz, Barbosa.

    Levante UD: Navas – Lell, Vyntra, D. Navarro, García Juanfran (C) – Ríos (46. El Zhar), Diop, Ivanschitz (81. Barral), da Silva Pinto, Xumetra – Babá (68. Nong).
    Náhradníci: Javi Jiménez – Rodas, Karabelas, Simão, El Zhar, Nong, Barral.

    Rozhodčí: Velasco – Yuste, Alonso
    bahis siteleri