Olomouc – Havířov 7:0 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 5:4 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 9:3 (kon.) | Litoměřice – Beroun 5:1 (kon.) | Třebíč – Most 1:2 (kon.)
Kadaň – Jihlava 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Olomouc
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
AZ Havířov
Sobota 12.10.2013, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se dostal do přečíslení, kde následně Králík přenechal puk za sebe na PAVLA SELINGRA, který propálil Matouška. Asistence: Lukáš Králík, Aleš Jergl.
     
    49:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí tým se dostal do úniku dva na jednoho a Kucharczyk nahrál na JIŘÍHO ŘÍPU, který poslal puk do horní části Matouškovy brány. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    39:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu pátý gól v síti Havířova! Po chybě hostujících hráčů získal puk Kucharczyk, který jej poslal na modrou Ovčačíkovi, a ten kotouč nahodil na bránu, kde jej tečoval do brány Havířova ONDŘEJ ŠVAŇHAL. Asistence: Ctirad Ovčačík, Radim Kucharczyk.
     
    39:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAKUB HERMAN se snažil přihrát přes brankoviště na volného Pekra, ale puk si nakonec do vlastní sítě srazil havířovský obránce Deutsch. Bez asistence.
     
    36:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MATĚJ PEKR získal puk na modré čáře a následně ujížděl sám na Danečka, kde nakonec posílá puk mezi betony havířovského brankáře. Bez asistence.
     
    32:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora svou přesilovou hru bleskově využívá! Herman si vyjel zpoza brány a svou přihrávkou našel úplně volného MATĚJE PEKRA, který již měl snadnou práci a vstřelil puk do zcela odkryté brány. Asistence: Jakub Herman.
     
    09:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vodný našel na levé straně úplně volného ROMANA RÁCE, který si udělal pár temp a svou střelou do pravého horního rohu posílá domácí tým do vedení. Asistence: Michal Vodný, Jiří Řípa.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Rác (Vodný, Řípa), 33. Pekr (Herman), 37. Pekr, 40. Herman, 40. Švaňhal (Ovčačík, Kucharczyk), 50. Řípa (Kucharczyk), 56. Selingr (Králík, Jergl)


    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Bartoň (C), Ondrušek, Ovčačík, Jaroměřský, Kadela, Škůrek, Rašner – Pekr, Knotek, Herman – Rác, Řípa, Vodný – Kucharczyk, Švaňhal, Kindl – Králík, Diviš, Selingr – Jergl.
    AZ Havířov: Daneček L. (41. Matoušek) – Bezuška, Vosátko, Roupec, Krisl (C), Koma, Graca, Deutsch, Kolarz – Rimmel M., Němec, Sztefek – Klimša, Jakúbek, Daneček J. – Škumát, Kolařík, Pechanec – Matějek, Říčka, Maruna.

    Rozhodčí: Škrobák – Klein, Toman

    Diváci: 1867
    bahis siteleri