Hamburg – Stuttgart 3:3 (kon.) | Augsburg – Wolfsburg 1:2 (kon.)
konec
Hamburger SV
3:3 (1:2)
VfB Stuttgart
Neděle 20.10.2013, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    67
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Do třetice všeho dobrého i zlého HSV opět dorovnává, 3:3! Rychlá, přímočará a hlavně úspěšná akce domácích přináší vyrovnání! Jansen vysunul do levého křídla Beistera, který nezištně posunul pod sebe na nabíhajícího kapitána RAFAELA VAN DER VAARTA, jenž střelou na zadní tyč dává gól.
     
    64
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Další nečekaný zvrat v dnešním utkání! Po velkém tlaku HSV přichází branka na druhé straně. Traoré centroval z levé strany na první tyč, kde si před Ibiševićem dává nešťastný vlastní gól JOHAN DJOUROU.
     
    55
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Učebnicově zahraná kombinace znamená pro domácí celek vyrovnání na 2:2! Arslan našel na levém křídle za váhajícím Sakajem Jansena, ten přízemním pasem na malém vápně našel kopačku MAXIMILIANA BEISTERA, který sám před brankářem nezaváhal a z jednoho doteku vyrovnává! Novic na hřišti v domácím dresu tak toto zajímavé utkání ještě více dramatizuje.
     
    37
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Skvěle zahraný přímý kop z levé strany posílá hosty ze Stuttgartu do vedení 2:1! Rumun Alexandru Maxim našel pravačkou v klubku těl hlavičku CHRISTIANA GENTNERA, který ji lehce tečoval za bezmocného brankáře Adlera!
     
    22
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích je zaslouženě odměněna vyrovnáním, 1:1! Schwaab zachyboval na pravé straně, přenechal na Çalhanoğla, který sice patičkou na levou stranu trošku zbrzdil akci, jenže Arslan využil dalšího zaváhání obrany VfB, posunul na PIERRA MICHELA LASOGGU, a ten neměl problém zakončit do sítě.
     
    3
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Hosté jdou překvapivě do vedení 1:0! ALEXANDRU MAXIM si na levém křídle vyměnil před pokutovým územím míč s Ibiševićem, ideálně zpracoval a střelou na zadní tyč překvapuje Imtech Arenu! Skvělý start hostů do utkání.

    Martin Mišovec

    Branky: 22. Lasogga (Arslan), 55. Beister (Jansen), 67. van der Vaart (Beister) – 3. Maxim (Ibišević), 37. Gentner (Maxim), 64. Djourou (vla.)

    Karty:   81. Badelj (HAM) – 71. Kvist (STU), 90. Ibišević (STU)   84. Rüdiger (STU)


    Hamburger SV: Adler – Westermann, Tah, Djourou, Jansen – Zoua (46. Beister), Arslan, van der Vaart (C), Badelj, Çalhanoğlu – Lasogga.
    Náhradníci: Drobný – Sobiech, Lam, Iličević, Jiráček, Rudņevs, Beister.

    VfB Stuttgart: Kirschbaum – Sakaj, Schwaab, Rüdiger, Boka – Harnik (65. Werner), Kvist, Maxim (86. Haggui), Gentner (C), Traoré (90+2. Sararer) – Ibišević.
    Náhradníci: K. Müller – Haggui, Rausch, Sararer, Khedira, Cacau, Werner.

    Rozhodčí: Welz – Foltyn, Ben. Brand