Parma – Juventus 0:1 (kon.) | AC Milán – Fiorentina 0:2 (kon.) | Neapol – Catania 2:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:1 (2:1)
Calcio Catania
Sobota 02.11.2013, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90
    Ze hry odchází Insigne. Na posledních pár minut ho nahradí Mertens.
     
    84
    Catania střídá. Hřiště opouští Álvarez a nahradí jej Rolin.
     
    81
    Insigne se propasíroval s kulatým nesmyslem až do vápna. Obešel brankaře a ačkoliv na něj číhala úplně prázdná branka z velkého úhlu nezakončil a patičkou se pokoušel přihrávat naslepo. To se mu ale nevyvedlo.
     
    79
    Celek Neapole střídá. Hřiště opustil Gonzalo Higuain a nahradil ho Duvan Zapata.
     
    72
    Higuain dnes nemá svůj den. Spálil již několikátou šanci. Tentokrát si naběhl až do šestnáctky hostů, kde pálil přízemní ranou. Levou tyč minul jen o pár centimetrů.
     
    71
    Na řadu přichází střídání. Ze hřiště odstupuje Mariano Izco a na jeho místo naskočí Bruno Petković
     
    65
    Rychlý protiútok prohrávajícího týmu mohl skončit vyrovnáním. Jenže skákavý balón ve vápně Neapole nedokázal nikdo z hostujících hráčů vůbec trefit.
     
    61
    Další dobrá příležitost Higuaina. Ten se dostal k odraženému balónu na pomezí malého vápna. Tváří v tvář hostujícímu brankaři ale napálil jen balón právě do číhajícího gólmana Catanie.
     
    54
    Higuain mohl přidat další gól Neapole, když si naběhl za obranu hostů po přihrávce Hamšíka. Prvně zmiňovaný pálil k bližší tyči, jenže Andújar předvedl skvělý zákrok a jeho ránu zlikvidoval.
     
    25
    Catania právě vstřelila branku!
    A rázem hosté snižují na rozdíl jediného gólu. Obrana domácích zaspala, čehož využil Calmiron. Ten si naběhl do vápna a následným přesným pasem našel na protější straně trestuhodně osamoceného LUCASA CASTRA, který se tváří v tvář domácímu brankaři nemýlil a tvrdou střelou vypálil ke vzdálenější tyči.
     
    20
    Neapol právě vstřelila branku!
    MAREK HAMŠÍK zvyšuje na 2:0! Hamšík využil skvělé individuální práce svého spoluhráče a poté míč levačkou uklidil přesně do levého horního rohu. Krásný gól.
     
    19
    Higuaín v šanci! Neapol rozjela pohlednou kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci stál Higuain. Andujar se ale překonat nenechal a jeho přízemní střelu zpoza šestnáctky vyrazil skvělým zákrokem na rohový kop.
     
    15
    Neapol právě vstřelila branku!
    JOSÉ MARÍA CALLEJÓN napřáhl k nádherné střele, která zapadla přesně do šibenice, a poslal svůj tým do vedení! Parádní trefa.
     
    10
    Higuaín v šanci! Útočník Neapole dostal parádní centr do středu pokutového území a jeho následná hlavička prolétla těsně nad břevnem.
     
    8
    Neapol musela sáhnout k brzkému střídání. Zraněného Mesta nahradil Uvini.

    Tomáš Reiner

    Martin Doležal

    Branky: 15. Callejón, 20. Hamšík – 25. Castro


    SSC Neapol: Reina – Mesto (8. Uvini), Fernández, Albiol, Armero – Callejón, Dzemaili, Hamšík (C), Behrami, Insigne (90. Mertens) – Higuaín (79. Zapata).
    Náhradníci: Colombo, Cabral – Cannavaro, Bariti, Radošević, Inler, Zapata, Pandev, Uvini, Mertens.

    Calcio Catania: Andújar – Álvarez (84. Rolín), Gyömbér, Legrottaglie, Capuano – Izco (C) (71. Petković), Tachtsidis, Biraghi, Castro, Almirón – López.
    Náhradníci: Frison, G. Ficara Ficara – Rolín, Leto, Freire, Keko, Petković.
    bahis siteleri