Kamerun – Tunisko 4:1 (kon.)
konec
Kamerun
4:1 (2:0)
Tunisko
Neděle 17.11.2013, 15:00 • Stade Omnisports Ahmadou-Ahidjo, Yaoundé • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    Od nás je to vše, děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký zbytek dne. (16:56:44)
     
    A je konec! Domácí za bouřlivého potlesku slaví a mají úsměv na tváři. Dnešní výhra v barážovém utkání je dostává na Mistrovství Světa ve fotbale, které se koná v roce 2014 v Brazílii! Tunis oproti tomu smutní. Jejich výkon dnes nebyl ideální a tým, který neprohrál ve své skupině ani jednou, dnes utrpěl výraznou porážku.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ten jakoby dokumentoval celé dnešní utkání z jejich strany. Míč totiž nedokázali zachytit, ba co víc, opět se s ním hnali 2 hráči Kamerunu a jen díky poctivé práci obránců vzadu nešli sami na brankáře.
     
    90+4
    Rohový kop si v závěru utkání kopne ještě tým hostů.
     
    90+2
    Zápas se již dohrává. Oběma týmům je jasné, kdo dnes zvítězí a tím se také podívá do Brazílie!
     
    90
    4 minuty navíc uvidíme v závěru utkání.
     
    90+1
    Ten svůj centr přetáhl a míč končí za bránou. Následovat tak bude odkop od brankáře Itandjeho, jenž s ním vůbec nespěchá.
     
    90
    Standardní situaci z hranice 20 metrů před bránou Kamerunu zahrává hostující mužstvo, konkrétně hráč Camus.
     
    89
    Akaïchi se dostal trochu překvapivě k míči a z první jej na hranici 20 metrů vystřelil. Svou druhou trefu v dnešním utkání ale nepřidá, neboť zamířil přímo do míst, kde stál brankář Kamerunu Itandje.
     
    88
    Další střela, o kterou se pokusil novic na hřišti N'Guemo. Rána ale mířila z dobrých 40 metrů a mnoho starostí brankáři Ben Cherifiovi nenadělila; ten se tak postará o odkop od své svatyně.
     
    86
    Kamerun právě vstřelil branku!
    JEAN MAKOUN navyšuje vedení na 4:1 a Kamerun slaví! Choupo-Moting sice nejprve vypálil do tyče, míč se ovšem šťastně odrazil k prvně jmenovanému a ten už neměl problém míč dostat z pár metrů do odkryté svatyně. 4:1!
     
    84
    Choupo-Moting se parádně uvolnil a před bránou mu stál už jen brankář Ben Cherifia. Hráč byl ale trochu v úhlu, a proto raději volil přihrávku lépe postavenému hráči. Tu na poslední chvíli odklidil jeden z obránců Tuniska a jen se štěstím se skóre nezvyšovalo.
     
    83
    Kamerun naposledy v utkání střídá: Střelec druhé branky utkání Moukandjo má dobojováno. Místo něj na hrací ploše uvidíme N'Guema.
     
    82
    Zelení drží míč a nikam se s ním neženou. Jejich náskok je luxusní a tak ani zbytečně neriskují.
     
    81
    Tunisanům se standardní situace vůbec nevyvedla, když Kamerunci mohli jít samí dopředu 2 na 1. Svůj brejk ale taktéž oni pokazili a míč ztratili.
     
    80
    Hráč už je opět na hrací ploše a vypadá to, že zranění nebylo zase tak vážné, jak to vše působilo. Hosté nyní navíc zahrávají rohový kop.
     
    79
    Moukandju musí odvážet pořadatelé z hrací plochy, v 79. minutě je ale otázka, zda je jeho zranění pravdivé.
     
    78
    Šance Kamerunu! Opět to byl Choupo-Moting, jenž je v posledních chvílích velmi aktivní. Po přihrávce Moukandja se dostal na hranici 17 metrů k míči, který z otočky vyslal na bránu Tuniska. Tam s ním ale brankář Ben Cherifia v pohodě chytá.

    Jakub Martiňák

    Branky: 4. Webo, 30. Moukandjo, 66. Makoun (Assou-Ekotto), 86. Makoun – 50. Akaïchi

    Karty:   31. Moukandjo (CAM)


    Kamerun: Itandje – Assou-Ekotto, N’Koulou, Chedjou, Mbia – Enoh, Song Makoun – Eto’o, Webo, Moukandjo
    Náhradníci: D. Nounkeu, F. Olinga, G. Bong, G. N'Dy Assembé, H. Bedimo, J. Kana-Biyik, J. Matip, J. Zoua, L. N'Guémo, M. Choupo-Moting, S. Ndjock, V. Aboubakar

    Tunisko: Ben Cherifia – Derbali, Ben Youssef, Haggui, Mikari – Ragued, Ben Youssef – Chikhaoui, Ben Yahia, Chermiti – Khalifa
    Náhradníci: A. Akaïchi, Ä. Ben-Hatira, A. Brigui, A. Mathlouthi, B. Boulaâbi, C. Dhaouadi, F. Camus, J. Saihi, K. Chemmam, R. Jridi, S. Allagui, S. Nater

    První zápas: Tunisko - Kamerun 0:0
    bahis siteleri